Duke650 Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 V tom případě se ještě podívej na Gwina, kterému pár metrů po startu prdnul řetěz
Radik Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Já jsem v létě pořídil Canyon Ultimate CF 7.0 disk a je to taky moje první a mohu doporučit. Mají super rámy, já se základním řazením 105 a koly dt swiss 1850 jsem s pedály při velikosti L na 8,4Kg...kdyby jsi koupil lepší osazení a udělal bezduše, tak pod těch 8kg se dostaneš i s XL https://www.roadcycling.cz/clanek/vyzkouseli-jsme-canyon-ultimate-cf-sl-disc-80?fbclid=IwAR2fSzCWrE7_ZT5hFHSnwFQQJdrcRNBUX26WG68v8o1q45YDu8cjST5XXcw Zatím je mi Canyon nejsympatičtější. Těch 8kg bych považoval za dostačující. Pravda, že jít do lepšího osazení hned pak nezakládá další dilema a ve výsledku to nakonec něco ušetří, než když bych pak něco měnil. Jen si ospravedlnit tu jednorázovou cenu je celkem problém. ja som dlho jazdil na mechanike, ale po nahodeni elektrickeho radenia by som uz ine ani nechcel. rozhodne doporucujem zvazit.karbonove kolesa urcite ano, ale ak jazdis bez rozmyslu, tak opatrne - hlinik toho prenesie viac, a hlavne setris aj 1000e na cene. Mohl bys mi pls trochu víc rozepsat pocity s tím mechanickým vs. elektro řazením? Chápu, že se ptám jako lama, ale to je tím, že jsem to nikdy neměl, ani nezkusil. Je ten zásadní rozdíl v tom, že elektrickým člověk ťukne a elektrika bleskurychle posune na zadanou pozici, než aby to člověk šťouchal páčkama přes lanko s mnohem větší prodlevou? Na případný seřizování to pak asi vyjde nastejno, nebo ne? Ja mam objednano nove Basso Venta. Byl jsem ted na severu Italie, tak jsem k nim rovnou zajel do fabriky na cumendu do firemniho shopu Nejdriv jdou do obehu diskove verze. Na moji klasiku na ultegre si musim pockat asi az do listopadu. Co jsem se na miste bavil s prodejcem, tak tento model maji komplet predelany. Je tam hodne prvku z nejvyssi rady Diamante. Kolo srovnavaji prave s vyse uvedenym Kanonem Ultimate CF SL. https://bikerumor.com/2019/07/24/basso-redesigns-venta-carbon-road-bike-to-celebrate-its-venti-anniversary/ Sent from my iPhone using Tapatalk Díky, kouknu.
nickolas Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 V tom případě se ještě podívej na Gwina, kterému pár metrů po startu prdnul řetěz Dost dobrej borec
moco Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 (upraveno) tady jsem si dovolil ti nabídnout porovnání elektriky....pokud jsi "špalkový", tak jsi na +?7kg.Za tu cenu asi lepšího biku neníhttps://www.canyon.com/cs-cz/road-bikes/race-bikes/ultimate/ultimate-cf-sl-disc-8.0-di2/2159.html?dwvar_2159_pv_rahmengroesse=2XL&dwvar_2159_pv_rahmenfarbe=BU%2FWH Upraveno 2. září 2019 uživatelem moco
Duke650 Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 (upraveno) No tvl, to je mazec :-)Tak to se ti bude líbit i RedBull Rampage - vyšší level magořiny :-) Upraveno 2. září 2019 uživatelem Duke650
nickolas Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Nejakou RedBull magorinu jsem onehda videl, ale na motorkach/crosskach. Jezdili okruhy pres neuveritelne prekazky. Vetsina se jich beznadejne zamotala do prekazek uz v prvnim kole. A ten nejlepsi borec to hrnul bez bazne a hany i kolem tech ztracenych zoufalcu (nic spatneho proti nim, ja bych byl jeste zoufalejsi). Taky slusny masakr
African Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Tak to se ti bude líbit i RedBull Rampage - vyšší level magořiny :-) Au...to mohlo bolet :-) Šílenci :-)
Lion Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Tak to se ti bude líbit i RedBull Rampage - vyšší level magořiny :-) Tvl, to bych nešel ani pěšky...
bocko Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Pánové, nějaký tip na rychlé XC 29'' pláště? Poslední jsem měl Continental Race King, ale nevydržel ani 1500 km. Nemáte někdo zkušenost s X-Kingem od Continentalu? Akorat som ho pred dvoma týždňami nahodil na zadok a testujem. Race King mám obutý vpredu, po cca 2000km stále v cajchu...Fast Trak od Specialu vydrzal tak 2000.
Duke650 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Pokud někoho zajímá zkušenost s pohonem Fazua...měl jsem půjčené zajímavé kolo. All mountain/enduro není můj šálek kávy, preferuji spíše cross country toulání cestou necestou, na to stačí menší zdvihy, ale bylo to hlavně o vyzkoušení motoru. Potvrdilo se moje očekávání. Fazua Evation je pro moje budoucí potřeby téměř ideální. Proti Brose / Bosch / Yamaha citelně slabší, ale ?nevtíravý? t.j. člověk má mnohem ?normálnější? pocit z jízdy. 90% trasy jsem jel na nejslabší ze tří úrovní podpory, netrénovaný člověk by to kolo hodil do škarpy v půlce prvního kopce. I ten nejvyšší stupeň je slabši než eco u Spešlu (Brose)Další klady: - díky kompaktní konstrukci je kolo ?nenápadné? a zbytečně nedráždí hejtery- tichý motor, nic jsem neslyšel- při překročení 25 km/h se pohon úplně odpojí a neklade odpor šlapání- nadváha jen cca 4 kg- baterka i motor se dají vycvaknout z rámu, díra se zadekluje a jezdí se jako s obyčejným kolem Zápory: - baterka se nedá dobíjet, když je v rámu- kapacita 250 Wh je poloviční proti ?normálním? ebajkům, ale já měl v cíli ještě asi 50%- omezený výběr kol s tímto pohonem https://www.lapierre-bike.cz/produkt/lapierre-ezesty-am-90-ultimate/4221
Micey Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Zajímavý, dík za info. Ještě pár let, a vymyslej kolo bez motoru..
Duke650 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Jsem zvědavý, jak na tom budu s formou po x týdnech léčení. Doufal jsem, že kolena a kyčle vydrží ještě 4-5 let bez motoru. Teď se ale obávám, že už příští rok budu shánět prodlužovačku :-(
odjinud Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Mel jsem WTB Nano, verze TCS Light. Rychle to bylo dost i to hezk drzelo, ale 4x jsem na nich pichnul (na cca 500km), tak jsem je vyhodil a dal tam prave Conti xking dopredu a raceking dozadu. Pánové, nějaký tip na rychlé XC 29'' pláště? Poslední jsem měl Continental Race King, ale nevydržel ani 1500 km. Nemáte někdo zkušenost s X-Kingem od Continentalu?
Anela Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 hlavně to neuspěchej. to ještě půjde, když to nebudeš lámat přes koleno
tikzot Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Pokud někoho zajímá zkušenost s pohonem Fazua...měl jsem půjčené zajímavé kolo. All mountain/enduro není můj šálek kávy, preferuji spíše cross country toulání cestou necestou, na to stačí menší zdvihy, ale bylo to hlavně o vyzkoušení motoru. Potvrdilo se moje očekávání. Fazua Evation je pro moje budoucí potřeby téměř ideální. Proti Brose / Bosch / Yamaha citelně slabší, ale ?nevtíravý? t.j. člověk má mnohem ?normálnější? pocit z jízdy. 90% trasy jsem jel na nejslabší ze tří úrovní podpory, netrénovaný člověk by to kolo hodil do škarpy v půlce prvního kopce. I ten nejvyšší stupeň je slabši než eco u Spešlu (Brose)Další klady: - díky kompaktní konstrukci je kolo ?nenápadné? a zbytečně nedráždí hejtery- tichý motor, nic jsem neslyšel- při překročení 25 km/h se pohon úplně odpojí a neklade odpor šlapání - nadváha jen cca 4 kg- baterka i motor se dají vycvaknout z rámu, díra se zadekluje a jezdí se jako s obyčejným kolemZápory: - baterka se nedá dobíjet, když je v rámu- kapacita 250 Wh je poloviční proti ?normálním? ebajkům, ale já měl v cíli ještě asi 50%- omezený výběr kol s tímto pohonemhttps://www.lapierre-bike.cz/produkt/lapierre-ezesty-am-90-ultimate/4221 Tenhle segment leti megarychle nahoru a podle me je jen otazka casu kdy ty ebiky budou stejne vahy neli lehci nez klasicky... ulet
Duke650 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Tak buďme realisté, baterka a motor nemají nulovou hmotnost. Ale nadváha 3-4 kila je už více než přijatelná
Hasňa Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 (upraveno) Po deseti letech začínám zase jezdit. Teda vlastně spíše chodit. Pod Velký Lipový po žluté je to grapa, jak cyp. A dolů z Kotaře taky. Takže se dneska hodně chodilo nahoru i dolů. Beskydy jsou v tomhle brutální. Takže vlastně výlet rychlostí důchodce s francouzskou holí. Teď jsem šel dát napít juniorovi do horního patra a v polovině schodů jsem si musel dát malou pauzu. Ale výhledy parádní, to jo. Ten odraz zapadající slunce o visílač na Lysé byl krásnej. Upraveno 4. září 2019 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky