tatraplan Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Cesta z noční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 (upraveno) Díky. Tak přece bych to tam nenechal za ty prachy. Ještě by to nějakej had pak otáčel. Upraveno 11. června 2021 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 polokvarc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 A až budou děti velký, koupim si tyhle divery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Zůstanou i na víkend, má místy pršet ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Dnešní homeoffice zatím ujde, ale ještě že vedení nařídilo přes léto končit v pátek už ve 13h. Člověk by se mohl jinak lehce předřít a pokazit si víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 červenec 1978 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Kdyby me na to onehda doktor neupozornil, tak bych se tu cernou ani neresil. Ale je pravda, ze nekdy je to just black a jindy to jde dost do seda nebo spis antracitova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Něco nového na léto. SPB213 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Gratulace, přiznám se, že na prvních produktovkách mě nebraly, ale potom mi Peťa poslal video a úplně si mě podmanily a tvoje fotka to jenom dokresluje. Jsou fantastické! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 před 45 minutami, eklektik napsal: Něco nového na léto. SPB213 jsou fakt nádherný, a bez armováku, ty se moc povedly....i na zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 před 2 hodinami, eklektik napsal: Něco nového na léto. SPB213 Sice som v inom vlakne ofrflal ten 3-kovy index, ale ako celok a na zivej fotke paradne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Díky, kluci. V reálu vypadají určitě líp. Byl to takovej impulsivní nákup. Nějak mi tenhle model unikl, a když jsem viděl minulý týden recenzi na YT, hrozně mě nadchly a rovnou jsem koupil. Měl jsem trochu strach z čitelnosti stříbrných ruček na stříbrném cifru, ale bez problému. Akorát tu chrastivou sponu bych nejradši vyměnil. Neměl by někdo tip na kompatibilní sponu, klidně jiný výrobce nebo aftermarket? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 @eklektik: napiš @martar ovi, společně si popláčete na rameni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Jediné co se dá těmhle vytknout je absence luminiscence, jeden se musí po soumraku vyhýbat temným zákoutím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Červánky na zlých předtuchách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 před 17 minutami, Radek124 napsal: Jediné co se dá těmhle vytknout je absence luminiscence, jeden se musí po soumraku vyhýbat temným zákoutím... Vsetín? Valaši sú přívětivé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Ten nadych cifernika do ruzova na snowflejkoch je fantasticky. Keby tam bola lumi, su to dokonale hodinky. Ale v podstate...aj bez nej su top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 (upraveno) Upraveno 12. června 2021 uživatelem XZACM102 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se