Přejít na obsah

Proč Rolex?

Doporučené příspěvky

Damasko syndrom sa plizivo vkrada do radov rolex fans :-O

ALE?!!Zase to nekoho bere?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 710
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dlubix

předtim to tu bylo samé chichi, hihi... pak přišel Roman a najednou ticho  ;)

a s tim syndromem má ivan celkem pravdu

Aha, já myslel, že je téma vyčerpáno, dokud se zase někdo nezeptá, proč rolex :)

Nemyslím, že nám Roman chtěl sebrat vítr z plachet...   většina z nás s ním jistě souhlasí. 

Ale chápu, zkusil jsi to. Tak třeba zase příště, no  :death:

Odkaz ke komentáři

Ježíši já to nemyslel zle.rolexy mám rád a suby jsou defacto asi rozumově nejlepší hodinky. Ideální velikost skoro pro všechny, inhouse, nestárnoucí design, lepší ocel, levný servis, neklesající na ceně, v triku i v obleku je to rolex. Je jsem si povzdechl, ze ten svět 100 a víc je o hodně barevnější, ale na to, abychom ho okupovali, jsme malé forum a při vší úctě, přeci jen české a slovenské a členů, kteří mají love na vražení do HH, tady není moc. Tak ty rolexy opanují takový ten pomyslný TOP a je to tak :).

No a jak tam chvíli šili do Damaska, to bylo IMHO takové kapku hříběcí a lacine vzhledem k historii půtek tady. :)

Odkaz ke komentáři

V debatě o Rolex asi aktuální, předpokládám, že spousta z vás už asi zná. Neomrzí se:

Zastaví podnikatel u kraje vozovky , prudce otevře dveře a okolo jedoucí náklaďák mu je urazí. "Ty lumpe, tys mi zničil auto. Jen se na to podívej", nadává podnikatel. Řidič náklaďáku se otočí a odpovídá:"Ty materialisto, o auto se staráš,ale že jsem ti urazil s dveřmi taky ruku , toho si nevšimneš." Podnikatel se zaměří na trčící pahýl a povídá:" A doprdele. Rolexky..."

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud je maximální pojistná částka na jednu věc 100 000,- Kč, tak je ten odkaz ve špatném vlákně... nebo má někdo Rolby do sta litrů?

Divam se na ebay a vetsina Rolexu (az na ty vysperkovane diamanty, cele ze zlata atd) je pod sto litru. Jaky vlastne mate nazor na nakup tak drahych hodinek pres ebay? Je velke riziko, ze clovek narazi na fake, kdyz se jedna o prodejce, ktery ma stovky kladnych hodnoceni? Existuje lepsi moznost nakupu pres internet, tim myslim srovnatelne (nebo nizsi) ceny a zaroven vetsi spolehlivost?

Odkaz ke komentáři

Ne, v korunach. Si to zkuste, napiste do vyhledavani "Rolex" a uvidite. Prepnete si na "Buy now" at vyradime aukce, kde cena muze rust. Ja jsem na 1 strance napocital 31 pod 100 000 a pouze 17 nad.

90% ebay nabídek bude z US, tak si připočti 20% za DPH. A zkus se podívat spíše na sportovní modely (Submariner, Seadweller, GMT Master, Explorer).

Ve zdejší prodejní sekci najdeš taky vintage Rolexy za 25 kKč...

Odkaz ke komentáři

Existuje lepsi moznost nakupu pres internet, tim myslim srovnatelne (nebo nizsi) ceny a zaroven vetsi spolehlivost?

Nejlepší je nákup na dolní části Manhattanu. Sedneš na lavičku, vzdechneš a vyhrneš levý rukáv na znamení

že chceš koupit hodinky.

To je mezinárodní tajný signál.

Kde se vezme, tu se vezme, do minuty vedle tebe sedí týpek.

Černej.

To není rasistická poznámka, to je identifikační znak.

Něco si mrmlá, když si odmyslíš ten rachot okolo tak zřetelně uslyšíš

jak mrmlá něco jako "loleks, loleks".

Při soustředění už jde slyšet "rolex, rolex?"

Kývneš.

Pomalu a vážně.

Otevře příruční kufřík nebo brašnu

a ukáže ti rolády jaký svět neviděl. Dvoje za dvacku. Dolarů, samozřejmě.

Pravost lze ověřit dotazem: "original?".

Pokud pomalu a vážně přikývne, je to sichr.

Tohle není žádná sranda, mám to osobně vyzkoušeno. Jen jsem zatím nenarazil na prodejce originálních za super cenu. Holt smůla.

Ale zase žádný tyhlety internety = žádný riziko.

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

:))). To je dost dobry!! Fakt se smeju, jak malej. Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...