EpsteinBarr Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 ja uz tu dnes sice svoje mam, ale tiez sa pridam... netreba sa bat magnetickeho pola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Pink monday (s blbym datem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Trocha te hodinkove elegance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 (upraveno) Ehm … vic uz toho nemam. Upraveno 17. března 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Pojďme vlákno přejmenovat na, co má @warann na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 A no tak jo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 před 10 minutami, nickolas napsal: Pojďme vlákno přejmenovat na, co má @warann na ruce Tak me to nejak extra netesi, navic ani neumim fotit, ale tak nejak sentimentalne je mi lito, ze to je tady takovy umrety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 # křemenčtvrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Tak je to škoda, o tom žádná. Nehledě na to, že těch GS je na fóru hromada. Za posledních pár let se základna rozrostla výrazně. Na druhou stranu, když už člověk fotí, upravuje, postuje, tak se s tím většinou crcá a čeká nějakou tu pochvalu, že jo. A na to má větší šanci jinde. No a pak to spěje tam, kde to je teď...pár stejných lidí, pár stejných hodinek. Navíc to Grand Seiko jako takové, není úplně v hlavním proudu. Vyfoť Brajtle, naleštěné jak psí kulky, a uvidíš ten hukot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 (upraveno) před 2 minutami, nickolas napsal: tak se s tím většinou crcá crcaj se s tím jenom měkkejši ... edit: chtěl jsem napsat něco jako #jesuiskuncak ale ani tam už to neni taková tragédie Upraveno 17. března 2022 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Hezký strojovny tu máte chlapi! Mně se GS hrozně líbí i když vím, že si je nikdy nekoupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Neříkej dvakrát, pámbů má docela ďábelskej smysl pro humor a kategorický tvrzení typu "nikdy něco neudělám" trestá všichni víme jak Já jsem si nakonec taky "nikdy nekoupil protože nejsem kokot" předražený Rolex mtrky. A na podobnou notu - daří se mi bez většího úsilí odolávat třeba vstupu do Paneráje, ale obávám se, že to je od toho zmrda nahoře ňákej podfuk a sejme mě, když to budu nejmíň čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Tak to já začínám doufat, že GS u mě už je otázka pár týdnů. Jestli si to teda místní kolega nerozmyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jephy Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Také se hlásím do klubu. Přemluvil jsem manželku a ke kulatinám příští týden je dostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Tak mám konečně vstupenku do tohodle vlákna! Trvalo mi to prakticky rok, ke konci jsem byl čím dál víc nerozhodnej, ale nakonec nelituju. Když jsem se tady na to před časem ptal, byl jsem si naprosto jistý, že chci nový model (tj. s logem GS nahoře) a dokonce jsem zvažoval i funglovky. Když mi ale místní kolega nabídnul velmi zachovalý starší model, neodolal jsem srovnání obou variant a nakonec musím říct, že se mi víc líbi právě ten starší. Ciferník s klasickým logem SEIKO nahoře a GS dole mi přijde takový bohatší, navíc SEIKO tam působí pěkně skromně, takový maskování levelu hodinek Zatím jsem tedy zkrátil tah na svoji pracku, seřídil na zítřejší SELČ a nasadil. První dojmy naprosto super. Bílý cifr se strukturou je nejlepší na slunci. Podle leštěných částí bych vůbec neřekl, že je to titan. Podle hmotnosti už ano. Díky bílýmu cifru se budou fotit trochu hůř. Tak zatím první cvaky, další budou časem doufám následovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 před 3 hodinami, Radik napsal: Tak mám konečně vstupenku do tohodle vlákna! Trvalo mi to prakticky rok, ke konci jsem byl čím dál víc nerozhodnej, ale nakonec nelituju. Když jsem se tady na to před časem ptal, byl jsem si naprosto jistý, že chci nový model (tj. s logem GS nahoře) a dokonce jsem zvažoval i funglovky. Když mi ale místní kolega nabídnul velmi zachovalý starší model, neodolal jsem srovnání obou variant a nakonec musím říct, že se mi víc líbi právě ten starší. Ciferník s klasickým logem SEIKO nahoře a GS dole mi přijde takový bohatší, navíc SEIKO tam působí pěkně skromně, takový maskování levelu hodinek Zatím jsem tedy zkrátil tah na svoji pracku, seřídil na zítřejší SELČ a nasadil. První dojmy naprosto super. Bílý cifr se strukturou je nejlepší na slunci. Podle leštěných částí bych vůbec neřekl, že je to titan. Podle hmotnosti už ano. Díky bílýmu cifru se budou fotit trochu hůř. Tak zatím první cvaky, další budou časem doufám následovat Kraaasa, gratuluju!! GS jsou urcite super, ja vlastne nechapu ( kdyz mam doma asi 8kousku Seika, od levnych Monster az po MM ) proc jsem si jeste zadne GS nekoupil.. a pritom uz jsem o tom X krat mluvil. No jo, ale ja jsem si rekl, ze s nakupy je konec. Mam toho, ze to ani neunosim. Gratuluji. Palec nahoru, at se libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 (upraveno) @RadikGratulace - Snowflake jsou sakra dobrá vstupenka do světa GS, rovnou do lóže A o focení se neboj, i přes "zimní styl" (a datum z minulého měsíce) ten ciferník a plující modrá ručka vyniknou nejlíp právě na sluníčku! Upraveno 26. března 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Gratulace Radku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 (upraveno) Pěkný je máš! @Radik Vždy, když řeším nákup dražších hodinek, tématem dne se stane prodej jednoho stávajícího kusu. Tak to prostě mám. 1in, 1out. No a GS jsou vždy první, který mě napadnou. Asi kvůli servisu SD +- za deset let Dám je na ruku a je to pryč. Ta dokonalost, ladnost, plynulost vteřinovky. Upraveno 26. března 2022 uživatelem Violoncello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 @Postal80 @Violoncello Myslím, že jsem se tímhle nákupem hodinkově saturoval. Doufám, že aspoň na čas Možná si časem ještě dopřeju levnější Undone, ale pro letošek mám dobráno. Já když už jsem se rozhodl pro vyšší level Seika, tak jsem si říkal, ať to má něco extra navrch, co předchozí žádný neměly - takže Spring Drive a sněhově bílý cifr se strukturou. Nikdy jsem nic takovýho neměl a na ruce je to slušnej nezvyk kdykoliv na ně kouknu. Musím uznat, že jsou extra povedený a opravdu je na co koukat. A ta plující vteřinovka, to se nedá popsat, to se musí vidět @Radek124 @shewcza Jardo, Radku, vy dva na tom máte svejma fotkama nezanedbatelnej podíl. Ale to určitě víte Paradoxně to asi letos budou moje letní hodinky. Díky všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se