Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Tak mohu Skyfall také doporučit, za mě 90%, chybělo mi jen víc serepetiček od Q... :)

Já Ti nějak nevím, nějak mám z toho divné pocity. Film určitě kvalitní, ale... možná jsem čekal po posledních dvou bondovkách něco jiného než toto, no...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ze Skyfall jsem dost na rozpacích.Myslím,že to nejlepší proběhlo v perfektní akční scéně před úvodními titulky.Chvílemi tam byly i zdlouhavé pasáže.Je to hodně jiné,jde to mimo zažitý styl,vtip si to sice snaží uchovat,ale blíže než ke klasické bondovce to má k mírně oslazenému

thrilleru.Tak nevím...

Odkaz ke komentáři

Ze Skyfall jsem dost na rozpacích.Myslím,že to nejlepší proběhlo v perfektní akční scéně před úvodními titulky.Chvílemi tam byly i zdlouhavé pasáže.Je to hodně jiné,jde to mimo zažitý styl,vtip si to sice snaží uchovat,ale blíže než ke klasické bondovce to má k mírně oslazenému

thrilleru.Tak nevím...

Skyfall je vynikající akční film, ale z bondovky má málo. Z agenda, který měl vždy noblesně vše na háku se stal strhaný případ pro psychoanalytika. Bondovky byly stylové pohádky pro dospělé. Na místo ?protřepat, nemíchat? ale dopadnul Bond tak, že si v baru nalévá z flašky sám.

Odkaz ke komentáři

to lucid: právě že jsi na omylu, pokud jsi si všiml (malý spoiler) tak jak tam sedí v tom báááru s tou kočkou, tak mu servírka v pozadí připravuje pití, je vidět jak jej protřepe a pak naleje. Bond to suše komentuje slovy excelent.

A takových "jemných" narážek je film plný.

Odkaz ke komentáři

to lucid: právě že jsi na omylu, pokud jsi si všiml (malý spoiler) tak jak tam sedí v tom báááru s tou kočkou, tak mu servírka v pozadí připravuje pití, je vidět jak jej protřepe a pak naleje. Bond to suše komentuje slovy excelent.

A takových "jemných" narážek je film plný.

Ano, to je možný, byly tam i jiný narážky, pro mne to ale jako v celku byl "jen" upracovaný akčňák, nikoli bondovka.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem včera byl na Bondovi a vyloženě mne zklamal... Nedává to úplně smysl, Bond (Craig) není žádný švihák nad věcí, ta pasáž s Q byla vyloženě padlá na hlavu... Záporák byl skvělej, ale spíš komik, ačkoliv to vypadalo že bude démon, podle toho jak se ho ta holka bála... Prostě jako když pejsek s kočičkou vařili...

Odkaz ke komentáři

A to je právě ono. 100 lidí, 100 chutí, 100 názorů.

Bondovky všeobecně mám rád. Craiga jako Bonda můžu hodně. Brosnana ale taky. Každý má něco do sebe.

Nicméně Skyfall mě zklamal, s pojetím Craigova Bonda nemá moc společného a vrátil se z části spíše do pojeti Conneryho Bonda, ale bez Conneryho šarmu...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...