Americkej Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Já tady vypíchnu člena "long", který mi nezištně pomohl a doplnil vypadlý lumi bod na lunetě. Přestože ty hodinky už dávno nemám, ta vzpomínka na pomoc "cizímu" člověku mě dodnes hřeje. Díky.
Filip.J Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Zrno. Napsal jsem si o řemeny. Všechno jsme domluvili, Zrno poslal fotky kůží, napsal ceny, termíny, já to odkýval, Zrno to ušil a dodal, já poslal peníze. Až pak si Zrno všiml, že jsem mu poslal moc, protože se v SZ překlepl při psaní ceny. Okamžitě mi dával vědět a posílal přeplatek zpátky. Ochota a férovost par excellance!
warann Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 (upraveno) quest987 se mi sám ozval přes SZ a ochotně poradil s řešením mého nehodinkového problému. Opravdu hodně mi tím pomohl, takže mu chci i touto cestou poděkovat. Je vidět, že gentlemani tu ještě jsou Upraveno 7. září 2015 uživatelem warann
MejlaG Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Rytíř JaRooN:Koupil jsem tady před pár dny Seiko 7002, které, jak jsem si našel ve vláknech, měl původně JaRooN. Říkal jsem si, že původní majitel o nich bude vědět nejvíc, tak jsem mu poslal zprávu, jak jsou na tom s vodotěsností. Odpověď přišla za chvíli. Tak jsem se ještě poptal, zda by JaRooN neměl k prodeji Seiko gumu a stěžejky, protože na hodinkách, které mi přišly byla jedna do véčka - úplně ohnutá a byly na hadru. A to jsem neměl dělat :-) Jardu malinko namíchlo, že ke mně hodinky přišly v ne úplně dokonalém stavu, a tak nabídl mi Seiko gumu za opravdu skvělou cenu - téměř poloviční, plus jsem k tomu dostal 4 stěžejky, vystěžejkovač a nový Nato strap. Jardo, můj hlubokosklon. Děkuji. Milan
Frostie Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Dle meho je jeden z rytiru tohoto fora a prikladny drzitel titulu Gentleman fora bez vyhrad clen Bohus76. Ochota, vzorna komunikace, nezistnost. Jiz dvakrat mi pomohl s malickosti typu stezejky, ale s nevidanou gracii! Radost a doporuceni udeluji bez sebemensich vyhrad a velice rad! Neni jediny, dale milerad vyzvednu cleny Sphinx, KarelHb, Casiotron, Siwi, T2, Chilliluk...
warann Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 V 25. 9. 2015 v 16:20, Frostie napsal: Dle meho je jeden z rytiru tohoto fora a prikladny drzitel titulu Gentleman fora bez vyhrad clen Bohus76. Ochota, vzorna komunikace, nezistnost. Jiz dvakrat mi pomohl s malickosti typu stezejky, ale s nevidanou gracii! Radost a doporuceni udeluji bez sebemensich vyhrad a velice rad!S tím musím bezvýhradně souhlasit, takže se rád připojuju. A aspoň mi to vyřešilo dilema, jak využít příspěvek č. 2000 . 1
Kid_A Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 LovecK - neuveritelnej typek s paradnim prehledem. Jednim slovem chronoaltruista:))
Ondrej71 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 V 1. 10. 2015 v 17:49, Kid_A napsal: LovecK - neuveritelnej typek s paradnim prehledem. Jednim slovem chronoaltruista:))Pod toto se podepisuji, Karel je gentleman par excelence
Pitris.k Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Ja musim uzivatele CALV ohodnotit Gantleman fora.Vahal jsem s nakupem jeho kukacek za ne uplne zanedbatelnou castku a on mi je proste dal s tim, ze pokud me chytnou mam mu poslat penize.Toto neni bezne, proto bych na nej rad upozornil a samozrejme moc dekuji.
Murphy97 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Podobnou zkusenost mam s Bandim. Jeste jsme se moc neznali, je to par let zpatky. Kupoval jsem od nej hodinky Panerai, nebyl sem si 100% jisty, zda je to ono. Prdnul mi je na ruku, rekl: "tak je par dnu nos a kdyz to bude OK, posli mi penize, kdyz ne, tak mi je vratis..."
Karol Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 ....toto vlakno som si všimol až teraz...ja pochvalim člena,, bejduko" kupil odomna dvoje hodinky ktore som mu mal poslat na dobierku,samozrejme zhony dnešnej doby a poslal som balik bez dobierky,popravde ani by som na to neprišiel keby sa mi neozval a platbu mi previedol na učet takže dakujem.
Tittus Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Konečně jsem si všimnul tohoto vlákna. Takže dodatečně po čtyřech měsících musím ještě jednou veřejně poděkovat členovi jménem bandicoot, který nejenom, že věnoval nábytek (ve skvělém stavu) na dobrou věc, ale ještě nám pomáhal všechno vystěhovat a nakládat. A druhý den se mi ještě omlouval, že neměl čas jet s námi a stěhovat do jiného bytu. Takových dobrosrdečných a velkorysých lidí moc nepotkávám. Poklona.
Sphinxx Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Říkal jsem si, že toto vlákno použiji s určitou rozvahou a ne, jako klasické hodnotící vlákno, kde se standardně připisují reference proběhlých obchodů. Ten čas nastal právě nyní. Své místo tady má za mne i člen Frostie. Velmi ochotný člověk, který bez skrupulí, rád a nezištně pomůže i mimo "hodinkové" záležitosti. Tímto ještě jednou děkuji Honzo a víc takových lidí tady .
Hasňa Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 martar Shanel jsem gumu pro brachu na jeho LHC. Martar sam nabidnul zarizeni u Bechyneho, objednal, ze svych zaplatil zalohu, poslal jakko cenne psani na brachovu adresu, ani mi nerekl postovne, jako ze pry je zanedbatelne a nema cenu ho resit. Dluzim nu kavu a dekuji mu timto pred nastoupenou jednotkou a co vic, pred rozvinutou zastavou!
Návštěvník enrico156 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Marcel ( mlsoun1 ) Nikdy jsme se neviděli osobně, ale mám jeho bývalé Colty, ke kterým má z jistých důvodů citový vztah. Nyní když je prodávám a řeším co místo nich ( zmínil jsem se, že se mi líbí Nautily ) mi ihned nabídl, že mi je pošle na pomazlení...Tohle se snad na žádným jiným fóru ani nemůže stát...Sním, či bdím?!Asi je to na tomto fóru běžné, jsem vlastně relativně nováček, ale v ten moment si člověk řekne "jooo, ještě to na tom světě není tak zlý, všichni tě nechtějí jen sedřít z kůže"Velký palec nahoru a wooow!
Sborez Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Hardslimer. Potřeboval jsem kamarádce z ostravska zajistit neurologa včetně osobního přístupu, Dan se ozval, zařídil, kamarádka naprosto spokojena. Tímto děkuji a označuji Dana za člověka, kterých moc není. Díky.
Sacíbagr Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Miroslávek ...díky patří tomuto ogarovi za nezištnou pomoc.
JaRooN Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Honza1 Něco jsem sháněl, Honza se ozval, přivezl mi to až téměř domů a jako platbu chtěl Vatikánskou měnu. Takže zadarmo...Velice děkuji a připisuji na tento seznam. Zaslouží si to!
sashator Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 McStinger Naprosto pohodovej člen, který velice ochotně poradil a nakonec i nezištně pomohl ke kouskům (které zaplatil bez jakékoliv zálohy, na peníze vůbec nespěchal), ke kterým bych se jinak dostával velice těžko. Děkuju a doufám, že se někdy setkáme osobně, abych ti to mohl vrátit aspoň třeba v naturáliích
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se