korbos Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Cestou na poštu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 zena mi plizive znarodnuje skxa Sent from my iPhone using Tapatalk
saboter Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Dnes mid size titanium diver, raritka z 90tych. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Na sobotu vyberu asi želvy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 To Xbraj19 : nejsem moc ladič a stejně by by mě to asi neuspokojilo....:-/
VojtaB Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Velký modrý... Celkem dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Tam když včera zelené, tak dnes žluté... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr.S Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Jelikož Tissoty jsou na servise a Aquaracery pořád řeším a nemůžu se k nákupu rozhoupat, nosím poslední dny nejčastěji tyto pětky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Velký modrý... Celkem dobrý Výstřižek.JPGJá si říkal kdo je koupil, no, mohlo mne to napadnout Škoda, že k nim asi nebyl původní tah.
M.K. Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 -> Ruiz.aw: Mám je asi půl roku a nosí se, navzdory rozměrům, výborně...
siwi Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Pravidelně a nenápadně to tu sleduju. Tak by se asi slušelo sem taky po nějaké době něčím přispět: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaB Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Odesláno 20. května 2018 (upraveno) Já si říkal kdo je koupil, no, mohlo mne to napadnout Škoda, že k nim asi nebyl původní tah. Heh a to jsem si říkal, že takové levné baterkáče určitě nikdo chtít nebude... A tah bohužel nebyl, jen nejhnusnější a nejpropocenější řemen, co jsem kdy viděl. Což je škoda, protože nějakej řemen Hirsch bude pomalu dražší než ty hodinky Upraveno 20. května 2018 uživatelem VojtaB
Povidláček Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Odesláno 20. května 2018 U veverky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michal93 Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Odesláno 20. května 2018 Dopolední drndačka s SKX.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a odpolední vycházka s PADInama ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marosb Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Odesláno 20. května 2018 (: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Odesláno 21. května 2018 pekna uzovka:) kde ste sa stretli? hod to este do hodinky a fauna
marosb Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Odesláno 21. května 2018 sme boli hladat hady(: tato bola v potoku aj so surodencami
marosb Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Odesláno 21. května 2018 aj ine (: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se