Spongebob Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Odesláno 30. května 2022 V 18. 5. 2022 v 18:51, kolky87 napsal: Hodinky Seiko Prospex Sea Automatic SRPH97K1 Night Vision Limited Edition 8000pcs Samurai Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Už z téhle "promo" fotky vidím křivý indexy vs armovák..to prostě nesnesu.
krizko Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 A je toho trochu viac ...SPB313J1, SPB315J1, SPB317J1
pebe Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 Pěkný, velikost 41 x 47mm https://monochrome-watches.com/seiko-prospex-automatic-diver-200m-spb313j1-spb315j1-spb317j1-compact-thin-dive-watches-hands-on-price/
sashator Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 Pouzdro super a jsem rád, že ho oprášili (vždycky se mi líbily víc než willardovky), to datum něšťastný. Vždycky budu mít radši o jeden lumi index míň než tohle....škoda
Dez123 Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 Ala SKX s GMT 【F】 Introducing: The New Seiko 5 GMT Series (fratellowatches.com)
Pepino777 Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 Tak to je velká pecka. Pěkný tah, plné koncovky....
tr0t3l Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 Před hodinou, Dez123 napsal: Ala SKX s GMT vyzerá to super, budem mať strašnú dilemu, či kvôli tomu pustiť SKX o ktorých viem, že si už nikdy potom nekúpim alebo dúfať, že Seiko sa pochlapí a spraví aj nejaké iné GMTčka
petr_cha Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 GMT super.. a dokonce to neni fixni 24-hodinova GMT rucka, ale je skokove nastavitelna.. a nejsou ani nejak vyssi.. parada :-)
Dantechno Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 U fixni by nemohly psat GMT ale nejspis 24H ....
VojtaB Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 Tyjo, konečně můžu Seiko taky pochválit, ty SKX GMT mě hodně baví. Ani mi nevadí, že tam na tuty vznikne trilion barevnejch kombinací, však jsou to "jen" SKXa :))
E36 Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 luneta z hardlexu teda taky zajímavá, i když tam rovnou mohli dát keramiku..
wawrik Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 před 3 hodinami, sashator napsal: Pouzdro super a jsem rád, že ho oprášili (vždycky se mi líbily víc než willardovky), to datum něšťastný. Vždycky budu mít radši o jeden lumi index míň než tohle....škoda Prečo ti to vadí? Podľa mňa je to nenápadné, zbavia sa jedného zbytočného natočenia, ktoré sa už nikde neopakuje, do ničoho nezasahuje, nerozosiera indexy... Mne to príde ako dobré riešenie, nevidím žiadne negatívum.
McStinger Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 před 38 minutami, wawrik napsal: Prečo ti to vadí? Podľa mňa je to nenápadné, zbavia sa jedného zbytočného natočenia, ktoré sa už nikde neopakuje, do ničoho nezasahuje, nerozosiera indexy... Mne to príde ako dobré riešenie, nevidím žiadne negatívum. Podobne, pre mňa je takto riešená dátumovka fajn.
EpsteinBarr Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 Suhlasim so Sašom. Idealne, keby tam datumovka nebola. Pre mna je to skarede takto. A GMT...asi si po velmi dlhej dobe kupim hodinky Seiko.
Spongebob Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 před 4 hodinami, Pepino777 napsal: Tak to je velká pecka. Pěkný tah, plné koncovky.... to jsou pecky.. super tip! Musím "pošetřit" Modrá / černá? Asi modrá
kloubik Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 Já SKX vidím jako potápky, a z tohodle pohledu má být luneta minutová. Tři časové zóny jsou podle mě zbytečné, tohle nejsou pilotky.Ale třeba se dočkáme.
Chronopetr Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 Super oba nové modely!!! Skutečně nevím, jakou kombinaci bych favorizoval. Asi to vyřeším spravedlivě a udělám šťastnou manželku...takže žádné .
skalis Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Odesláno 9. června 2022 Všichni věděli, že přijdou, a stejně je to super novinka. Trochu jsem doufal v true GMT, ale i tak dobrý. Teď jen otázka, jestli koupit, nebo počkat, až ten stroj dají do decentnějšího pouzdra se šroubovacé korunkou. Kdybych si měl vybrat z existujícího portfolia, tak od začátku se mi líbí SUN019 modely, to by byla pecka - vím, že jsem psal o decentnějším pouzdru :).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se