Harwey Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna shewcza Ochotny gentleman, poskytol adresu a pomoc s preposlanim tovaru. Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna Tittus věnoval mému problému který s hodinkami nesouvisel tolik času že to bylo skutečně až neskutečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Libor_OV Timto bych rad Liborovi jeste jednou podekoval. Zajistil mi prevoz NTB z Prahy, pohostil mne a nic za to nechtel. Tak snad nekdy neco na revans. Gentleman jak se patri! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května pciza nehodinkova pomoc v nouzi s poruchou auta, uzasna domluva i zarizeni celeho behem supr kratke doby a jeho odhad po telefonu se ukazal jako naprosto presny i v realu.. kloboucek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května před 59 minutami, tmoris napsal: pciza nehodinkova pomoc v nouzi s poruchou auta, uzasna domluva i zarizeni celeho behem supr kratke doby a jeho odhad po telefonu se ukazal jako naprosto presny i v realu.. kloboucek Bylo mi potěšením a děkuji za láhev výborného pitiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. května Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května mlsoun1 Marcelovi patří velký dík. Sice jsem dlouho sháněl LHC, ale ve velikosti a typu jsem si nebyl jistej. Viděl jsem jeho fotky, zkusil mu napsat o radu a vyšla z toho nalejvárna jak na vejšce, recenze jak vyšitá, vysvětlení jak na základce a pár luxusních fotek, kdybych náhodou nerozuměl ( asi jako na střední při setkání s logaritmickým pravítkem a strojnickejma tabulkama ). Vše zdarma v jeho volném čase. Moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května @mlsoun1 a @kuncák7 - neni skoda tyhle informace drzet interne? Mozna by to ve vlakne k LHC udelalo sluzbu vice lidem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. května Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května před 49 minutami, AndyAaron napsal: @mlsoun1 a @kuncák7 - neni skoda tyhle informace drzet interne? Mozna by to ve vlakne k LHC udelalo sluzbu vice lidem Jde o to, že by to Marcel musel trochu učesat - já se ptal ( poměrně familierně ) a on parádně odpovídal ( v několika e-mailech ). Netuším, zda by měl chuť se do toho pouštět ( já si netroufám, z mé strany by to byla jasná vykrádačka úplně všeho ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května Před hodinou, kuncák7 napsal: mlsoun1 Marcelovi patří velký dík. Sice jsem dlouho sháněl LHC, ale ve velikosti a typu jsem si nebyl jistej. Viděl jsem jeho fotky, zkusil mu napsat o radu a vyšla z toho nalejvárna jak na vejšce, recenze jak vyšitá, vysvětlení jak na základce a pár luxusních fotek, kdybych náhodou nerozuměl ( asi jako na střední při setkání s logaritmickým pravítkem a strojnickejma tabulkama ). Vše zdarma v jeho volném čase. Moc díky Díky Martine,ale byla to maličkost.Rád si popovídám ohledně hodinek které mám velmi rád.Tož držím palce k nákupu nového kousku a těším se,že budeš postovat krásné fotečky, těchto našich tikajících lásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července @Lukáš3 Ozval jsem se Lukášovi s nehodinkovou prosbou. On mi to sehnal a co víc, nic za to nechtěl a ani poštu si nenechal zaplatit. Lukáši opravdu díky moc, vážím si toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července (upraveno) @hopa26 Jdu jen tak kolem, blbě kecám a najednou mě někdo zastaví a nezištně obdaruje tím co mám rád. Ještě s úsměvem na rtech.. Jen tak, lautr úplně jenom tak.. V dnešní době nevídané. Pro mě hodnota nevyčíslitelná a rád ji oplatím i s úrokem. Upraveno 31. července uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července V 30. 5. 2024 v 11:33, kuncák7 napsal: mlsoun1 Marcelovi patří velký dík. Sice jsem dlouho sháněl LHC, ale ve velikosti a typu jsem si nebyl jistej. Viděl jsem jeho fotky, zkusil mu napsat o radu a vyšla z toho nalejvárna jak na vejšce, recenze jak vyšitá, vysvětlení jak na základce a pár luxusních fotek, kdybych náhodou nerozuměl ( asi jako na střední při setkání s logaritmickým pravítkem a strojnickejma tabulkama ). Vše zdarma v jeho volném čase. Moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července (upraveno) @hopa26 Na jaře se tu zmínil, že by snad byl k mání od příbuzných perfektní česnek za rozumnou cenu. Napsal jsem že bych rozhodně měl zájem protože ho mám rád. Nice se nedělo, nyní přišel mail že je po sklizni jestli zájem platí na 2,5 kg Odpověděl jsem že rozhodně ano, ať mi jej pošle a kolik mu mám poslat já. Neskutečná odpověď, že ho dostal za práci, a že nic nechce ,ačkoliv jsem ho přesvědčoval, že ho ochotně a velmi rád zaplatím , že rád udělá radost Poslal ho krásně bílý ,tvrdý jako kámen a když do nej kousneš tak se zamlžej i brejle Opravdu patří do gentlemanů fora Upraveno 31. července uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září tikzot Lukášovi patří můj dík za ochotu, se kterou reagoval na moji prosbu o prohlídku hodinek, které (na rozdíl od AD) má. Zpráva tady, telefon a pak hoďka v hospůdce na hodinkami. Bylo mi ctí. Pepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září horal alebo Marin nehodinková požiadavka, napísal, venoval tomu čas, ochotne komunikoval, zabalil a poslal a ani po niekoľkých urgenciách nič za to nechcel. Proste gentleman ako sa patrí, komunikácia vysoko na úrovni, ústretovosť, rýchlosť, perfektný prístup, ochota, proste všetko. Ešte raz palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října @kral083 Gentlemen fora, poslal knizky, nic za ne nechcel, ani postovne mi nedovolil uhradit. Tak nazdravie, Davide! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října PEGE 1012 Skutečně gentleman, ozval se mi když jsem hledal jeden starý seriál nahrál mi ho a poslal. jen za cenu flash disku, odmítl jiné vyrovnání, protože jsem nyní bohužel na rehabilitaci v Kladrubech na delší dobu kde od rána do 13 hodin jsem honěn jak motorová myš, ale pak do dalšího rána není do čeho píchnout ulehčil mi tento pobyt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno pondělí v 14:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:57 Chcem sa este raz podakovat osobam, ktore mi v neprijemnej zivotnej situacii nezistne pomohli. Pani @Bert @Kid_A @forest @Czechgun @lindys dakujem Vam. Ste pravi gentlemani a vdaka takym, ako Vy ma tato komunita zmysel! 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forest Odesláno pondělí v 22:06 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 22:06 před 7 hodinami, miguel napsal: Chcem sa este raz podakovat osobam, ktore mi v neprijemnej zivotnej situacii nezistne pomohli. Pani @Bert @Kid_A @forest @Czechgun @lindys dakujem Vam. Ste pravi gentlemani a vdaka takym, ako Vy ma tato komunita zmysel! Je mi ctí být v této společnosti. a tobě @miguel přeju ať jediné co tě trápí je chronobundus. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se