Beet Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 V 4. 4. 2022 v 21:02, Josef01 napsal: Tohle byl taky výborný stroj.. zrovna jsem na tom spustil program pro výpočet zatmění Slunce Ale 5.5.2023 zatmění Slunce nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 On je to program na výpočet zatmění Slunce a Měsíce, tedy na kalkulačce je v druhém řádku správně napsáno Lunar eclipse, neboli zatmění Měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Este video k tomuto prispevku IMG_9394.MOV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 co je to za kapelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 už to mám.Neznal jsem,paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Také přispěji s jedním starým dobrým a dosud funkčním elekronickým kouskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 (upraveno) Dnes prvy “kazetak” od Philipsu. rok 1965 Upraveno 14. srpna 2022 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 před 20 minutami, Gombo napsal: Dnes prvy “kazetak” od Philipsu. rok 1965 Hustý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Dnes dalsi kusok od Philipsu. Tentokrat rok 1958. Elektronkovy aj s magickym okom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Odkial vies prosim ta tie presne roky? 1965, 1958... su k nim paragony, alebo podla vyrobnych cisel, alebo ako? reklamy su predopkladam plus minus nejaka doba, dostupnost na trhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 @Harwey Ako pises. Vyrobne cisla na stitkoch, razitka na schemach a z vnutornej strany plastov… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 Cesta do pravěku. Flash disk 0,0000000745 GB. A můj první počítač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 tak na tomto som este na gympli aj ja kodoval, v Algole a Fortrane a ked si otvoril niektoru tu skrinu, dali sa vidiet jednotlive bit-y v pamati: A medzitym doma na stole, pocitac cca rovnakych parametrov, ako ta masina v celej miestnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Dnes dva radiobudiky. Zaujimave su tvarom a aj tym, ze maju predvolby na radiu. Starsi cerveny je z roku 1976 a biely z roku 1985 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Narazil jsem náhodou na toto vlákno a prošel jsem ho jedním dechem. Prostě paráda! Abych nebyl pouhým konzumentem, také přispěju svou troškou do mlýna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Tu posledni jsem mel, kalkulacka s budikem. Co si pamatuju tak se delala jeste jedna verze, tusim ze tvarem jako klasicka kalkulacka. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Ty kreditkové databanky byly super, s láskou vzpomínám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Stereo gramorádio Grundig z chalupy. Rádio už nejde (lanovody), teď se nějak bohužel sere i gramec (nějaký kontakt od přenosky k zesíku nebo co, hraje skoro neslyšně, zesík přitom jde). Takže asi zase dojde na výměnu... na chalupě už 4. gramec, všechno co kdo dal... tohle věnoval soused v Praze, chtěl to vyhodit. Zvuk desek je fakt lepší než CD, a to i na tomhle stroji vs. slušný Denon doma. Gramec mě těší, že má všechny rychlosti - 18-78 ot./min., takže bere i staré šelakové desky z gramce na kliku. Jeho automatiku jsem ale nikdy úplně nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 (upraveno) Dnes som nieco hladal u nasich v spodnej garazi a narazil som v jednej krabici na toto. Europhon Milano Itali a este je v nom aj platna. Uvidime, ci este funguje. rok 1978 Upraveno 28. listopadu 2022 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Mám trochu lepší Level, jede každý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se