Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnešní homeoffice zatím ujde, ale ještě že vedení nařídilo přes léto končit v pátek už ve 13h. Člověk by se mohl jinak lehce předřít a pokazit si víkend 😉

206D2C52-C877-495C-A0ED-585A596844BA.jpeg

Odesláno

Kdyby me na to onehda doktor neupozornil, tak bych se tu cernou ani neresil. Ale je pravda, ze nekdy je to just black a jindy to jde dost do seda nebo spis antracitova. 

EC5ABFAB-1BCA-4BB5-B33A-781E217FDD36.jpeg

Odesláno

Gratulace, přiznám se, že na prvních produktovkách mě nebraly, ale potom mi Peťa poslal video a úplně si mě podmanily a tvoje fotka to jenom dokresluje. Jsou fantastické!

Odesláno
před 45 minutami, eklektik napsal:

Něco nového na léto.

SPB213

jsou fakt nádherný, a bez armováku, ty se moc povedly....i na zimu 🙂

Odesláno

Díky, kluci. V reálu vypadají určitě líp. Byl to takovej impulsivní nákup. Nějak mi tenhle model unikl, a když jsem viděl minulý týden recenzi na YT, hrozně mě nadchly a rovnou jsem koupil. Měl jsem trochu strach z čitelnosti stříbrných ruček na stříbrném cifru, ale bez problému. Akorát tu chrastivou sponu bych nejradši vyměnil. Neměl by někdo tip na kompatibilní sponu, klidně jiný výrobce nebo aftermarket?

Odesláno
před 17 minutami, Radek124 napsal:

Jediné co se dá těmhle vytknout je absence luminiscence, jeden se musí po soumraku vyhýbat temným zákoutím...

IMG_4694.jpg.b549fc94caeb7b46fac03800006d91c7.jpg

Vsetín? Valaši sú přívětivé... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...