Jörg8X Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Z toho už bych něco vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 snkn02 (zlatý na kůži) mě berou (retro kousek, úplně k nim vidím tesilky a kostkovou košili) ale asi bych je nedal, zato SNKN97 nebo SNKN05 bych si dovedl představit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Taky mají otočný minutový kroužek na obvodu nebo je stále neumí nasadit? otocny minutovy kruzok nemaju, ale pre teba ho nasadia nakrivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Retro frčí, to jo, ale úplně jako ze čtyřicet let starýho Quelle by to být nemuselo, no... Nějak mi tam chybí spojnice se současností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Retro frčí, to jo, ale úplně jako ze čtyřicet let starýho Quelle by to být nemuselo, no...Nějak mi tam chybí spojnice se současností. Tiež som najprv myslel, že People našiel katalóg zo sedemdesiatych. Ale už som niečo podobné komentoval o pár príspevkov vyššie, názor nemením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Takže to vypadá, že luneta není hardlex, ale klasika. Nicméně za 427 usd (447 za verzi s náramkem) to jsou velmi chutné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 no, musim suhlasit, po dlhej dobe jedle lacne Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Povedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Take se mi libi, hlavne v tom tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Trochu Rado D-star, ale jinak u me dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 ta modrá je moc pěkná, tu bych snesl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Tie cierne su ako moonwatche bez chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 (upraveno) Ta modrá se mi taky líbí. Jaké je označení? Edit: Už jsem to našel SARG013 Upraveno 4. září 2014 uživatelem Beet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 (upraveno) Pěkné hoďky...v podstatě všechno je na nich správně. Tady se Seiko celkem vytáhlo, si myslim. Upraveno 4. září 2014 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Souhlas, ta modra je supr., jak elegantni, tak i sportovnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Ale ta luneta asi není otočná, což? To by u mě výrazně sráželo jejich kredit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Ty jsou exkluzivni, nevite nekdo vysku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Chino rika 12.1 mm - viz http://c-watch.co.jp/ww/sarg013.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Asi je objednam, pripominaj mi Orliky a Bell & Ross a pro ty mam slabost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se