beeman Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 jasna a rychla domluva, samotne predani jeste rychlejsi, diky za obchod Davide, at slouzi
Fajkus Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2018 Obchod s Davidem proběhl naprosto v pořádku. Vynikající komunikace od prvního kontaktu až po uzavření obchodu. Byla to velmi příjemně strávená hodinka. Karty na stole, vše v pořádku a navíc cenná výměna zkušeností ať už hodinkových či životních. Velmi vysoce hodnotím celkový přístup k věci, jako i přehled v problematice chrono. Rozhodně doporučuji. Díky Davide.
stankoff Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Děkuji Davide za ochotu a vstřícnost. Absolutní spokojenost! Doporučuji.
sibirnaya Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 uz po nekolikaty, rychle zabalil, rychle poslal, poslal to, na cem sme se domluvili a celkove je to proste bezvadny. kez by byli vsichni tak akcni.. este mi pribaluje darky, tak se bojim, az se nekdy potkame nazivo, co bude
habadej Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Rychlá platba, komunikace. Prostě vše Ok.
Roland Sands Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Obchod nehodinkového charakteru ale i přesto naprosto skvělý a profesionální přístup. Ještě jednou velké díky.
rison78 Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Ako novacik v tomto smere som mal obavy ako to cele dopadne. Dawe bol v tomto smere velmi ustretovy, vsetko prebehlo super. Komunikacia, dohoda, stretnutie na pol ceste - vratane info od skuseneho predajcu - po mojich biatec tak prvy vazny kusok z ruk tohoto pana, tesim sa na buduce Sent from my iPhone using Tapatalk
bobi Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Všechno v nejlepším pořádku,co jsme si domluvili to 100pro platilo.Super komunikace a rychlost se kterou obchod i s krátkým setkáním proběhl.Davide díky,možná zase někdy .Určitě doporučuji -yes .
Ace84 Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 S Davidem jsme udělali první společný obchod, ale velmi rád s ním budu obchodovat i nadále. Super komunikace, příjemný pokec a zboží v TOP stavu. Děkuji a všem jednoznačně doporučuji.
JoyStick Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Přesně kvůli takovejmdle lidem sem tady. Řeknem, podáme ploutev a až pak se řeší malichernosti jako peníze. David je supr rovnej chlap a jednoznačně vylepšuje zdejší průměrné skóre gentlemanství.Jak se řiká, vrána k vráně sedá, takže to určitě nebylo naposledy. Vřelé díky a těším se na příště, ještě tu na Tebe jeden kousek čeká
Americkej Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 David mě maximálně potěšil, obchod seděl podle domluvy a ještě mi vyšel vstříc s dopravou. Osobní předávka příjemná, pohodovej týpek. Doma jsem pak dodatečně zjistil, že do balení přidal bonusový dárečky :-) Zkrátka vše super a rád kdykoli zopakuji. Davide, díky!
JoyStick Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 Tentokrát drobnost, zase všecko na A+++, díky.
MíraMíra Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 (upraveno) David za mnou do Brna přijel až z daleké Prahy, setkání proběhlo na domluveném místě na čas a vše šlo hladce přesně dle dohody.David je fajn chronomagor a s ním i jeho drahou polovičkou, bych mohl povídat dlouho a kdybych jim tolik neskákal do řeči, tak bych se toho určitě i víc dozvěděl. Setkání to každopádně bylo příjemné a rád si to někdy zopakuju.Jsem rád, že se tady najdou takhle fajn lidi a za mě rozhodně nemůžu jinak, než vřele doporučit.Díky za obchod a ať se daří. Upraveno 13. ledna 2019 uživatelem MíraMíra
M-72 Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Potvrzuji vše, co je zde již napsáno. Díky za obchod a přibalené dárečky ;-)
lordsoft Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Mam asi stastie, ze narazim vzdy na slusneho chlapa, s ktorym sa da vyborne pokecat nielen o hodinkach, co sa dohodne to plati, bez zbytocnych prietahov. Za mna dva palce hore. A este raz dik.
hufnor Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Velké díky za ochotu při obchodu nehodinkového charakteru. A ano, i na mě čekal dáreček navíc. Výborné jednání. Díky, Davide.
bubo.cz Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Přidávám se k zástupu kladně hodnotících. Dawe v roli kupujícího zboží nehodinkového charakteru je obchodní partner k pohledání. Žádné kecy a rovnou na věc. Děkuji a doporučuji. Sent from my iPhone using Tapatalk
Remio Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Jsem velice rád a spokojen v roli kupujícího, když prodávajícím je David. Rychlá domluva, sraz někde mezi, příjemný rozhovor, zboží v perfektním stavu, present nádavkem. Děkuji za obchod a těším se na příště.
M-72 Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 David je prima borec, spolehlivý a vždy vstřícný.Obchod byl drobný, nicméně spojený s příjemným setkáním a pokecem ;-)
martin22 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Velice příjemný pokec, rychla dohoda, vše jak má být. Davide děkuju za obchod a rád s Tebou udělám další.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se