Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Zrovna jsem se vrátil z First Man a za mě dobrý. Nečekal jsem nic a dostal jsem fajn pohled na Armstrongovu osobu bez přehnanýho patosu, lehlej náhled do událostí před Apollo 11 a pár záběrů ve kterých byly hodinky. Kamera mě neštvala, je teda fakt že Gosling se v každým filmu tváří jako by tejden nesral, ale celkem mu to sedlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nickolasi, viděl si Gomorru?

Není to úplně, jak Chobotnice, ale je to z Neapole...

O syncích tam z jihu, co za to umí vzít.

Ale už to tu bylo, tak nevím. Je to hodně dobré.

Na tu Gomorru jsem byl taky natěšený , nicméně Catani je pro mne o třídu výše :-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem konečně narazil na film,který jsem tu kdysi poptával a nevěděl jsem jak se jmenuje:

https://www.csfd.cz/film/184305-sekera/prehled/

Je to hořká komedie o muži který vraždí preventivně své konkurenty na trhu práce.

Mimochodem hlavní hrdina nosí IWC Mark XV.

Za mě tedy dost dobrý film.

Odkaz ke komentáři

Tak z nějakýho zlomyslnýho důvodu tam sice je náhled soboru, ale pokud dáš stahovat, tak: "404 Not Found". Sakra práce. Klidně bych to bral i z cizího webu, ale ani to jsem nikde nanašel.

Odkaz ke komentáři

Tak z nějakýho zlomyslnýho důvodu tam sice je náhled soboru, ale pokud dáš stahovat, tak: "404 Not Found". Sakra práce. Klidně bych to bral i z cizího webu, ale ani to jsem nikde nanašel.

Zkus tuten:

https://www.fastshare.cz/5569621/tridni-sraz-2-pohreb-klassefesten-2-begravelsen.2014.720p.x264-ceske-titulky.mkv#.W83qxRqLuhA

Jsem na tabletu, tak to sám nezkusim.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...