martar Odesláno 27. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Zdá se mi to, nebo mají moje sejka z řemenu od Anely fakt radost??? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Zdá se mi to, nebo mají moje sejka z řemenu od Anely fakt radost??? Dobrá fotka i interpretace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Hirsch Heavy Calf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Byl ten řemen vážně ve vodě nebo jsou to kolem jenom dekorace ? V tomhle vlákn? jsou všechny praktické zkušenosti s namáčením kůže vítány :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Byl Při potápění teda ne, to jedině guma nebo tah, ale na plovce jsem byl s tímle řemenem zatím dvakrát a přežil to bez úhony. Do kombinace neoprénu a na tom mít tuhle kůži jsem se ale zatím ještě jít neodvážil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Tady máš jeden koženej řemen přímo ve vodě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Byl ten řemen vážně ve vodě nebo jsou to kolem jenom dekorace ? V tomhle vlákn? jsou všechny praktické zkušenosti s namáčením kůže vítány :-) Jinak ještě - při ponorech kombinace spíš takováhle, ale to už se zase pro tohle téma nehodí Ale třeba to i s tím Hirschem někdy zkusím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Neměl bych to jako fotr tohohle vlákna psát, ale na ponory radši nech tu gumu :-) :-) sám třeba v bazénu nemám s řemenem problém, ale do vody, kde můžu hodinky nenávratně ztratit, bych bral jen tah, mesh, gumu nebo nato... teda aspoň na SMP. S Amfibiema bych klidně zkusil i kůži, ale to je jiná cenová úroveň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 První pokusy. Vostok Amphibia SE + Eichmüller.(Na Amfibiích vypadá tenhle řemen líp než na SKX007, ale nejsem o tom úplně přesvědčenej...) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 dobre, fakt dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 myslím, že by to šlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 (upraveno) Paráda! Steinhart Ocean vintage military a ..........................? Upraveno 12. srpna 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 a ...................... Di-Modell Offroad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Nejsou to sice potápky, kůže je jen z lícové strany, ale jsou mokré .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) 2254 sluší vsechno...i Rios Montana :-) Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem Stuclik 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Stále trvám na tom, že kůže na potápky nepatří. I když jim může slušet už to nejsou potápky ... a vůbec ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 A jeden rychlocvak. Do vody už nejsou (jestli někdy byly), takže kůže ano. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Dnes mi dorazil Hirsch Buffalo. Co na něj říkáte? Já jsem naprosto spokojen :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Dnes mi dorazil Hirsch Buffalo. Co na něj říkáte? Já jsem naprosto spokojen :-)image.jpgPochválím ti je- vypadaj fakt dobře, ta kůže na nich sedí, jak originál. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Dnes mi dorazil Hirsch Buffalo. Co na něj říkáte? Já jsem naprosto spokojen :-)image.jpgAj za mna palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se