Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 316
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ďalší obchod s Davidom a ako vždy bez problémov, raz s nim musím dať pivko :-) Vrelo odporúčam a 100% spokojnosť :-)

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Chtěl jsem vám poděkovat za Vaši důvěru i zrealizované obchody bez ohledu na nákupy či prodeje. Na Chronomagu jsem rád, spojují nás hodinky a žádný jiný prostor se mi nedostal pod kůži, jako tohle forum. Snažím se vám přinášet maximálně objektivní informace a vyjít vstříc tam, kde mi to situace umožní. Nesmírně si vážím projevené důvěry a budiž to pro mě motorem i do budoucna.

Vám všem zde, kamarádům, známým i kolegům, kteří se potkáváme osobně i zde ve virtuálním prostoru přeji krásné Vánoce a vše nejlepší do roku 2018, především pevné zdraví.

Odesláno

Mohu jen potvrdit dosavadní chválu:  I když kolem kroužili zájemci přes pole, David neváhal ani chvilku potvrdit prodej mé maličkosti a dovést mi den před Štědrým dnem hodinky přes tři kraje na místo, které vskutku nebylo na půli cesty mezi námi. Příjemná společná večeře a konverzace byly již jen pověstnou třešničkou na dortu, hodinky samozřejmě přesně dle inzerce. 

Doporučuji a budu se těšit příště.

Odesláno

Obchod sice nehodinkový a za relativně pár korun, ale i přesto naprosto skvělý přístup Davida od první SZ až po předání. Ještě jednou díky moc.

• po 2 týdnech...
Odesláno

S Davidem vše v naprostém pořádku, perfektní domluva,seriózní přístup a vše okolo. Takže rozhodně doporučuju a Tobě Davide ještě jednou díky za obchod! Kuba

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nechci nosit dříví do lesa a sovy do Atén, takže opakovaně: vše 1A a plné doporučení

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Několikátý obchod s Davidem. Vždy naprosto v pořádku. Jak se řekne, tak se provede. Člověk, kterého i když znám relativně krátce, tak mu opravdu věřím. 

Díky a budu se opět těšit. :)

Odesláno

taky uz nevim po kolikaty menime papirky za neco mnohem dulezitejsiho, tentokrat to byl temer barter, takze spokojenost opet nejvetsi, dikes 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Davida musím jedině doporučit. Byl to rychlej a pohodovej obchod. Navíc od něj bydlím cca 250km a David mi hodinky dovezl až domů!! Takové jednaní se jen tak nevidí a pěkně jsme pokecali. Jsem moc spokojený a všem doporučuju! Davide, ještě jednou díky!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ač se s Davidem znám osobně a již mám nějaké jeho bývalé hodinky, máme za sebou teprve první "přímý" hodinkový obchod.

Ani nevím, co bych dodal, když se podívám na předchozích 178 příspěvků od spokojených chronomagorů.

Jen tedy pro úplnost, vše v nejlepším pořádku, hodinky reálně v lepším stavu, než bylo popsáno, odeslání okamžité (ještě ani neměl moje peníze na účtu). Zkrátka vše, jak má být a jak se na váženého člena a gentlemana sluší.

Děkuji, klaním se a samozřejmě doporučuji!

:cheers:

Odesláno

S Davidem supr domluva, vse probehlo presne jak bylo dohodnuto, dekuji za prijemny pocit z obchodu!Nuxxx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...