Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proč se říká řídítkám kokpit?

Cockpit je jeden kus karbonového "odlitku" (řídítka včetně představce jsou jeden díl), nemá zvlášť řídítka a představec (jak vidno na předchozí stránce).... No, prostě to tak v Canyonu pojmenovali, tak tomu tak říkám :)

Odesláno

Zkus nejakej drzak...  ;)  :whistle: 

Teď jsi mě donutil k nápadu podívat se na držáky :)

A našel jsem u "domácí" stáje tento sofistikovaný předražený kus, který, po dokoupení sofistikovaného předraženého krytu na telefon, působí pevně, elegantně a cool. Takže až začne topeak dělat kryt na iphone 11, tak to asi pořídím. Vypadá to super a je to přímo na můj model COCKPITU :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

A s tim hnusnym krytem budes jako normalne chodit?

Koukni na Ali, nejdriv co je kompatibilni s tvym telefounem, pak serad od nejdrazsiho a koukej co my mohlo sednout na tu trapne eliptickou trubku tveho kokopitu. Neco tam urco bude.

Odesláno (upraveno)

A s tim hnusnym krytem budes jako normalne chodit?

Koukni na Ali, nejdriv co je kompatibilni s tvym telefounem, pak serad od nejdrazsiho a koukej co my mohlo sednout na tu trapne eliptickou trubku tveho kokopitu. Neco tam urco bude.

S krytem budu jezdit. Na ali jsem koukal a je tam všechno na kulatý průměr. 

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

No a není lepší si pořídit malý cyklocomputer, který se páruje s navigační aplikací v telefonu a zobrazuje navigační pokyny ? 

Tedy jestli není účel to aby všichni viděli že máš iP 11 :D :D :D 

Odesláno

Vyjedu večer po práci, pěkně stihnu okruh nahoře lesem, vyjedu na kopec, vjedu do lesa, zapnu světlo a?

Wie, bitte?

Ja.

Vybite.

Otočit, zkusit dojet, zbaběle jsem otočil a dobře jsem udělal, tma cobydup.

Odesláno

Mám pocit že jsem ji o víkendu nabil, ale blbec nezkontroloval před odjezdem, sem si moh vzít čelovku. Mimochodem Fenix bc25r a svítí to jak blbý, na jedničku. Jako nabitý, samozřejmě :D

Teď se mi to doma ze sauny kecá, to je jasný, ale poslední dva kiláky potmě lesní cestou nic moc zábava.

Odesláno

Mám pocit že jsem ji o víkendu nabil, ale blbec nezkontroloval před odjezdem, sem si moh vzít čelovku. Mimochodem Fenix bc25r a svítí to jak blbý, na jedničku. Jako nabitý, samozřejmě :D

Teď se mi to doma ze sauny kecá, to je jasný, ale poslední dva kiláky potmě lesní cestou nic moc zábava.

já mám jako jedno ze světel tohle http://www.cyklomania.cz/prodej/Svetlo-predni-SMART-BL-188-WT-Touch-USB-800-Lumen?gclid=CjwKCAjw29vsBRAuEiwA9s-0B8kXV6ZCzoXX6-PChuyEBFZ48UB5j9xE-QEbjRuvsgXSVyLlK3zZrxoCTRwQAvD_BwE a poměr cena výkon nepřekonatelnej. A vydrží opravdu dlouho svítit...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...