EpsteinBarr Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 40 rocna slicna slecna zelva uz nemusi byt na gume, ci latexe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Black Sumo Ninja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Hodinky s budíkem @chief koukám že ty se i oddáváš Ninja aktivitám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 @Kalisport no jo, leháro v posteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 před 9 hodinami, Piplík napsal: Dneska jsem je fotil do inzerce a zase jsem si říkal “ty vole, proč je prodáváš”, protože jsou super. Lehoučké kladivo, které padne na ruku jako hrnec na prd… (-: Hezky jsi to shrnul.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 před 4 hodinami, EpsteinBarr napsal: 40 rocna slicna slecna zelva uz nemusi byt na gume, ci latexe A kde máš Darth Tuny? Už si ich dlho nefotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 16 hodinami, Piplík napsal: Dneska jsem je fotil do inzerce a zase jsem si říkal “ty vole, proč je prodáváš”, protože jsou super. Lehoučké kladivo, které padne na ruku jako hrnec na prd… (-: Tenhle prodej asi bude časem mrzet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 8 hodinami, McStinger napsal: A kde máš Darth Tuny? Už si ich dlho nefotil keby som tak vedel....zial, netusim a ani sa nepamätam, komu som ich predal. Proste mladicka nerozvaznost Aj by som si ich vzal spät, veru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 3 hodinami, sodekcz napsal: Tenhle prodej asi bude časem mrzet. Máš pravdu. Takových debilních rozhodnutí už bylo a teď zpětně lituji (-: Všichni jsme si tím prošli (-: Zájemci o lanďáky se neumí rozhodnout, takže nakonec budu rád, že zůstanou doma. (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 @Piplík škoda že to nejsou ty starší 005. Ty bych vzal. Diashieldu se snažím vyhýbat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 19 hodinami, digiMonster napsal: Neboj sa až toľko sa ich nepredá len 3500ks ale inak chápem ťa ,ale ten ciferník je boží musel som JE SUPER:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Ještě dnes s lumi a už půjdou zase chvilku odpočívat. Krásný pátek všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Worldtimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 (upraveno) SNE499 Upraveno 18. prosince 2021 uživatelem misso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Ginza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Samurai v bojiOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Zdravím velevážené osazenstvo. Na mých King Seiko mi definitivně dosloužil řemínek. Bylo to i celkem vtipné. Vzhledem k tomu, že si hodinky nesundávám ani při postelových radovánkách, tak jsem si poté při oblékání nahlas říkal, kdeže mám hodinky. A moje drahá mi odpověděla, že jsem žádné neměl. Úplně jsem si v ten moment jist nebyl, ale stejně jsem odvětil, že je to hloupost, že bych bez hodinek z domu jen tak neodešel. I jal jsem se je hledat na posteli a samozřejmě jsem je našel na polštáři s odlepeným koncem řemínku v místě, kde je poután stěžejkou. V práci jsem to pak zkoušel opět provizorně "opravit" sešívačkou, ale před chvíli mi to uletělo znovu a tentokrát jsem byl moc rád, že mi hodinky neskončily na zemi. Takže na vás jdu s dotazem, poněvadž zakládat kvůli tomu vlákno se mi úplně nechce a tady je ta koncentrace seikokotů beztak největší. Prosil bych tedy o tip na nový řemínek. Samozřejmě ideálně takový, který bude jednak ladit s hodinkami, jednak bych rád, aby byl přeci jen trochu trvanlivější a hlavně více rezistentní vůči potu (rozumějte nesmrděl mi po pár nošeních). Přeci jen se coby barman v práci často - třeba při šejkování - zapotím i v těchto chladnějších měsících. Myslím, že tenhle povolil především díky absorpci potu. Rozteč u nožiček jsem (snad správně) naměřil spíše 17 než 18 mm. Uvítám nejraději tip na nějaký brněnský kamenný obchod, kde si ho budu moct před koupí prohlédnout naživo. Ale nebráním se ani těm webovým alternativám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 TMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se