warann Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Tak mise Hary Hole splněna, díky Harymu jsem se vrátil ke čtení (někdy tedy i formou poslechu audio knih), 6 nebo kolik tisíc stran jsem v kuse nepřečetl ani nepamatuju. Nicméně game over a než vyjde Žízeň, potřeboval bych poradit něco podobnýho,pokud by to existovalo i ve audio podobě, bylo by to super. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 No ja som akurat docitala Jo Nesbo - Smad:-)...fajn, nie najlepsie zo serie ale stale dobre..chcete vediet kto je vrah???:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Holea si zrovna opakuju v audiopodobe...ale nektere casti zatim chybi Docela se mi libi i Adler-Olsen...oddeleni Q. Sice se tam nechlasta, ale taky to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 No ja som akurat docitala Jo Nesbo - Smad:-)...fajn, nie najlepsie zo serie ale stale dobre..chcete vediet kto je vrah???:-) No ja som akurat docitala Jo Nesbo - Smad:-)...fajn, nie najlepsie zo serie ale stale dobre..chcete vediet kto je vrah???:-)Hellé, totiž hele nechci ;-). Tos četla origo? Holea si zrovna opakuju v audiopodobe...ale nektere casti zatim chybi Docela se mi libi i Adler-Olsen...oddeleni Q. Sice se tam nechlasta, ale taky to jde Njn, audio vyšlo pokud vím: 1,3, 9,10 + 4 v podobě rozhlasový hry. Na ten tip mrknu, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Sak normalne, na Slovensku Smad vysiel 23. 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Pokud máte rádi upíry, kyberneticky vylepšené nadlidi, k tomu spoustu černého humoru a krve. Mohu vám směle doporučit autora Jiří Kulhánek. Mám od něj přečtený skoro všechny díla ( chybí mi jen To je přece nesmysl ), některá i vícekrát a je to čtení které neomrzí.Profil autora:http://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/jiri-kulhanek-176 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Sak normalne, na Slovensku Smad vysiel 23. 3.Hmm to je něco ;-) U nás takto: "Kniha ještě nevyšla. Měla by vyjít 11.05.2017." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Hon na ovci - Murakami. Začátek docela nuda, od půlky uz je to typicky Murakami , dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Hmm to je něco ;-) U nás takto: "Kniha ještě nevyšla. Měla by vyjít 11.05.2017."Jo, ja viem..nuz ste trocha pozadu:-) ja som seriu HH citala aj v cestine aj v slovencine, podla toho kde kniha vysla skor..co vam brani?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Za poslední rok jsem přečetl všechny knížky od Jiřího Hájíčka a Josefa Formánka (vlastně kecám, ty poslední od každého mám od vánoc připravené na dovolenou, ale jsou to muka, je nezačít číst). Dlouho jsem se tomu bránil, ale jsem rád, že jsem je přečetl. Velice zajímavé a dobré čtení, za mě dobří čeští autoři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Jo, ja viem..nuz ste trocha pozadu:-) ja som seriu HH citala aj v cestine aj v slovencine, podla toho kde kniha vysla skor..co vam brani??Nic, přiznám se bez mučení, že jsem až do dnešného večera neregistroval, že slovensky už vyšla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Jo, ja viem..nuz ste trocha pozadu:-) ja som seriu HH citala aj v cestine aj v slovencine, podla toho kde kniha vysla skor..co vam brani??No to mozna neni uplne blby napad. Ale asi bych to nechal az na druhe cteni, nebo na neco, co uz clovek zna, tak pro zabavu. Mluvenou slovenstinu mam rad, ale nic dlouheho jsem slovensky necetl. Po par strankach by si mel clovek zvyknout. Musim to vyzkouset, rozsirit obzory...diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Tak sem, nemaje po ruce nic jiného, čapnul Deset malých černoušků od Agathy Christie a byl sem mile překvapen! Matka všech vyvražďovaček:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) Tak mise Hary Hole splněna, díky Harymu jsem se vrátil ke čtení (někdy tedy i formou poslechu audio knih), 6 nebo kolik tisíc stran jsem v kuse nepřečetl ani nepamatuju. Nicméně game over a než vyjde Žízeň, potřeboval bych poradit něco podobnýho,pokud by to existovalo i ve audio podobě, bylo by to super. Díky. este vam tu postnem kratku ukazku z knihy Smad specialne vybratu pre toto forum /a uz prestavam otravovat/ Pôvodne pozvali Mikaela na rozhovor do sídla vlády, no Mikael po konzultácii s Isabelle navrhol neutrálnu pôdu. Obed na účet policajného prezidenta. Tajomník sa pozrel na hodinky. Omega Seamaster, všimol si Bellman. Neprakticky ťažké hodinky. V každom meste tretieho sveta robia z majiteľa potenciálnu obeť lúpeže. Ak ich človek nemá na ruke dlhšie než deň, zastanú a potom treba točiť a točiť, aby ich opäť nastavil. Ak zabudne pritiahnuť skrutku a skočí s nimi do bazéna, s hodinkami je koniec a ich oprava stojí toľko, čo štvoro iných kvalitných hodiniek. Iným slovami: aj Bellman bude potrebovať takéto hodinky. no a k niecomu podobnemu mne sa vcelku pacila seria Logan McRae od Stuarta MacBridea http://www.databazeknih.cz/serie/logan-mcrae-2124 Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem Hellé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Matně si vzpomínám, že i Hary dostal nějaké hodinky... Kdo to najde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) Davam to z hlavy: bylo to od predchoziho sefa, Meler, nebo tak nejak, myslim ze ja zahodil, pak nasel a pak zjistil ze jsou nejaky strasne drahy. Mimochodem s tema Rolexkama Toma Wallera to taky bylo nejaky obskurni. Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Začetl jsem se do Legie Prokletých od Svena Hassela ( už teď vím, že budu shánět 2 a 3 knihu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Začetl jsem se do Legie Prokletých od Svena Hassela ( už teď vím, že budu shánět 2 a 3 knihu ).Zkus General SS, nebo Gestapo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 no a k niecomu podobnemu mne sa vcelku pacila seria Logan McRae od Stuarta MacBridea http://www.databazeknih.cz/serie/logan-mcrae-2124McBride je dobrej, mě se líbil hodně, bohužel v nejlepším to přestali vydávat. Začetl jsem se do Legie Prokletých od Svena Hassela ( už teď vím, že budu shánět 2 a 3 knihu )...a 4 až 14 taky? Mě to teda přestalo bavit, ale mám je elektronicky všecky, kdybys chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Ahoj, chtěl :-)). Písnu ti SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se