Waya03 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 4 hodinami, xbraj19 napsal: TICTAC Ty už nevíš co bys roupama koupil, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 (upraveno) před 3 minutami, Waya03 napsal: Ty už nevíš co bys roupama koupil, což? Tak nějak . Ale za ty prachy* moc pěkné hodinky. A koukám, že to tvoje NATO by k nim taky pasovalo . *edit: za ty prachy, kdyby to nechytli celníci Upraveno 9. června 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Těžký je život sběratele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Na druhou stranu, celníci jsou od jara na novým místě a jde to tam rychle a hladce, odskoušeno právě s tím chevronem co je na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 30 minutami, Waya03 napsal: Na druhou stranu, celníci jsou od jara na novým místě a jde to tam rychle a hladce, odskoušeno právě s tím chevronem co je na fotce. Já to většinou posílám přes DHL, za 3-4 dny včetně proclení za téměř stejnou cenu jako EMS, kde to z JP od dob Covidu trvá víc jak 14 dnu. před 40 minutami, dr.sphinx napsal: Těžký je život sběratele Trpím jako zvíře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Já mám zas brouka v hlavě když tu vidím ty nové manty. Mám tyhle se žralokem a úplně vidím poličku v obýváku kde by vedle sebe sedělo všech pět ročníků. Vždycky si řeknu, že je to nesmysl a že je neunosím. A tak mě napadne nekupovat jen samuraje, ale i jiné modely ať jim dám taky šanci. A už se zas točím v kruhu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 (upraveno) Tak už jsem dospělej, měl bych prej mít pořádný baterky. Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Upraveno 10. června 2021 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 jo, to jsou důstojné baterky, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 taky už jsem dospělej ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 kurna kluci, ked sa teda hovori o baterkach, ja som stale v hlbokej puberte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Po 7 letech výměna kapacitátoru. Nějak nechápu výhodu soláru. Bych teda radši dvakrát vyměnil baterku u normál kvartzu.Ale hodinky srdcovka.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Zrovna se kochám, takže rovnou dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Chlapi, vy si snad ty baterky mezi sebou pujcujete? Ja skoro furt tyhlecty polokvarzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal: kurna kluci, ked sa teda hovori o baterkach, ja som stale v hlbokej puberte Si piš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 září 1976 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 @špelda66 to jsou ale pěkné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 @xbraj19díky, spoustu shánění, ale nakonec to vyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Od Sarbů k SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 SARB035 aka baby GS. Dnes po delsi dobe a po jeste delsi dobe na kuzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Ty jsou fakt jak GS ja tomu teda prd rozumim ale z fotky fakt moc pekny hlavně ty mečový ručky, indexy, barva cifru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se