pepyczek Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 proč?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Tohle si nezaslouzej, fakt divny a dle myho vrchol nevkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Bez ty blbosti na pouzdru a s jinejma ruckama by byly dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Toto ozaj nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 jak jsem spatril ten remen, okamzite jsem si vzpomel na hodinky, po kterych jsem dycky touzil, i jsem ji ted nasel za docela dobrou cenu, ale asi se stejne nerozhoupumaji je jinak v Arkadach asi za dve kilca, ale tam chodim jenom slintata nesmejte se mi!!! BARRIQUE Skull Limited Edition111 kousků pro piráty ;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 (upraveno) Nedržeje se pevně madel homage dokáže kouzelník gintr neuvěřitelné kousky LSD? Pevně doufám že to je jen výstřel z černý perly, rychle dopijou sud rumu a vystřízliví, protože pokud mají naloženo víc než je zdrávo tak by to mohlo skončit modelovou řadou....třeba bez těch limited svočků Edit: koukám na fotky a jedna z úhlu vypadá obvzlášť obludně a dýnko nese prudce pirátských 5ATM Upraveno 5. června 2018 uživatelem Miriablo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Bez ty blbosti na pouzdru a s jinejma ruckama by byly dobry.To uz ale pak budou uplne jiny hodinky, nebo se pletu? :-)Asi je mam zaskatulkovany, ale tohle mi fakt prijde jak diesl, gant, mozna i invicta model. Chtel bych od steinu neco vlastniho, ale tohle? Radsi nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 (upraveno) Nahodou az na ty rucky dobry.. jedny z mala stajnu, co bych ponosil. Teda nebejt tam ta znacka na cele:) Upraveno 5. června 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Tak už/ještě jsou Out of Stock.Za 1000 ojro si dovedu představit jiné hodinky jiných značek (nebo dva až tři poctivé mikrobrandy), ale jak se říká - podle vkusu každého soudruha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Asi teď budou chvíli dělat "homage" jiných značek no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Jo tak proto těch 1000 ?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Ony ty lebky asi teď letí nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 když dva dělají totéž, není to totéž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Tímto pro mě Steinhart končí ve všech směrech a to měl nakročeno slušně. Takovýhle úpadek značky jsem fakt nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 ale no, nerobme unahlene zavery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Ony ty lebky asi teď letí nebo co. Tak tyhle vypadají zajímavě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 (upraveno) Další novinka z dílny Steinhart. Za mě ta šedá nic moc, a velikost 47 taky neni pro mě. Upraveno 14. srpna 2018 uživatelem Jenkiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Parádní včetně velikosti i barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Trošku Hanhart ty čudle, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 V celku vypadajú zaujímavo, čo na pilotky nebýva zvykom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se