adamo Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna V 4. 8. 2026 v 14:05, Jarett napsal: Včera mě navštívil kamarád, BMW 740iL ... BMW M62 V8 4,4 l. Je první majitel, na autě vše původní, bez známky koroze, telefon sice nefunguje, ale pocit mafiána z 90. přetrvává Naprosto boží auto. Nedávno se mi mihla myšlenka si jej sehnat jako daily. Pak jsem proletěl inzeráty a myšlenku opustil
LovecK Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Mr. Sandman Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1 3
TLD Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Waya03 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Dneska pěkná akce v Obořišti, hlasoval jsem pro tuhle Kočku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
KFL Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Kdyz uz ma najeto 200 tisic a je po servisu, rozhod jsem, ze uz je stejne stara a tudiz ni muzu jezdit a neresit nic . 11 3
Irwinek Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Vítek75 Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Veteránfest Holešov, počasí přálo až na drobné zahoření vozu akce dopadla na jedničku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
zerrou Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Irwinek Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Když auto, tak pořádné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tmoris Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Kdyz uz ma najeto 200 tisic a je po servisu, rozhod jsem, ze uz je stejne stara a tudiz ni muzu jezdit a neresit nic . Nedame nejakou chmag vintage vyjizdku? Mam 645i rocnik 2004
LovecK Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Udělal jsem si radost a vyměnil ten klouzavej bakelitovej nesmysl za celokůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 6
Irwinek Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 17 minutami, LovecK napsal: Udělal jsem si radost a vyměnil ten klouzavej bakelitovej nesmysl za celokůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nevím, jestli Tě nebudu následovat. Na kůži jsem zvyklý, dřevo je sice krásné, ale zatím mi moc nesedí Ještě zkusím rukavice a pak se uvidí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září @Irwinek rukavice mám dvoje, problém to nevyřešilo, ale zkus a uvidíš.
geometr Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 2 hodinami, LovecK napsal: Udělal jsem si radost a vyměnil ten klouzavej bakelitovej nesmysl za celokůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A vůbec celkově vypadá ten volant líp. 1
bluman Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září 7 hours ago, tmoris said: Nedame nejakou chmag vintage vyjizdku? Mam 645i rocnik 2004 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ak vezmete i "neo-vintage", rad sa pridam s B6 (F06) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (foto archiv) 6 1
Exiztence Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 18 hodinami, LovecK napsal: Udělal jsem si radost a vyměnil ten klouzavej bakelitovej nesmysl za celokůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Asi budu rejpal, ale nebojíš se kvality toho airbagu?
KFL Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září On 9/3/2026 at 10:34 PM, bluman said: ak vezmete i "neo-vintage", rad sa pridam s B6 (F06) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. On 9/3/2026 at 3:21 PM, tmoris said: Nedame nejakou chmag vintage vyjizdku? Mam 645i rocnik 2004 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Možná příští rok, letos to vidim už s jízdama bledě. Nestíhám všechno ujezdit (motorky, Stařenu atd.)
Irwinek Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Ještě kupa práce, ale hlavně, že je doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září V 4. 9. 2026 v 13:44, Exiztence napsal: Asi budu rejpal, ale nebojíš se kvality toho airbagu? Nejsi rejpal. Otázka zní: co bude lepší, 20let starý OEM, nebo nový Číňan? Who knows… Já si odpověděl takto: nejlepší bude jezdit tak, aby nebyl potřeba ani jeden z nich 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se