dufi Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 (upraveno) Siwi,hezky nafocený i napsaný a s tou sponou se netrap...za pár dní už ti to nepřijde divný. ..užívej hodinky a věř, že udělat na nich zářez není fakt jednoduchý. ..prostě to funguje.Hezkej večer! Upraveno 21. srpna 2016 uživatelem dufi
tano Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Bomba fotecky + super napisane, jeste Ti jednou gratuluji. Jinak jak pise Dufi, za chvilku nebudes vnimat to rozepinani .
filo-boxer Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 V 21. 8. 2016 v 20:48, AndyAaron napsal: Siwi, diky za reportaz. Priznam se, ze jsem byl v soku kdyz jsem tu zmenu videl. Ty Brajtle k tobe sedely. Ale tak ted si budu muset zvyknout na Decka.Gratuluju tedy k nakupu. Prozradis jake dalsi kousky byly jeste ve vyberu?A mi zase k siwimu více seděly Archimede, a teď Déčka. Ultimativní, jednoduché, odolné, univerzální, perfektní. Těším se na spoustu pěknych fotek a samozřejmě gratuluju.
Radik Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Tak vidím, ze srovnání prislo hned co se hodinky na ruce jen trochu ohraly. Super, muzu jen potvrdit. I to, ze na rozepinani te zdánlivě neexistující spony si zvyknes. Moje stesti je, ze nemam rad hodinky upnuty moc fest a tudíž mam prostor kam prst pro pohodlný rozepnuti strčit. Ze to jde ale ztuha i tak nezpochybnuju.
AndyAaron Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Jo, je to o zvyku. Ja prave k tem Damasko toho moc nastudovaneho nemam, takze z toho nejsem tak odvarenej. Na fotkach vypadaji fajn, ale nenuti me je to kupovat. Mozna nazivo bych zmenil nazor. A Siwiho fotky jsou paradni
Bells Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Já souhlasím s Filem, Siwiho znám a todle k němu jde naprosto přesně, takže za mě udělal určitě dobrou volbu a doufám, že si je bude i nadále užívat tak, jako doteď.Jinak jsem rád, že jsi zase aktualizoval svojí galerii a určitě se ještě máme na co těšit, protože nové hodinky budeš fotit jak na běžícím pásu že
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Pěkné fotky Vojto! Jinak, kdo zná a viděl oboje hodinky vedle sebe musí uznat, že Damasko je nositelnější záležitost - nutno dodat, že já jsem zatížený na Breitling, ale v tomto případě jsou opravdu lépe padnoucí "Déčka". Takže Vojto, ať Ti ta spokojenost vydrží!
bacil.357 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Gratuluji k radikálnímu rozhodnutí. Až budeš někdy na západě, rád bych okoukl ten tah. Kdyby to šlo. Tak foť, foť.
siwi Odesláno 22. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Předně vám všem chci poděkovám za slova uznání i za pochvalu výběru. Je to hodně povzbuzující Marfael, Maxel, Kid_A, Bells, bacil.357: Vynasnažím se nezklamat vaše očekávání. Letos se obzvláště těším na podzim. Snad bude hodně barevný. Frostie: DAMASKO má ve svém portfoliu i modely o velikosti 44 mm. AndyAaron: Snad si zvykneš tak rychle jako jsem si zvykl já Nosí se opravdu lépe. Pokud jde o další kandidáty, začal jsem se rozhodovat úplně od začátku bez ohledu na to, co jsem měl. Nesledoval jsem tedy nějakou pomyslnou cestu výš. Dokonce jsem uvažoval o dosti zádadním downgradu: Kandidát 1 - Steinhart Ocean 1: Návrat na začátek, restart. Měly to být moje první mechanické hodinky, pro které jsem si před 3 lety šel do ChronoShopu. Kdybych tam nezahlédl Sporttauchery, asi byh je tehdy koupil. Jenže po jejich vzetí do ruky jsem ihned pochopil, že úplný návrat na začátek už prostě není možný Kandidát 2 - Steinhart Ocean 500 Titanium: To byl vážný kandidát. Nabízel mi oblíbený materiál pouzdra i tahu a taky průhled na strojek, který se mi stále vyhýbá. Váhal jsem u strojku značky Soprod a definitivně mě odradila absence vnějšího antireflexu. Na ten jsem si už zkrátka zvykl, čitelnost zlepšuje skutečně markantně. Ale chybělo málo a šel bych do nich. Konec konců by mi ještě zbylo dost peněz i na jiné mé koníčky. Kandidát 3 - Glycine Combat Sub s výraznými rovnými ručičkami. Ty v ChronoShopu stejně neměly, čímž vypadly ze seoutěže. Kandidát 4 - Tag Heuer Aquaracer 300 ve starší verzi s kulatými indexy. Ty už byly ve výběru spolu s Béčky, mezi tím však jejich cena dost stoupla a musel bych dost doplácet, což jsem neměl v úmyslu. Přeci jen jsem se chtěl spíš osvobodit než tu spirálu chronobundu vytáhnout ještě výš.Damaska prostě stačilo vzít do ruky a bylo jasno, že jsou tím, co jsem hledal. Tano, dufi, Radik: Díky za podporu. Sponu rozepínám vytlačením směrem ven dle doporučení samotných tvůrců. Nehty mám zapilované a bříška už nebolí filo-boxer, Sphinxx: Osobně mám tentýž pocit. Cítím se s nimi tak nějak lépe, jako bych byl více sám sebou. A srovnání s Archimedy je tu na místě. V mnoha ohledech jsou si tyto dvoje hodinky podobné, zejména, jde-li o ciferník. Jeho kontrast a barevná sladěnost jednotlivých prvků dělá mým očím dobře.
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Já jen doplním - Steinhart Ocean 500 Titan je super volba kolem 15.000,-Kč. Moc pěkná hodinka, kdyby byla v oceli, tak už je doma .
tano Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 V 22. 8. 2016 v 19:15, Sphinxx napsal: Já jen doplním - Steinhart Ocean 500 Titan je super volba kolem 15.000,-Kč. Moc pěkná hodinka, kdyby byla v oceli, tak už je doma . S tim souhlasim, mimo toho ze jsem rad, ze to je titan prave .
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Přesně tak, to už je otázka preferencí .
Frostie Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 V 22. 8. 2016 v 18:59, siwi napsal: Předně vám všem chci poděkovám za slova uznání i za pochvalu výběru. Je to hodně povzbuzující Frostie: DAMASKO má ve svém portfoliu i modely o velikosti 44 mm.Já jsem u Kuby našel jen 42mm. Líbily by se mi třeba tyhle... https://www.chronoshop.cz/damasko-da343-da353/damasko-da343-black
MíraMíra Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Gratulace k parádním hodinkám. D mám rád a úplně chápu, jak to myslíš s tou svobodou.Mám to tak taky a vlastně se i trochu bojím jít výš, protože je to pro mě zároveň trochu svažující, právě v užívání hodinek.Asi to bude daný i tím, že pro mě osobně jsou penízky investovaný do hodinek poměrně nezanedbatelný. Přebytkem holt zrovna neoplývám. Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem MíraMíra
siwi Odesláno 22. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 V 22. 8. 2016 v 19:15, Sphinxx napsal: Já jen doplním - Steinhart Ocean 500 Titan je super volba kolem 15.000,-Kč. Moc pěkná hodinka, kdyby byla v oceli, tak už je doma . V 22. 8. 2016 v 19:27, tano napsal: S tim souhlasim, mimo toho ze jsem rad, ze to je titan prave . Přesně. Mě například lákal taky právě ten titan. Ale Damaska mě holt oslovily naživo víc. Nakonec - povrchová úprava pouzdra vypadá podobně a o moc těžší nejsou. V 22. 8. 2016 v 20:54, MíraMíra napsal: Gratulace k parádním hodinkám.D mám rád a úplně chápu, jak to myslíš s tou svobodou.Mám to tak taky a vlastně se i trochu bojím jít výš, protože je to pro mě zároveň trochu svažující, právě v užívání hodinek.Asi to bude daný i tím, že pro mě osobně jsou penízky investovaný do hodinek poměrně nezanedbatelný. Přebytkem holt zrovna neoplývám. Nedivím se ti. Podle toho, co píšeš, jsme na tom stejně. Ono nosit každý den na ruce hodinky za několikanásobek platu prostě v určitém smyslu svazuje. Teď jsem si cenou sice moc nepomohl, ale cítím se volný jak ten pták
MíraMíra Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Přesně tak. Několika násobek platu na ruce, co rád potkává futra je trochu svažující Jsem celkem zvědavej, jak budeš v tomhle smyslu po čase Déčka hodnotit.Nejen svou odolností se mi čím dál tím víc tlačí na seznam.Jenom jsem je ještě furt neviděl na živo, tudíž ani neměl na ruce.To bude zásadní.
AndyAaron Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Siwi, diky moc za objasneni vyberu. Doufam, ze budou dobre slouzit a budes s nimi spokojeny. Zatim to nadseni z tebe cisi a to je dobre. A ja si holt zvyknu, ze Siwi tentokrat foti Decka Jeste si dovolim k tomu vnejsimu AR. Po sve zkusenosti bych asi vnejsi AR ozelel...
davok Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Jako vždy krásné fotky, díky za ně a za čtení. Potřebu změny a důvod výběru Damasek docela chápu, navíc myslím, že se povedla - vypadají opravdu dobře. Líbí se mi na nich ta jednoduchost a jistá univerzálnost. Takže gratulace k nákupu a těším se na další fotky
siwi Odesláno 23. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 V 23. 8. 2016 v 4:43, MíraMíra napsal: ...Jenom jsem je ještě furt neviděl na živo, tudíž ani neměl na ruce.To bude zásadní. Já jsem na velikost hodinek a tvar dýnka docela citlivý. Hned tak mi něco nesedne. Ale tady to bylo na první dobrou. Žádné zvykání si nebo takové to: "Zatím se oťukáváme" Tohle je 40 mm. Díky absence lunety vypadají na ruce spíš jako 42. To je myslím velikost, která bude pohodlná většině uživatelů. Otázkou je pak samozřejmě subjektivní dojem z pohledu na vlastní ruku. Jak už tu padlo, někdo upřednostňuje hodinky větší. V 23. 8. 2016 v 4:50, AndyAaron napsal: Siwi, diky moc za objasneni vyberu. Doufam, ze budou dobre slouzit a budes s nimi spokojeny. Zatim to nadseni z tebe cisi a to je dobre. A ja si holt zvyknu, ze Siwi tentokrat foti Decka Jeste si dovolim k tomu vnejsimu AR. Po sve zkusenosti bych asi vnejsi AR ozelel... Na vnější antireflex jsem zvyklý. Vlastně ho měly všechny automaty, co jsem měl, a nikdy se mu nic nestalo. Tak nezbývá než doufat, že nedojde k nějaké nepředvídatelné události. V 23. 8. 2016 v 5:17, davok napsal: Jako vždy krásné fotky, díky za ně a za čtení. Potřebu změny a důvod výběru Damasek docela chápu, navíc myslím, že se povedla - vypadají opravdu dobře. Líbí se mi na nich ta jednoduchost a jistá univerzálnost. Takže gratulace k nákupu a těším se na další fotky Ano, tak jednoduchost a univerzálnost mi taky vyhovuje. Díky.
MíraMíra Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 V 23. 8. 2016 v 15:51, siwi napsal: Já jsem na velikost hodinek a tvar dýnka docela citlivý. Hned tak mi něco nesedne. Ale tady to bylo na první dobrou. Žádné zvykání si nebo takové to: "Zatím se oťukáváme" Tohle je 40 mm. Díky absence lunety vypadají na ruce spíš jako 42. To je myslím velikost, která bude pohodlná většině uživatelů. Otázkou je pak samozřejmě subjektivní dojem z pohledu na vlastní ruku. Jak už tu padlo, někdo upřednostňuje hodinky větší. Já mám zápěstí cca 17-17,5 cm, takže větší určitě ne, ale už se mi stalo, že některý hodinky mě na živo dost překvapily.Je to prostě potřeba zkusit.Tvar pouzdra a hlavně i délka nožek, občas dělaj fakt divy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se