instant Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Ale kineticke mam na zozname, tak mozno raz to dame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Tak já přidám aspoň Kinetic bez chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Kinetický jsem nikdy neměl a nevim co je líp, kinetika nebo solar. Můj tip je že solar. Ale spolehlivý to bude asi oboje. Jen tak mě to zajímá, ale jiný než čistě mechanický si zatím na ruce představit nedovedu. To už mám za sebou a návrat zatim neplanuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 ... tak na túto diagnózu by si mohol skúsiť nejaký Spring Drive. Odporúča deväť z desiatich postihnutých instant: tá nová akvizícia mi príde ako dosť výrazný ústup z pozícií... Btw, nespomínal si kedysi, že o Seiko pod 3k ? už ani pohľadom nezavadíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Tak já přidám aspoň Kinetic bez chrona.Pořád? No super! ... tak na túto diagnózu by si mohol skúsiť nejaký Spring Drive. Odporúča deväť z desiatich postihnutých Moc pěkná hodinka! Jinak ... něco na tom spring drajvu je no, ať jen nekecám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Kinetický jsem nikdy neměl a nevim co je líp, kinetika nebo solar. Můj tip je že solar. Ale spolehlivý to bude asi oboje. Jen tak mě to zajímá, ale jiný než čistě mechanický si zatím na ruce představit nedovedu. To už mám za sebou a návrat zatim neplanuju.Já zkoušel oboje a jednoznačně zůstaly kinetic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Já zkoušel oboje a jednoznačně zůstaly kinetic. A máš k tomu nějaké důvody a nebo je to jen o pocitu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Že do toho vstupuju, mně třeba na solárech, co jsem viděl, vadily průhledné ciferníky... Ale nevím, jestli se to pak člověk třeba naučí nevnímat. K Solaru jsem se proto nikdy nerozhoupal, zato Kinetic mám troje, takže jsem na tom ve výsledku jak Lucid ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 ... tak na túto diagnózu by si mohol skúsiť nejaký Spring Drive. Odporúča deväť z desiatich postihnutých SD.jpg instant: tá nová akvizícia mi príde ako dosť výrazný ústup z pozícií... Btw, nespomínal si kedysi, že o Seiko pod 3k ? už ani pohľadom nezavadíš? neviem co je toto za podjeb, tu sa deju nejake preteky alebo kozmicky sach alebo co.. ale tak ked chces, tak su tvoje za 3.001,- eury.. posli SZ, posta je na mna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 A máš k tomu nějaké důvody a nebo je to jen o pocitu?Soláry se mi kvalitně dobíjely pouze na slunci a mít hodinky "vystaveny" za oknem mi přišlo jako docela opruz, který jsem nezkousnul. Kinetic když tak vrazím do indukční nabíječky a OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 (upraveno) Soláry se mi kvalitně dobíjely pouze ... No vidíš a jestli se nepletu maj solary v navodu varování před vystavování přímému slunci. Tenhle problém jsem s nima nikdy neměl, ale měl jsem takový jenom čtyři, dvoje Citizeny a dvoje Casia. Seika vůbec, takže nulová zkušenost. Díky za tvojí. Upraveno 28. května 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Cinske solare Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Na gumě.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Sourozenec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 a bratranec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Máte krásne GMTcka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Tvl to je sešlost, hned bych si vybral. Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Pecka parta hoši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Pekny to mate panove, az jsem z toho nasranej ze momentalne nemam zadne GS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Na gumě.. Sent from my iPhone using TapatalkTak tyhle jsou fakt parádnický! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se