Duke650 Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 https://www.kolokram.cz/144-zapletena-kola#/vyrobce-crankbrothers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 No to jsem snad ani neměl vidět, kurňa ty by sekli tomu mému černokněžníkovi.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Ja byl jeste pred spanim protocit nohy. Dneska ?frydecke beskydy?. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Igicz> kolem Morávky na Visalaje? Já jsem na Šumavě. Sice bez kola, ale je tady krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Robertilos, přesně tak:-) Ten přejezd od Bobka na Visaláje je ještě taktak na silničku:-) Měl jsem na víkend v merku klasiku "okolo Beskyd" s přidaným výjezdem na Pustevny, ale nevyšlo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Dneska jsem si na ceste do prace prima zazavodil. Akorat ty dve holky, co jsem se je snazil dojet to nevedely. Slapal jsem usilovne, ale odjely mi obe, jak ta s baglem, tak ta s kolem s kosikem... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Dneska jsem si na ceste do prace prima zazavodil. Akorat ty dve holky, co jsem se je snazil dojet to nevedely. Slapal jsem usilovne, ale odjely mi obe, jak ta s baglem, tak ta s kolem s kosikem... :-)Taky bych nepředjížděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 O vikendu se mi podařilo vyjet 4x, i když celkem ?jen? 100 tak to bylo super, nejlepsi asi páteční Říp v dešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Hezky pěkně... já po dovolený zatim jel jen do práce a zpátky. Ale už se taky těším na švih... Mám abstak už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Díky, jak vidíš Ducháček stále jede:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Jj, koukam. Paráda, že pořád slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Po letech jsem se vratil k rozmeru 29. Je to parada, jak dnes ty biky s velkymi koly jezdi..stabilni, ale zaroven skvele ovladatelne,,tedy to moje takove je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 (upraveno) Tak jsem si vyrazil na rychlej švih... 35km.. potřeba částečně ukojena MejlaG: pěkna španělka ;-) Upraveno 15. července 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Jsem zvedavej jakej, a jestli vubec nejakej, bude rozdil proti Ergon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Custom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 No ty vole :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 To je u Spesla :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 U RB. Zrovna mi kámoši vymlouvají tu jejich 290. Tak jsem jim tu fotku hned poslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 A co je na RBcku spatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 U RB. Zrovna mi kámoši vymlouvají tu jejich 290. Tak jsem jim tu fotku hned poslal. Proč ?? je to taková moje srdcovka mimo jiné si mám vyzvednout :-( příští týden se sramem 11-50 ale po cca 8 letech bez kola snad bude fajn :-) Těším se jako malej na Vánoce až mi konečně skončí projekt a vyrážím sám do lesů :-))Jak já se těším cely srpen volno !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky