matt81 Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Kua, kde sú tie časy keď som dával 10k ročne. Teraz som bol rad keď som dal 3k, ale všetko aspoň v teréne ( rodina, dvaja mali zlobci a práca už nenechajú toľko voľného času ako kedysi )... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Počasí na figu, nikde ani živáček, ideální vzít kolo na záda a vylézt si nějaký ten kopec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Jiný svět, jenom čekám kde na mě vykoukne nějaký Tyrannosaurus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Ideální krajinka na cyklistiku... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Střed Moravy dneska azuro, 10 stupňů, tak jsme dali s juniorem 30 po okolí, moc pěkný, málo lidstva, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 (upraveno) Ideální krajinka na cyklistiku... :-)Celou vyjížďku jsem defakto nesl kolo na zádech a to jak nahoru, tak bohužel i dolů. Celé se to strašně smekalo, jak na ledě, takže má oblíbená vsuvka strmé schody jenom od půlky a to ještě posranej až za ušima :-) Ale jo, pěkný den to byl... Upraveno 23. listopadu 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpic11 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Ahoj, vybiram si nejaky Gravel bike. Zatim se mi nejvic libi Cannondale Topstone 105.Doporucil by mi nekto neco jineho v teto cenove hladine (do 2000e) s hlinikovym ramem? Nechci karbon protoze tam planuji pripevnit i vozik pro dceru. Jeste jsem koukal na Specialized diverge comp E5 (drahsi s podobnou vybavou), Canyon Grail AL 7.0 SL, Giant Revolt 0, Trek Checkpoint ALR 5. Dekuju za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Canyon a karbonu se neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Tak moje neverending story se sedlovkou nekonci, vcera jsem zjistil, ze nedrzi horni polohu, resp. ze vzdy po chvili jizdy spadne postupne o cca 1-1,5cm dolu. Necite nekdo jestli to muze byt spatne sestelovane (dal jsem pred jizdou sedlovku o cca centak vic do ramu a tudiz by tam mohlo byt skriple lanko), nebo jestli s tim rovnou do servisu? Je to druha jizda po repasi... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 servis...nedrží tlak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Nahoru vylitne jako divá. Kdyz jsem tam bxl poprvy, bylo to naopak, nahore drzela, ale nechtela se ze spodu vracet. Moje nervy... Jo, ve stredu to tam maji zpatky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Afri super trasa tý schody a kde máš rukavice :-) Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Afri super trasa tý schody a kde máš rukavice :-) Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Jedny jsem nechal na pařezu, druhý v hospodě, třetí nemůžu najít, prostě mi nejsou souzeny...do první držky zase samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Když člověk spadne a nemá rukavice tak to booolí :-( Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Už hodinu na tu fotku čučím a lámu si hlavu.. je to boost? není to boost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Tuhle fotku uz jsem nekde videl. Taky jsem na ni koukal dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Já myslím, že je to doost dobrý, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Je to der Brust. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Já co na ní vidíte divného a ahá, lyžařské brýle vypadají opravu na kole dost blbě .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Já co na ní vidíte divného a ahá, lyžařské brýle vypadají opravu na kole dost blbě .... :-)Tos asi ještě neviděl RP Defender :-)https://www.rudyproject.com/it/en/products/performance-eyewear/defender.html?code=SP526869-0020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky