villain83 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 17 hodinami, bluman napsal: Tobude len tym uhlom pohladu . Neviem, preco mi to nezobralo ten obrazok, skusim este raz: Mas recht, ten tmavej na prvni fotce, to bude vono. Dekuju za snahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 8 hours ago, villain83 said: Mas recht, ten tmavej na prvni fotce, to bude vono. Dekuju za snahu. praveze ten zeleny, vsimni si dobre tvar zadneho okienka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 @villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Jo, mate dobry voko, diky chlapci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 (upraveno) V 23. 12. 2023 v 18:12, xjr1 napsal: Zdar, Broukem jsem zamlada jezdil a měl jsem ho fakt rád. Můžu zodpovědně prohlásit, ze je to na jízdu rozhodně příjemnější auto než jsou Š105/120, na druhou stranu srovnávat s Mirafiori nebo Cortinou nelze, to jsou proti Broukovi moderní auta. Měl jsem rok cca 1972, takže už modernější kousek s 12V elektrikou a motorem 1500ccm. Je to vevnitr hlučný, ale aspoň si užiješ zvuk vzduchem chlazenyho boxera. Blbě to topí, kolem nuly ještě ok, ale v mrazech je to na bundu a kulicha:). A blbe to fouká na přední okno, co si pamatuju. Jako youngtimer na víkendový projížďky by byl myslim super, hlavně cabrio, má styl, je spolehlivej a fakt jednoduchej, nenarocnej na servis, tohle auto jde v pohode opravovat i doma v garáži, když člověk neví, co s volným časem. A pokud vím, tak ani dnes není problém s dostupností dílů. Nicméně kazdej den bych s tím už samozřejmě jezdit nechtěl:). Díky. Kabrio je zajímavý nápad. Asi si o tom bud muset více načíst, abych věděl lépe, co vlastnictví brouka obnáší. O denním ježdění nelze uvažovat. Cílem je hobby víkendovka. Upraveno 25. prosince 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 (upraveno) před 9 hodinami, Jerryl napsal: Díky. Kabrio je zajímavý nápad. Asi si o tom bud muset více načíst, abych věděl lépe, co vlastnictví brouka obnáší. O denním ježdění nelze uvažovat. Cílem je hobby víkendovka. Něco o tom vím, osm kusů mi stojí v garazi. Kluci brouk se vyráběl od roku 38 do roku 03. eviluce jej potkala, já jezdím broukama imervere a kazdej den. ten popisované brouk s 1.5 motorem je vlastně furt ten starej původní s torznimi tyčemi na místě přední nápravy. To ze Ti netopilo, bylo korozi topníků a netesností vedení v zadní části vozu. Vw standardně nabízel bufik jako příslušenství pro CH a swe trh. Auto je to neznicitelny, pokud měníš olej a je vyrobeny v Německu. Mexický kusy jsou lepší než jugoslávský pastiky. volkswagen samozrejme sral amiky s prodeji tohoto lidoveho vozu a tak na základě US legislativy přišel na trh modernizovány brouk 1302 a 1303 již s mcpherson přední nápravou a motory 1.3 a 1.6. 1303 je auto který topí, a jede lepe než fabie a za tím si stojim. pozor na auta z pěti kusů, přechodové ročníky a prekupnika z kladna. u kabria pozor na jugoslávský a rakouský “samodomo”, jsou bezcenné i když líbivé. Cabrio origo je esence brouka a motorismu, v Německu se platí zlatem… vzdyt v době kdy vw kupovali škodu a nemohli se domluvit na ceně, postavili proti sobě nejlepsi a nejhorší model dane automobilky, ano brouka z mexika a favorita. Na základě tohoto pak česká strana zlevnila a přistoupila na požadavky vw. Kdybys chtěl ozvi se Upraveno 26. prosince 2023 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Díky moc za reakci, to je přesně, co jsem potřeboval. Ozvu se Ti přes SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 To je spíš do humoru.... https://www.autoforum.cz/bleskovky/pujcovna-aut-odmitla-pujcit-maxi-verstappenovi-mercedes-amg-gt-je-na-nej-pry-prilis-rychly/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Jsou to koňové, mohla to pro ně být pěkná reklama a nyní je to antireklama, ale s větším dosahem, takže asi taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Hele, jsem já vůbec petrolhead? Létám UL érem, mám několik motorek, procestoval jsem na nich snad celou Evropu, užívám si jízdu v MX-5, mám 30 let starý americký van, jezdil jsem (a něco i kdysi měl) s různými BMW, Mercedes, Porsche, Aston Martiny atd., v 11 letech jsem řádil na dospělé závodní motokáře (byl začátek 70. let a můj oblíbený 15 km okruh vedl po běžných silnicích) a bez dohledu proháněl amatérsky postavenou buginu po Štikovské rokli. No a teď jsem nafasoval nový služebák (embéčko, Superb Scout) a užívám si hlídání jízdních pruhů + další asistenty nebo adaptivní tempomat, který na rozdíl od minulého už nejen hlídá okolní provoz a upravuje podle něj rychlost, ale upravuje rychlost i podle dopravních značek. Je to normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna (upraveno) V 21. 12. 2023 v 19:46, villain83 napsal: Kluci, v autech se moc nevyznam. Kamos byl na dovce a vyfotil tam tuhle karu, nema nekdo tuseni, co je to zac? Ahoj. Protože jsem velký fanda do Datsunů a zetek tak mohu potvrdit co píše Bluman. Podle toho odkud z dovolené ta fotka je, pak to auto je “vytuněná rozšiřujícími lemy a předním nárazníkem) Datsun 260Z (Evropa) nebo Datsun 280Z (Amerika) ve verzi 2+2. Je to 2.generace zetka s prodlouženým rozvorem a 4 sedadly. Moc oblíbená mezi “zetkařemi” není a hanlivě se jí říká “velryba”. Ale jinak je uvnitř vše stejné jako 260/280Z včetně řadového šestiválce. Na srazech v ČR jich pár k vidění je (-: No a abych jen neplevelil, tak přiložím starší fotku mých krásek. Upraveno 12. ledna uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 16 minutami, Piplík napsal: Ahoj. Protože jsem velký fanda do Datsunů a zetek tak mohu potvrdit co píše Bluman. Podle toho odkud z dovolené ta fotka je, pak to auto je “vytuněná rozšiřujícími lemy a předním nárazníkem) Datsun 260Z (Evropa) nebo Datsun 280Z (Amerika) ve verzi 2+2. Je to 2.generace zetka s prodlouženým rozvorem a 4 sedadly. Moc oblíbená mezi “zetkařemi” není a hanlivě se jí říká “velryba”. Ale jinak je uvnitř vše stejné jako 260/280Z včetně řadového šestiválce. Na srazech v ČR jich pár k vidění je (-: No a abych jen neplevelil, tak přiložím starší fotku mých krásek. Ahoj Piplíku, díky za postřeh, vyřídím to kamarádovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 23 hours ago, Ivan Lelák said: Hele, jsem já vůbec petrolhead? Létám UL érem, mám několik motorek, procestoval jsem na nich snad celou Evropu, užívám si jízdu v MX-5, mám 30 let starý americký van, jezdil jsem (a něco i kdysi měl) s různými BMW, Mercedes, Porsche, Aston Martiny atd., v 11 letech jsem řádil na dospělé závodní motokáře (byl začátek 70. let a můj oblíbený 15 km okruh vedl po běžných silnicích) a bez dohledu proháněl amatérsky postavenou buginu po Štikovské rokli. No a teď jsem nafasoval nový služebák (embéčko, Superb Scout) a užívám si hlídání jízdních pruhů + další asistenty nebo adaptivní tempomat, který na rozdíl od minulého už nejen hlídá okolní provoz a upravuje podle něj rychlost, ale upravuje rychlost i podle dopravních značek. Je to normální? ten americky van je na povazenie ale inac si ok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna https://www.instagram.com/reel/C0Aq3pygLjf/ Zkusil to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna se mu nepripnul predek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna (upraveno) On 1/12/2024 at 12:06 PM, Ivan Lelák said: Hele, jsem já vůbec petrolhead? Létám UL érem, mám několik motorek, procestoval jsem na nich snad celou Evropu, užívám si jízdu v MX-5, mám 30 let starý americký van, jezdil jsem (a něco i kdysi měl) s různými BMW, Mercedes, Porsche, Aston Martiny atd., v 11 letech jsem řádil na dospělé závodní motokáře (byl začátek 70. let a můj oblíbený 15 km okruh vedl po běžných silnicích) a bez dohledu proháněl amatérsky postavenou buginu po Štikovské rokli. No a teď jsem nafasoval nový služebák (embéčko, Superb Scout) a užívám si hlídání jízdních pruhů + další asistenty nebo adaptivní tempomat, který na rozdíl od minulého už nejen hlídá okolní provoz a upravuje podle něj rychlost, ale upravuje rychlost i podle dopravních značek. Je to normální? Co ineho si uz dnes uzijes na dialnici a pri sluzobnych cestach? , Len to pohodlie, teda, pokial nie si v Nemecku Upraveno 16. ledna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Chvilkové probuzení ze zimního spánku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 16 minutami, vicomt napsal: Chvilkové probuzení ze zimního spánku Fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna (upraveno) to je vždycky jak z jiný planety tohle auto (ne, není moje ) Upraveno 23. ledna uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Včera jsem vyklízel pozůstalost a našel jsem katalog od Datsun + Citroen DS, je to celé v němčině. Pokud by se to někomu hodilo tak SZ. Vyhodit mi to bylo líto a poslat to umím. Škaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se