Přejít na obsah

Gentlemani fóra

Doporučené příspěvky

frajer JaRooN

Je nejvyšší čas, abych Jardovi touto cestou poděkoval za:
trpělivé odpovědi na Seiko dotazy,
za nezištnou pomoc při nákupu vintage Seiko (rozumějte - sežene, objedná, zaplatí, nechá oservisovat, věnuje stěžejky, v případě problémů vezme zpět, znova oservisuje a na vlastní náklady pošle zpět,

a když vidí, že na Želvy nadšeně rvu řemen, který na ně nepasuje, tak mi do pár dní ušije a pošle nový (zadarmo) .
To se jen tak nevidí, nikdy jsme se neviděli, takže mu dlužím spoustu škopků piva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

znovu bych chtěl vyzvednout oblíbeného moderátora filo-boxera

- objednal mi na ebay.de, zaplatil, nechal poslat k sobě domů a pak na mou adresu do Čech, teprve pak

poslal částku a to jsem ho ještě několikrát uháněl kolik tam mám poslat

- smekám a děkuji

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Sashator

Mám tu jednoho adepta na gentlemana fora. Saša se nabídl, že sežene, zakoupí a předá tah na Hamilton PE. Vše zrealizoval a tímto mu mnohokrát děkuji. Navíc při předání nabídl, že pokud budu něco potřebovat zakoupit v zahraničí, vše zařídí. Jelikož jsme se dodnes neznali ( a to bydlí od bydliště rodičů cca 250 m ), oceňuji to a mnohokrát děkuji - využiji to.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

JaRooN

Znovu zmíním Jardu, gentlemen v pravém slova smyslu. Nabídl pomoc při opravě nemocných 7002, vyměnil poškozenou korunku a ještě s tim letěl na poštu, abych je měl co nejdřív zpět doma.

Mnohokrát mu děkuji a ten přislíbený revanž, ačkoliv první pokus nevyšel, určitě bude! :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Martar

Potřeboval jsem trošku spěchající pomoc se zkrácenim tahu na bondovkách. Nabídl se a nejen že to perfektně provedl, navíc jsem odjížděl s hromadou čerstvých voňavých bylin z jeho zahrádky. Ještě jednou děkuju!

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Alois

Kupoval jsem od něj hodinky, setkali jsme se, dohodli si podmínky, jen abych poté zjistil, že jsem zapomněl kartu. Alois moje veškeré návrhy na to, aby si hodinky ponechal, a že mu nejprv pošlu peníze odmítl, hodinky mi prakticky věnoval s tím, že peníze mám poslat na účet, který mi večer zašle. Předtím jsme se nikdy neviděli, a jak to tady bývá, nešlo o obchod za pár korun.

Už dříve jsem měl čest se osobně vidět s několika členy, od některých jsem něco koupil, s jinými si popovídal a vždy se jednalo o velice příjemné lidi. Ale nikdy jsem si nezapomněl peníze :)

Alois mě  přesvědčil o tom, že tohle forum je opravdu plné nejen příjemných lidí, ale i gentlemanů, pro které slovo důvěra není prázdným pojmem. 

Děkuji :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...