Tomas_2002 Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 13 hodinami, VendoL napsal: Doporučuji Díkes, film přesně podle mého gusta. Vůbec nechápu, že mi takovej skvost mohl utýct ... Hutch Mansell: You brought a lot of shotguns. David Mansell: You brought a lot of Russians. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 (upraveno) V 23. 1. 2022 v 15:02, odjinud napsal: Matrix 4 je fakt odpad. Jako fanousek prvniho diku bych nerekl, ze se da natocit neco jeste horsiho, nez byla dvojka a trojka, a ono jo. Bezducha akce naprosto bez pointy, radoby ezo kecy, multikulti snad vsechny rasy sveta (ale ani to nestacilo, clovek musel mit rad i stroje a programy (Smithe)), "silne zeny" ve vsech podobach atd. Jeste, ze jsem na to nebyl v kine! Jediny, co potesilo, byly titulky. Trinity byla Trojice, Smith by Kovář, Vedma naopak Oracle, cold boot prelozili jako studena bota, be cool jako bud studeny apod perly. Musím se přiznat, že film měl pro mě dost velký potenciál. V hlavě jsem měl nějaký děj, ale odhad mi nevyšel. Scénář mi přišel divně zamotaný a slabý, akce byla totálně sh*t nepřehledná, postavy nezajímavé a nelogické. Podíval jsem se na to už dvakrát a můj pocit se potvrdil. Ten film byl sotva slabé béčko. Upraveno 4. února 2022 uživatelem tmx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Novej Reacher je jiný kafe než skrček Cruise https://www.csfd.cz/film/1113878-reacher/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Úsměvy smutných mužů. Ironman s pevnou vůlí směrem k hrobu a vypravěč co nechce přestat pít se dostřízliví k rodinnému životu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 V 23. 1. 2022 v 14:23, Spongebob napsal: My včera měli doma druhou světovou.. takže 1. Krajina ve stínu.. to se nam líbilo a člověk co zrovns není uplně historik nebo fanda se něco dozví. Herecký výkony super. No a č.2 známý film Nabarvené ptáče.. a to jsme se dodívali jen aby jsme věděli jak to dopadne..ale hrůza co se obsahu týče. Nechápu koho baví točit takový deprese prasárny. Ta krajina ve stínu byla oproti tomu komedie. Ikdyž je to kvalitně natočená prasárna, tak jsem si nemohl přestávat myslet, že ten kdo to psal byl magor. Děkuji za tip. Krajina ve stínu je za mě výborně natočený film, divím se relativně nízkému hodnocení na ČSFD. Na Nebarevné ptáče se chystám někdy taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Udělení milosti se zamítá (2002). Dolanský i Hádek hráli dobře. https://www.csfd.cz/film/71752-udeleni-milosti-se-zamita/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Krajina ve stínu je celkově těžko stravitelná. Hodně těžké téma, které svou roztžíštěností a neuceleností scénáře i střihu dostalo na prdel. Líbil se mi styl natočení. Ale celkově KVS hodnotím ještě pod ČSFD rating. Přestože jsem se na něm svým způsobem podílel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Reacher na Amazonu podle knih Lee Childa. Prvni serie je Killing Floor a bavila me dost. Osm dilu po 50 minutach uteklo jak nic. Ritchson jako Reacher je super, zbytek osazenstva taky.Sice show pusobila trosku lowcost, ale zpracovani knihy bezvadny. Navic se tam mihne v cameu i Child, coz me potesilo. PS: CZ titulky i dabing included. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Kde byl vidět Child pls? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Myslím, že Reacher se s ním na konci míjí v restauraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Presne tak. Posledni dil, zaver. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 https://www.csfd.cz/film/241247-umeni-lhat/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 https://www.csfd.sk/film/708786-for-all-mankind/prehlad/ Kto sa zaujíma o astronautiku si príde na svoje. Udalosti sú síce fiktívne alebo skôr alternatívne ale je tam množstvo odkazov na skutočné udalosti z vesmírnych programov. Detaily od slnečných okuliarov od AO, podpisy kozmonautov na dverách ruského hotela, psychické a alkoholické problémy astronauta, prasknutý ventil v mrazoch, spojennie apollo-sojuz a mnoho ďalších odkazov na skutočné udalosti sú veľka lahôdka pre fanúšikov vesmírnych programov…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Za Borovicovým Hájem, nečekané utnutí jedné dějové linie, na kterou naváže další, v chronologické posloupnosti, fakt dobrý ! https://www.csfd.cz/film/297577-za-borovicovym-hajem/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Tak jsem konečně viděl Nobody, co tady doporučovalo x lidí. A musím říct, že jsem se dlouho tak dobře nepobavil. Výborný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Kde se to dá vidět legálně? Mám Netflix, HBO Go, Prime Video, Rakuten TV a připadal bych si divně kdybych to měl pirátit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 44 minutes ago, Duke650 said: Kde se to dá vidět legálně? Mám Netflix, HBO Go, Prime Video, Rakuten TV a připadal bych si divně kdybych to měl pirátit Já si to půjčil na iTunes (přes AppleTV) na 79 kaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Taky mám podobný dotaz, kde bych našel Homeland též to na běžných zdrojích jako Netflix, HBO Go nemohu dohledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 To vypadá, že to stáhli. Už nevím jestli HBO nebo Netflix, ale na jednom z toho jsem to sledoval, cca před rokem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Jo díky, Apple TV jsem měl na zkoušku, seriál Ted Lasso byl cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se