01standa Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 první obchod s Davidem , jsem moc spokojený , plně doporučuji . St.P.S...a tak to má být :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Ďalší obchod s Davidom a ako vždy bez problémov, raz s nim musím dať pivko :-) Vrelo odporúčam a 100% spokojnosť :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Super rychlá akce a fajn pokec. Seriózní přístup a hodinky v perfektním stavu. Davide, moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Chtěl jsem vám poděkovat za Vaši důvěru i zrealizované obchody bez ohledu na nákupy či prodeje. Na Chronomagu jsem rád, spojují nás hodinky a žádný jiný prostor se mi nedostal pod kůži, jako tohle forum. Snažím se vám přinášet maximálně objektivní informace a vyjít vstříc tam, kde mi to situace umožní. Nesmírně si vážím projevené důvěry a budiž to pro mě motorem i do budoucna. Vám všem zde, kamarádům, známým i kolegům, kteří se potkáváme osobně i zde ve virtuálním prostoru přeji krásné Vánoce a vše nejlepší do roku 2018, především pevné zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Mohu jen potvrdit dosavadní chválu: I když kolem kroužili zájemci přes pole, David neváhal ani chvilku potvrdit prodej mé maličkosti a dovést mi den před Štědrým dnem hodinky přes tři kraje na místo, které vskutku nebylo na půli cesty mezi námi. Příjemná společná večeře a konverzace byly již jen pověstnou třešničkou na dortu, hodinky samozřejmě přesně dle inzerce. Doporučuji a budu se těšit příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Obchod sice nehodinkový a za relativně pár korun, ale i přesto naprosto skvělý přístup Davida od první SZ až po předání. Ještě jednou díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 S Davidem vše v naprostém pořádku, perfektní domluva,seriózní přístup a vše okolo. Takže rozhodně doporučuju a Tobě Davide ještě jednou díky za obchod! Kuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Ďakujem za obchod Davide bolo mi potešenim.Odporúčam tohto borca všetko na jednotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 S Davidem radost obchodovat - fajn přístup, maximální ochota a ještě jsme skvěle pokecali! M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Výborný obchod a skvělý pokec. Příště klidně zase :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Nechci nosit dříví do lesa a sovy do Atén, takže opakovaně: vše 1A a plné doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 S Davidem je radost obchodovat, vše proběhlo na jedničku.Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Děkuji Davidovi za rychlý, bezproblémový a fajn obchod. Těším se na další spolupráci. Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Několikátý obchod s Davidem. Vždy naprosto v pořádku. Jak se řekne, tak se provede. Člověk, kterého i když znám relativně krátce, tak mu opravdu věřím. Díky a budu se opět těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 taky uz nevim po kolikaty menime papirky za neco mnohem dulezitejsiho, tentokrat to byl temer barter, takze spokojenost opet nejvetsi, dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Taky se připojuji. Díky Davidovi za rychlou akci, fajn pokec. Jednoznačně doporučuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Vše proběhlo tak jak mělo, takže skvěle a bez chyby díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Davida musím jedině doporučit. Byl to rychlej a pohodovej obchod. Navíc od něj bydlím cca 250km a David mi hodinky dovezl až domů!! Takové jednaní se jen tak nevidí a pěkně jsme pokecali. Jsem moc spokojený a všem doporučuju! Davide, ještě jednou díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Ač se s Davidem znám osobně a již mám nějaké jeho bývalé hodinky, máme za sebou teprve první "přímý" hodinkový obchod.Ani nevím, co bych dodal, když se podívám na předchozích 178 příspěvků od spokojených chronomagorů.Jen tedy pro úplnost, vše v nejlepším pořádku, hodinky reálně v lepším stavu, než bylo popsáno, odeslání okamžité (ještě ani neměl moje peníze na účtu). Zkrátka vše, jak má být a jak se na váženého člena a gentlemana sluší.Děkuji, klaním se a samozřejmě doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nuxxx Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 S Davidem supr domluva, vse probehlo presne jak bylo dohodnuto, dekuji za prijemny pocit z obchodu!Nuxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se