Harwey Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2022 moze byt, neberiem to ako smeroplatny server
Zdenek1307 Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2022 před 9 hodinami, wawrik napsal: A teplúčko rovno pri trhline, tie hodinky si so mnou užijú: Naprosto skvělá fotka
pebe Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2022 jsem je zase vytáhl z krabičky, i když jdou podle plotu tak jsou supr
filltos Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2022 před 1 hodinou, pebe napsal: jsem je zase vytáhl z krabičky, i když jdou podle plotu tak jsou supr Máš nějaký jiný daily beatery? Tyhle si nesundával z ruky ne?
chief Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2022 Když jdeš do Koscomu okouknout nové Seiko GMT ale přineseš něco jinýho SNE593P1 Je to taky nový model. Nakonec mě přesvědčil skvělý Look & Feel. Diver’s 200m Šroubovací korunka Safír sklo (v téhle cenové hladině u Seika docela Sci-fi) A díky tomu že je tam Solar Quartz se 2 Jewels tak jsou příjemné nízký. Samozřejmě mají Killer lume. Rozměry asi 42.8 x 10.7
pebe Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2022 Před hodinou, filltos napsal: Máš nějaký jiný daily beatery? Tyhle si nesundával z ruky ne? Vlastně nemám, občas vemu po dědovi, jinak pořád tyhle
_lip_ Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2022 Brightz. Mají docela zajímavý cifr.Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk
Violoncello Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2022 před 3 hodinami, _lip_ napsal: Brightz. Mají docela zajímavý cifr. Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk Hodně dobrý a neotřelý!
dr.sphinx Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2022 @instantAni ohnivý Fuchs, ani chróm, ani ťapka si s fotkou - aspoň u mě - neporadí. Něco novýho?
wawrik Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2022 @dr.sphinx Nikoho prehliadač si s tým neporadí, keďže vytrvalo linkuje fotky zo svojho cloudu
instant Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2022 @dr.sphinxneviem preco. vkladam to tam ako obrazky stale rovnakym sposobom odjakziva. zjavne sa nieco niemde updatovalo a ma to teraz svoj rozum.
dr.sphinx Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2022 A já chudák teď budu muset nadosmrti dumat, co na té fotce bylo
Dominastor Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2022 Ani na svatbě tyto levné automaty na řemenu neurazí.
KOCKOPEES Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2022 před 16 hodinami, dr.sphinx napsal: A já chudák teď budu muset nadosmrti dumat, co na té fotce bylo Ty jsou supr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se