Přejít na obsah

Gentlemani fóra

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Tittus

věnoval mému problému který s hodinkami nesouvisel tolik času že to bylo skutečně až neskutečné

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
před 59 minutami, tmoris napsal:

pciza

nehodinkova pomoc v nouzi s poruchou auta, uzasna domluva i zarizeni celeho behem supr kratke doby a jeho odhad po telefonu se ukazal jako naprosto presny i v realu.. kloboucek 🎩🙇‍♂️

Bylo mi potěšením 🙂 a děkuji za láhev výborného pitiva 😉

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

mlsoun1 

Marcelovi patří velký dík. Sice jsem dlouho sháněl LHC, ale ve velikosti a typu jsem si nebyl jistej. Viděl jsem jeho fotky, zkusil mu napsat o radu a vyšla z toho nalejvárna jak na vejšce, recenze jak vyšitá, vysvětlení jak na základce a pár luxusních fotek, kdybych náhodou nerozuměl ( asi jako na střední při setkání s logaritmickým pravítkem a strojnickejma tabulkama ). Vše zdarma v jeho volném čase. Moc díky  

Odkaz ke komentáři

před 49 minutami, AndyAaron napsal:

@mlsoun1 a @kuncák7 - neni skoda tyhle informace drzet interne? Mozna by to ve vlakne k LHC udelalo sluzbu vice lidem 😉 

Jde o to, že by to Marcel musel trochu učesat - já se ptal ( poměrně familierně ) a on parádně odpovídal ( v několika e-mailech ). Netuším, zda by měl chuť se do toho pouštět ( já si netroufám, z mé strany by to byla jasná vykrádačka úplně všeho ).

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, kuncák7 napsal:

mlsoun1 

Marcelovi patří velký dík. Sice jsem dlouho sháněl LHC, ale ve velikosti a typu jsem si nebyl jistej. Viděl jsem jeho fotky, zkusil mu napsat o radu a vyšla z toho nalejvárna jak na vejšce, recenze jak vyšitá, vysvětlení jak na základce a pár luxusních fotek, kdybych náhodou nerozuměl ( asi jako na střední při setkání s logaritmickým pravítkem a strojnickejma tabulkama ). Vše zdarma v jeho volném čase. Moc díky  

Díky Martine,ale byla to maličkost.Rád si popovídám ohledně hodinek které mám velmi rád.Tož držím palce k nákupu nového kousku a těším se,že budeš postovat krásné fotečky, těchto našich tikajících lásek.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

@hopa26

Jdu jen tak kolem, blbě kecám a najednou mě někdo zastaví a nezištně obdaruje tím co mám rád. Ještě s úsměvem na rtech.. :D Jen tak, lautr úplně jenom tak.. V dnešní době nevídané. :) 

Pro mě hodnota nevyčíslitelná a rád ji oplatím i s úrokem. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

V 30. 5. 2024 v 11:33, kuncák7 napsal:

mlsoun1 

Odkaz ke komentáři

@hopa26

Na jaře se tu zmínil, že by snad byl k mání od příbuzných perfektní česnek za rozumnou cenu. Napsal jsem že bych rozhodně měl zájem protože ho mám rád.

Nice se nedělo, nyní přišel mail že je po sklizni jestli zájem platí na 2,5 kg

Odpověděl jsem že rozhodně ano, ať mi jej pošle a kolik mu mám poslat já.

Neskutečná odpověď, že ho dostal za práci, a že nic nechce ,ačkoliv jsem ho přesvědčoval, že ho ochotně a velmi rád zaplatím , že rád udělá radost

Poslal ho krásně bílý ,tvrdý jako kámen a když do nej kousneš tak se zamlžej i brejle

Opravdu patří do gentlemanů fora

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

tikzot

Lukášovi patří můj dík za ochotu, se kterou reagoval na moji prosbu o prohlídku hodinek, které (na rozdíl od AD) má. Zpráva tady, telefon a pak hoďka v hospůdce na hodinkami. Bylo mi ctí. Pepa

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

horal alebo Marin

nehodinková požiadavka, napísal, venoval tomu čas, ochotne komunikoval, zabalil a poslal a ani po niekoľkých urgenciách nič za to nechcel. Proste gentleman ako sa patrí, komunikácia vysoko na úrovni, ústretovosť, rýchlosť, perfektný prístup, ochota, proste všetko. Ešte raz palec hore 👍

Odkaz ke komentáři

PEGE 1012

Skutečně gentleman, ozval se mi když jsem hledal jeden starý seriál nahrál mi ho a poslal. jen za cenu flash disku, odmítl jiné vyrovnání, protože jsem nyní bohužel na rehabilitaci v Kladrubech na delší dobu kde od rána do 13 hodin jsem honěn  jak motorová myš, ale pak do dalšího  rána není do čeho píchnout ulehčil mi tento pobyt

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
před 7 hodinami, miguel napsal:

Chcem sa este raz podakovat osobam, ktore mi v neprijemnej zivotnej situacii nezistne pomohli. Pani @Bert @Kid_A @forest @Czechgun @lindys dakujem Vam. Ste pravi gentlemani a vdaka takym, ako Vy ma tato komunita zmysel!

Je mi ctí být v této společnosti. a tobě @miguel přeju ať jediné co tě trápí je chronobundus. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...