Marapis Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 (upraveno) Le May muzeum Tacoma To první červené je Ferrambo motor z Ferrari například. 3,5,6 jsou auta od Ricka Dora designéra Upraveno 17. září 2022 uživatelem Marapis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 To první vypadá jako stejšn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Před pár dny jsme byli kouknout na Porsche festivalu , moc příjemná akce s nádherným počasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 S tímto pánem a majitelem této 356 je článek v porsche journalu č.8, seznámili jsme se ve frontě na WC, když říkám kàmošovi, že bych chtěl jednou jet na Le Mans Classic a on se ve frontě otočil a řekl, to musíte , byl jsem tam 2x a je to nepopsatelné vidět a slyšet 917ku v akci. Pek si zapálil doutník a povídal nám příběhy co zažil za 48let ve státech. Velký klobouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 PCA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Jee, ten pickup hnědý golfik jezdi u nás po městě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 před 8 hodinami, M3maniac napsal: S tímto pánem a majitelem této 356 je článek v porsche journalu č.8, seznámili jsme se ve frontě na WC, když říkám kàmošovi, že bych chtěl jednou jet na Le Mans Classic a on se ve frontě otočil a řekl, to musíte , byl jsem tam 2x a je to nepopsatelné vidět a slyšet 917ku v akci. Pek si zapálil doutník a povídal nám příběhy co zažil za 48let ve státech. Velký klobouk Jak si sel koupit 911 a nakonec odjel v 356. Svet je malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Byla to 912 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Jinak s timto němcem jsem se bavil na velkém srazu 70let sportovních vozů Porsche ve Stuttgartu před cca 3 lety a teď jsem ho potkal v česku na srazu svět je fakt malej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Sakra, tak to už jsou 4 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 On 9/17/2022 at 12:51 PM, M3maniac said: S tímto pánem a majitelem této 356 je článek v porsche journalu č.8, seznámili jsme se ve frontě na WC, když říkám kàmošovi, že bych chtěl jednou jet na Le Mans Classic a on se ve frontě otočil a řekl, to musíte , byl jsem tam 2x a je to nepopsatelné vidět a slyšet 917ku v akci. Pek si zapálil doutník a povídal nám příběhy co zažil za 48let ve státech. Velký klobouk parada! Ak budes planovat Le Mans, daj vediet, mozno sa pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Bomba káry, budu za neznaboha, ale za mě tu 300ZX... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 Letos ta sezóna nějak rychle utekla ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 Uf, nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 před 4 hodinami, gas napsal: Letos ta sezóna nějak rychle utekla ... Lahudka Gasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 Zluta svetla.. hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 Sraz veteránů na Vyšehradě v sobotu a za mě největší přítomná hvězda. Bylo to výborný, vlhko, zima...když chtěli po srazu odjet, půlka aut nestartovala, nebo škytala bez jednoho válce, všichni zvedlý kapoty a dohromady se postupně snažili auta zprovoznit nebo roztlačit, . Srdcaři prostě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 uhadnete co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 F150 Laboratorio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 V 3. 10. 2022 v 10:58, varjag napsal: Sraz veteránů na Vyšehradě v sobotu a za mě největší přítomná hvězda. Bylo to výborný, vlhko, zima...když chtěli po srazu odjet, půlka aut nestartovala, nebo škytala bez jednoho válce, všichni zvedlý kapoty a dohromady se postupně snažili auta zprovoznit nebo roztlačit, . Srdcaři prostě... Pýcha našeho automobilového průmyslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se