jenik77 Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 potapky 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 8 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Uf. Tak to je veľká paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zui Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Matrix Is magic! 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna AI? Hodinky krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna První pracovní den v novém roce, neco lepšího na ruce. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Ten dúhový lom svetla na indexoch je dosť zábavný... Pardon za kvalitu fotky... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna No ale...ze by uz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Už dávnejšie, ale teraz som narazil na mobilovku, ktorú som náhodne pred časom odfotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Nějak slintám po těchto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno středa v 08:54 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:54 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno středa v 11:29 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:29 Furt mý trvalky, furt zamilovanej. Jenom jsem teda udělal chybu s hadrákem. Na jaře při přezouvání na letní náramek jsem vyhodil fakt suprový NATO, zdálo se mi jetý, že si koupím nový. Pořídil jsem Phenomenato. Hebký, tenký, mrtě pohodlný a kvalitní. Jenomže jak je hebký, tak klouže i při běžným utažení, což mě trápí. Tři měsíce a ne a ne si zvyknout. Poradíte mi do SZ (ať tu neplevelíme GS téma) nějakou jinou "fajnovou" alternativu? NATO, velcro styl. GGB je bohužel mimo byznys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno středa v 12:07 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:07 (upraveno) před 38 minutami, Americkej napsal: Furt mý trvalky, furt zamilovanej. Jenom jsem teda udělal chybu s hadrákem. Na jaře při přezouvání na letní náramek jsem vyhodil fakt suprový NATO, zdálo se mi jetý, že si koupím nový. Pořídil jsem Phenomenato. Hebký, tenký, mrtě pohodlný a kvalitní. Jenomže jak je hebký, tak klouže i při běžným utažení, což mě trápí. Tři měsíce a ne a ne si zvyknout. Poradíte mi do SZ (ať tu neplevelíme GS téma) nějakou jinou "fajnovou" alternativu? NATO, velcro styl. GGB je bohužel mimo byznys. Celkem dobre reference jsou na ZULUDIVER remeny. S tim klouzanim souhlas, podobny problem, fajnovy seatbelt remen, mekky a pohodlny, ale klouze. Tak jsem poridil pohodlny gumovy nato strap a rekl bych, ze je to na leto top volba. Pokud chodis casto do vody, sportujes, potis se, je to lepsi volba nez nylonovy nato. Upraveno středa v 12:08 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno středa v 19:31 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:31 Konečně 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno středa v 19:53 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:53 jsou parádní, kdo Ti je půjčil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno středa v 20:02 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:02 Ty už jsou moje Prvni GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno středa v 20:47 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:47 Před hodinou, Frantik napsal: Konečně Gratulace, jsou skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno středa v 20:51 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:51 Franto, ty a GS? A dokonca bez patiny?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno středa v 21:00 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 21:00 Mi mrdá trochu no Ale vždycky jsem nějaký chtěl, jen ne a ne se rozhoupat. Tak teď 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se