martin3333333333 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Přesně tak no...o tom tritiu jsem uvažoval, ale Monstra mají vzhled prostě úžasný a neměnil bych.
obrbobr Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Já můžu říct za sebe a to mám Monstery druhé generace, že když je občas ze srandy nechám u žárovky než jdu spát (30 sek.), tak ráno kolem 6 hodiny ještě svítí. Ta lumi je úžasná.
Návštěvník Strocek Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) Všem novým majitelům gratulace a jak se říká vítejte v Monster klubu a ať vám šlapou. V 11. 4. 2014 v 11:57, obrbobr napsal: Já můžu říct za sebe a to mám Monstery druhé generace, že když je občas ze srandy nechám u žárovky než jdu spát (30 sek.), tak ráno kolem 6 hodiny ještě svítí. Ta lumi je úžasná.Musím se přidat. A za sebe taky říkám, že mi svítí Monstry do rána. Hrozně dobře chytají světlo a teď jsem je zkoušel dát na denní světlo do stínu, po dobu cca 30sec a Monstry svítěj 2x tolik jak Fortisky. Starší model Monster mi přijde, že má indexy trošku do zelena a nový monstry indexy bílý. Třeba bude použitá jiná luminiscenční vrstva, ale to by bylo dobrý kdyby to porovnal někdo kdo má oba modely. Za mě, svítivost na nových modelech řekl bych velice dobrá. V 11. 4. 2014 v 8:27, Dimmu Borgir napsal: Sháním k nim na výměnu ještě watchadoo nebo origo tah a začínám mít strach, abych to na ruce unesl. Ne tedy, že bych byl nějaký chcípák, ale váha hodinek je poměrně vysoká i na té gumě. Potěšila mě skutečnost, že mi přesně lícuje datumový věnec a věnec, na kterém jsou dny. Doporučuji origo tah, dle mého nejhezčí. Mě se Monstra nosí na tahu velice dobře a jak někdo popisoval po různých zkušenostech, že origo mu vychází jako nejlepší. Váhy se neboj kolikrát to ani nevnímáš, že je máš na ruce. Jo a málo fotíte kluci Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem Strocek
yaro Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Momentálně na mywatcheshub Monstra SRP309J1 za 207USD...
Pelikan73 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Ja bych taky řekl že na origo tahu jsou nejlepší ale na oranžovém isof. by to taky nemuselo byt k zahození
Návštěvník Strocek Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 V 11. 4. 2014 v 14:49, Pelikan73 napsal: Ja bych taky řekl že na origo tahu jsou nejlepší ale na oranžovém isof. by to taky nemuselo byt k zahození Já jsem to myslel jako z tahů a meshů. Samozřejmě oranžový Isofrane z gumáků pro oranžády asi nemá konkurenci.
5etter Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Vážení majitelé monster, napadá mě otázka, jak je to se svítivostí starých kousků. Monstra ze začaly dělat někdy kolem roku 2000, takže těm prvním už bude táhnout na 15 let. Máte někdo tak starý kousek? A jak svítí? Ne že bych bez té informace nemohl žít, ale napadlo mě to, když jsem četl, jak se bavíte o luminiscenci. Předpokládám, že to bude časem docela slábnout. Spousta z vás tu měla monstra, pak je prodala a po čase se k nim vrátila. Svítily ty druhé jinak než ty první?
Pelikan73 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Aha tak to pardon-_-ale muj nazor je že nejlépe vypadají na origo tahu a nebo na te oranžové isof. na tom meshi se mi moc nelíbí>_>ten mesh aspoň na těch Monstrech působí nějak zženštile;)
Dimmu Borgir Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) Trochu jsem si dnes zamotal hlavu s nastavením data a dne. Neznám tyhle strojky, mám od Seika jen 6R15, které mají pouze datumový kolotoč. Z počátku jsem to nějak nepobíral. Kolem 23.00 začnou mít hodinky tendenci překlápět datum na nový den. Ten také poslušně po půlnoci naskočí. Pak se začne otáčet věnec se dny. Mám nastavenou angličtinu,proto jsem čuměl jak trubka, když na mě skočil název dne, který neznám. Tohle se událo tak kolem jedné hodiny v noci. A teď pozor, to ještě není v tom galymatiáši konec. Kolem třetí hodiny ráno naskočí poslušně jméno dne v angličtině. Heuréka, vše je v pořádku. Další atypickou, ale prima věcí je u mých Monster jakýsi "falešný tuning hacking". Když se nastavuje čas pootočením rafiček zpět, vteřinovka jede pozpátku, takže můžu jít reálnému času podle atomových hodin naproti. Kam se na tohle hrabe hacking opravdový. Vás znalců se chci zeptat, jsou popsané anomálie normální????? Setkal se s tímhle ještě někdo. Nebo se to liší kus od kusu??? Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem Dimmu Borgir
brumko Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 V 11. 4. 2014 v 21:35, Dimmu Borgir napsal: Trochu jsem si dnes zamotal hlavu s nastavením data a dne. Neznám tyhle strojky, mám od Seika jen 6R15, které mají pouze datumový kolotoč. Z počátku jsem to nějak nepobíral. Kolem 23.00 začnou mít hodinky tendenci překlápět datum na nový den. Ten také poslušně po půlnoci naskočí. Pak se začne otáčet věnec se dny. Mám nastavenou angličtinu,proto jsem čuměl jak trubka, když na mě skočil název dne, který neznám. Tohle se událo tak kolem jedné hodiny v noci. A teď pozor, to ještě není v tom galymatiáši konec. Kolem třetí hodiny ráno naskočí poslušně jméno dne v angličtině. Heuréka, vše je v pořádku. Další atypickou, ale prima věcí je u mých Monster jakýsi "falešný tuning hacking". Když se nastavuje čas pootočením rafiček zpět, vteřinovka jede pozpátku, takže můžu jít reálnému času podle atomových hodin naproti. Kam se na tohle hrabe hacking opravdový. Vás znalců se chci zeptat, jsou popsané anomálie normální????? Setkal se s tímhle ještě někdo. Nebo se to liší kus od kusu???Všetky Tebou popísané "anomálie" sú úplne normálne. Vitaj v Seiko Monster klube.
Pelikan73 Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Ahojte pánové<br /><br />Tak jsem vzal Monstery dnes na vylet na Lysou horu:rolleyes:<br /><br />Všem přeji pěkný víkend
Jörg8X Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) Pěkné, tam je ještě sníh Už jsem tam dlouho nebyl...Já přidám fotku z minulého týdně, černé na výletě Jinak já je opravdu poslední 4 měsíce nosím pořád A pořád jsem z nich hrozně nadšený Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem Jörg8X
Pelikan73 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Mate to moc pěkné pánové budu se muset taky poohlédnout po nějakem kvalitním oranžovém isof.
Jeronimo Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Těžké loučení. Poslední foto před zabalením a zítřejším odesláním novému majiteli.
Pelikan73 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Nebuď smutny jiste zase jednou.......se pomazlíš se svými Monstry a nebo objevíš nějaké jiné krásky na "celý život"
Jeronimo Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Takové jako Monstra nejsou žádné.. Jediná útěcha je, že se jedná o hodinky, které se docela točí. A asi nebudu první ani poslední, který si je znovu pořídí. Ještě jsem zapomněl napsat novému majiteli jednu zásadní informaci. Až je bude prodávat, aby se mi jako prvnímu ozval.
lukin_ova Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Jenom pro připomenutí, oranžový Isofrane má barvu perfektně ladícím k oranžovým Monstrům. Dával jsem sérii fotek se srovnáním starých a nových Monster (viz. můj podpis)Já jsem si nové oranžové objednal už počtvrté, vždy mne někdo ukecá k prodeji ...Pro oživení jedno foto.
Jörg8X Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 V 13. 4. 2014 v 20:09, lukin_ova napsal: Já jsem si nové oranžové objednal už počtvrtépěkná práce
Chumpus Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Nevypadá to špatně, jen škoda, že nejsem na čekání, než se to udělá.Kdo by chtěl, napište Robovi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se