AVe Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 frajer JaRooNJe nejvyšší čas, abych Jardovi touto cestou poděkoval za:trpělivé odpovědi na Seiko dotazy,za nezištnou pomoc při nákupu vintage Seiko (rozumějte - sežene, objedná, zaplatí, nechá oservisovat, věnuje stěžejky, v případě problémů vezme zpět, znova oservisuje a na vlastní náklady pošle zpět,a když vidí, že na Želvy nadšeně rvu řemen, který na ně nepasuje, tak mi do pár dní ušije a pošle nový (zadarmo) .To se jen tak nevidí, nikdy jsme se neviděli, takže mu dlužím spoustu škopků piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 znovu bych chtěl vyzvednout oblíbeného moderátora filo-boxera- objednal mi na ebay.de, zaplatil, nechal poslat k sobě domů a pak na mou adresu do Čech, teprve pakposlal částku a to jsem ho ještě několikrát uháněl kolik tam mám poslat- smekám a děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 CHtěl bych tímto moc poděkovat členovi KFL, nezištně zapůjčil hodinky, mohl jsem je ponosit, vyfotit a hlavně vyzkoušet velikost. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Rodkopf Děkuji tomuto členu fóra za vstřícnost a ochotu při transakci přes ebay, za kterou navíc nic nechtěl, takže jsem jeho dlužníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Sashator Mám tu jednoho adepta na gentlemana fora. Saša se nabídl, že sežene, zakoupí a předá tah na Hamilton PE. Vše zrealizoval a tímto mu mnohokrát děkuji. Navíc při předání nabídl, že pokud budu něco potřebovat zakoupit v zahraničí, vše zařídí. Jelikož jsme se dodnes neznali ( a to bydlí od bydliště rodičů cca 250 m ), oceňuji to a mnohokrát děkuji - využiji to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 JaRooN Znovu zmíním Jardu, gentlemen v pravém slova smyslu. Nabídl pomoc při opravě nemocných 7002, vyměnil poškozenou korunku a ještě s tim letěl na poštu, abych je měl co nejdřív zpět doma.Mnohokrát mu děkuji a ten přislíbený revanž, ačkoliv první pokus nevyšel, určitě bude! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Maxel pomohl mi sestavit play list do hospody. Zdarma a ochotne. Diky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 JAJA Před pár dny mi Jarda něco vyzvednul na slovensku, peníze dopředu nechtěl a ještě jsem ho musel málem přemlouvat, že zaplatím kafe.... pohoda jazz a super pokec o životě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Cau, kdybych to chtel jmenovite, urcite bych na x lidi zapomnel , a to by me mrzelo. Proto dekuji vsem, se kterymi jsem tu delal nejaky obchod, at uz hodinkovy nebo nehodinkovy, dekuji vsem, s nimiz jsem se setkal i jen tak na srazu nebo v hospode. Jste borci, mam vas rad! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Opět filo-boxer. Když jsem se ocitl v úzkých v rámci shánění hodinek z Německa, tak rád a ochotně vše dohodl a zařídil, takže především díky němu mám teď na ruce zcela nový moony :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 323GT Po mem dotazu k chronoshopu na dostupnost Capecod se Jirka ihned s ochotou nabídl, ze ma jeden hadrik volný, dal si tu práci a hodil ho do posty, abych za dva dny otevíral obálku. Jeste jednou mu tímto dekuju za vstřícnost a zustavam jeho dlužníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Za mě určitě Mipa a Jan_Jan_2006, něco jsem potřeboval a jen tak mimochodem jsem se tady zmínil a oba mi velice ochotně nabídli pomoc, děkuji pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 (upraveno) Martar Potřeboval jsem trošku spěchající pomoc se zkrácenim tahu na bondovkách. Nabídl se a nejen že to perfektně provedl, navíc jsem odjížděl s hromadou čerstvých voňavých bylin z jeho zahrádky. Ještě jednou děkuju! Upraveno 24. března 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Andrew Sice šlo o totální kravinu, ale i tak mi nabídl nezištně pomoc, vyřídil, zařídil, poslal, hotovo dvacet Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Xenomorfus, kluk jeden ostravsky, odjel si na dovolenou kamsi do Norska, tak mi tu nechal nezištně své Deepblučka, aniž by mě znal a tušil, jaky sem chachar... :-)Děkujir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Alois Kupoval jsem od něj hodinky, setkali jsme se, dohodli si podmínky, jen abych poté zjistil, že jsem zapomněl kartu. Alois moje veškeré návrhy na to, aby si hodinky ponechal, a že mu nejprv pošlu peníze odmítl, hodinky mi prakticky věnoval s tím, že peníze mám poslat na účet, který mi večer zašle. Předtím jsme se nikdy neviděli, a jak to tady bývá, nešlo o obchod za pár korun.Už dříve jsem měl čest se osobně vidět s několika členy, od některých jsem něco koupil, s jinými si popovídal a vždy se jednalo o velice příjemné lidi. Ale nikdy jsem si nezapomněl peníze Alois mě přesvědčil o tom, že tohle forum je opravdu plné nejen příjemných lidí, ale i gentlemanů, pro které slovo důvěra není prázdným pojmem. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 09freds: skutecny gentleman, skvely a ferovy pristup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Za me Sphinxx. Velmi mi pomohl s vyberem hodinek, yvsvetlil mi spoustu veci, ktere mi pomohly. I kdyz sem nakonec nenakoupil od nej. Smekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Opět přidám dalšího příkladného člena. Za mne a možná i za spoustu jiných rozhodně Jakubisko. Rychlá, jasná a nezištná domluva, vše 1A. Rodilý gentleman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Mechac Jirka mi nabídl pomoc při řešení přepravy hodinek do Austrálie.Nejen, že mi ušetřil náklady, ale také už je dotyčný kupec má dnes na ruce. Odesláno 30.5.Tímto mu ještě jednou děkuji za pomoc a jsem jeho dlužníkem. Je to opravdový gentleman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se