Kristian.nov Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Škoda, že je to limitka. Ty světlý vypadají fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Na první dobou, bez většího zkoumání, dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Jojo, světle jsou dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Všechny tři kombinace se docela povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Minútové chroná paráda. Čo je vnútri? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 To bude mejlka, ty nové už monopusher chrona bohužel nejsou. Takže vevnitř asi 6RXX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Mně by se líbilo, kdyby tak na rok, dva vyhlásili stopstav (u GS taky) a dali mi čas na shlehnutí. Člověk by si ty tucty referencí měl čas promyslet, utřídit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 (upraveno) Překlad z Japonštiny přes Google: 83 000 jenů + daň Omezený model Limitované množství 1 964Pohon Calibre č.6R35 Mechanické Automatické Přesnost +25 sekund až -15 sekundRezerva 70 hodinMateriál pouzdra Nerezová ocel (částečně tvrdě potažená)Skleněný materiálSafírové sklo - nereflektivní povlakLumi jasný Ano (jehla / index) Další specifikace10 atm)Anti-magnetickéTloušťka: 11,3 Šířka: 41,3 ? Výška: 48,3 ?Hmotnost 152,0 gObvod paže (nejdelší) 200 ?Další specifikaceŠroub zpět (z výrobních důvodů je individuální rozdíl ve směru zadního víka)Otočný rám Zadnívíko zápis ?LIMITED EDITION?Zápis sériového čísla zadního víkaDalší funkce kalendáře (datum)Počet kamenů 24 kamenůFunkce zastavení ruky Upraveno 14. února 2020 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Takhle - lepší než ta tricompax pitomost SRQ031, ale stejně nevím, proč monopushery prostě neudělají jako monopushery a nebo se na to teda nevykašlali, když nemají strojek ) Ale musím říct, že už asi třetí den pravidelně googlím informace k té druhé reedici 62mas. Fakt doufám, že je nezabijou cenou nebo velikostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Čo zatiaľ vieme a kedy bude von? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Takhle - lepší než ta tricompax pitomost SRQ031, ale stejně nevím, proč monopushery prostě neudělají jako monopushery a nebo se na to teda nevykašlali, když nemají strojek ) Ale musím říct, že už asi třetí den pravidelně googlím informace k té druhé reedici 62mas. Fakt doufám, že je nezabijou cenou nebo velikostí. fakt nevies? Do polstorocnej zlatej limitky Quartz Astron za 36tis USD jebnu solar uplne bez hanby a teba vazne prekvapuje, ze mrdky ako pressage nemaju skutocny monopusher..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Viem, že človeka zavádza predstava, ako tie hodinky vypadávajú do prepravky z lisu, ale fakt sú to Presage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 mě už to sice nezajímá, ale vyskočila mi reklama na tyhle hodinky, tak jsem se ze zvědavosti kouknul..mi hlava nebere proč nesedí indexy s lumi body, když je to na jedné ploše cifru = žádný armovák, na který by se to dalo hodit.nehledě na to laciný řešení - prťavá lumi tečka na bílém obdélníku.hodinky za 22 tisíc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Seiko pod sto, no... ?\_(?)_/? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 ...to je urcite iba odfotene pod zlym uhlom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 A možná to trochu optický klam daný strukturou indexu bude.. nebo je šejdrem možná i index a ne jen lumi bod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Tak indexy holt o kousek presagují své předepsané místečko. Vidím to rád, o to jsem spokojenější se SNZG. Kolik peněz a kolik zklamání jsem si ušetřil ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Nic nepřesahuje , to tak má bejt. Je to šejdrem. A to tak má asi taky bejt, proč by to jinak dělali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 A já nad nima docela reálně uvažoval ,chci pěkně zelené,ale ne pěkně křivé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Náhodou hodinky jak lusk, celý zelený a ohnutý, teda křivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se