krutor Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Stalo se to co jsem cekal a sedi oboje. Ale pravdepodobne jsem se rozhodl pro Lowy, dobre obepinaji nohu, dobre se zavazujou. Sorely jsou siroke coz mi vyhovuje, ale nohu v nich mam jak v pracovnich botach a v te 46 vypadaji jako lode.
moco Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2020 Tak mě zase nasrala membrána GTX u adidas terrex swift, pár kilometrů (3) ve sněhu a skoro durch... rok občasného chození. Budu kupovat Scarpa Zen Pro, nízké bez membrány, páč kotníčkové bez membrány jsem neobjevil ani u jiných výrobců. Dá se v nich šmatlat po našich horách? Nejsou to ortodoxní nástupovky, co mi po deseti kilometrech budou drtit nohu? Máte s nimi někdo zkušenosti? Mám placatou nohu
guzmic Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2020 Čau, Scarpy neznám, ale mám dobré zkušenosti s Inov 8, dělají hlavně nízké modely, ale mají aj vysoké vč. Gore TeX membrány.Bavíme se o trailech cca 10-20 km na náročnější bych volil vysokou obuv.https://www.sanasport.sk/inov-8-roclite-320-gtx-m-black-grey-orange-default-000716-bkgyor-m-01 https://www.sanasport.sk/inov-8-roclite-315-gtx-m-m-brown-red-hneda-cervena-000804-brrd-m-01 já mám ty rocklite bez membrány.
runner Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2020 Tak mě zase nasrala membrána GTX u adidas terrex swift, pár kilometrů (3) ve sněhu a skoro durch... rok občasného chození. Budu kupovat Scarpa Zen Pro, nízké bez membrány, páč kotníčkové bez membrány jsem neobjevil ani u jiných výrobců. Dá se v nich šmatlat po našich horách? Nejsou to ortodoxní nástupovky, co mi po deseti kilometrech budou drtit nohu? Máte s nimi někdo zkušenosti? Mám placatou nohuZeny jsem kdysi koupil a znova už bych to neudělal. Podrážka byla k.o. po necelém roce. Po dvou letech už jsem je měl jenom na zahradu. Jako další jsem pořídil LaSportiva boulder a to je jiná kávička. Drží líp než Zeny (Naše kopce, Dolomity, Roháče...), jsou pohodlnější a podrážka i po 4 letech v pohodě.
Kapo Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2020 Já už boty s GTX nekupuji. Pro většinu akcí používám krosové běžecké boty, případně celokožené bez GTX. Pokud jdu v krosových, tak v batohu mám pro všechny případy GTX ponožky. Ty jsem zatím použil asi dvakrát, když jsem zmokl.
C-3PO Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2020 Souhlas s Kapo, u nízkých trekovek je GTX zbytečná, stejně ti nateče shora. U vysokých je GTX ok, ale počítej s tím, že vydrží dle zatížení cca 2 roky a pak stejně do boty teče. Za mě jednoznačně Salewa pro nízké i vysoké boty.
Z. Paul Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2020 Za mě La Sportiva.Mam jak nízký tak vysoký s GTX a naprosto super. Ty nízký mám asi 8 let, podrážka je skoro hladká, ale pořád drží. Jelikož jsem je několikrát impregnoval tak pořád drží voděodolnost, takže když jsem šel na Pradědu venčit psa do sněhu, tak když mi nenapadal horem tak jsem měl pořád suchý ponožky.Ty vysoký jsou taky pecka, přechody a všechno drží, ale nosim ještě návleky proti sněhu teda. Na jarní/podzimní/letní tůře jsem je ale ještě neměl. Potůček jsem v nich přešel taky v suchých ponožkách
African Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Tak po delší době na nějaké to běhání kolem baráku jsem objednal opět La Sportivu, uvidíme, třeba mě to běhat skutečně donutí :-) https://www.hudy.cz/ultra-raptor?variant=68630&size=211803
nAscA Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Afri ty jsou dámské, alespoň ten odkaz na ně vede.
African Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Afri ty jsou dámské, alespoň ten odkaz na ně vede.Jejda, tak to díky moc za upozornění, prověřím jakmile budu mít trochu signál, v Hudáči mi rozuměli každé páté slovo :-) La Sportiva dělala dříve dost bot UNI, takže šance tam je, ale i přes to jako že se trošku slečnou cítím, ryze dámskou botu nechci....prověřím :-)
eskimak Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Afri, nemame tu na to vlakno, ale ak chces, mozme ti skusit poradit aj nejaku sportovu suknu.
wawrik Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Btw, robíš si síce z toho srandu, ale taká goráčová sukňa je napríklad v monzúnovom Nepále poprdeli dobrá vec. Aj keď je to teda skôr kus goráčovej látky, čo si opášeš okolo pása a zapneš.
Prochy68 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Jejda, tak to díky moc za upozornění, prověřím jakmile budu mít trochu signál, v Hudáči mi rozuměli každé páté slovo :-) La Sportiva dělala dříve dost bot UNI, takže šance tam je, ale i přes to jako že se trošku slečnou cítím, ryze dámskou botu nechci....prověřím :-) Pisou sice damske, ale vzhledem k tomu, ze max velikost je 47,5 EU, tak bych rekl, ze budou UNI
eskimak Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Pisou sice damske, ale vzhledem k tomu, ze max velikost je 47,5 EU, tak bych rekl, ze budou UNINam to kazis!
Prochy68 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Nam to kazis! Sakra :-(, ale sukne maji docela pekny https://www.hudy.cz/damske-sukne :-)
Bert Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Tak já po mých výborných zkušenostech s Kayano, zkusím na horské chodníky tyhle: Asics Gel FujiTrabuco 8 G-TX. Uvidim.
moco Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Dnes očekávám tyto Mizuno Wave Mujin 6, budu je tahat i po horách na túry.
African Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Pisou sice damske, ale vzhledem k tomu, ze max velikost je 47,5 EU, tak bych rekl, ze budou UNIJop :-) Dobrý den,jedná se o unisexové provedení, které se v jednom vzhledu vyrábí v kompletní velikostní řadě. S pozdravem Michal Burda poradna HUDYsport
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se