Fade Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Ted uz to je Grand Seiko, kvuli takovym jako ty to museli rebrandovat Víš jak to je. Neříkám, že ty prachy za to nedám někdy. Akorát zatím bojuju Stejně jako jsem si klepal na čelo když jsem platil za Moony s plastem místo safíru a nakonec jsem spokojen na výsost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Moonama to zacina, GS konci ... Víš jak to je. Neříkám, že ty prachy za to nedám někdy. Akorát zatím bojuju Stejně jako jsem si klepal na čelo když jsem platil za Moony s plastem místo safíru a nakonec jsem spokojen na výsost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 (upraveno) Já to měl přesně jak píšeš .První tady na foru byly moony, děsný balík mě tenkrát stály, tuším 32. Doma si klepali na čelo všichni.No a taky sem skončil tady se švabachem na cifru Upraveno 22. prosince 2017 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Ja taky, me tenkrat staly 45! Já to měl přesně jak píšeš .První tady na foru byly moony, děsný balík mě tenkrát stály, tuším 32. Doma si klepali na čelo všichni.No a taky sem skončil tady se švabachem na cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Tzv. "pořádný" hodinky č. 2 moony, už je dávno nemám, první GS byly programově quartzy Ještě k těm diagramům, tohle je i s popisem, nikde jsem to volně nenašel, tak sorry, pokud otravuju se samozřejmou věcí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Ja uz sem mozna taky GS ready. >dve kila za Rolex mne prichazi jako picovina a cim dal vic si s nima zacinam pripadat jak Honimir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 (upraveno) Ještě k těm diagramům, tohle je i s popisem, nikde jsem to volně nenašel, tak sorry, pokud otravuju se samozřejmou věcí:GSSDWT17_1.jpgGSSDWT17_2.jpgMne stačilo už prvé nakopnutie Pri pozeraní mi nedošlo, že tam robia chronografy, aj keď to párkrát povedali a neskôr aj ukázali... Tak mi tam tá súčiastka bola cudzia. Ale článkov a popisov nikdy nie je dosť, pokojne ich sem súkaj naďalej Všetko škrečkujem. Upraveno 23. prosince 2017 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Ten diagram je super. Nejdřív jsem si myslel, ze je to Hvězda smrti ze Star Wars Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 tak ten diagram je podla mna notoricky znamy.. neviem ci nejaky kaliber Seiko ma viac dielov ako tento. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Vždyť říkám, že jsem ho možná postnul zbytečně. Ale má ty popisky. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 tie popisky su uzitocne. na weboch a v katalogu to mali vzdy len ako taku esteticku rozborku zo Solidworksu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 To je dobrý rachot... Vypadá to úžasně! Já jen neustále bojuju s tím, že dám takové prachy za něco, co má na sobě nápis Seiko.Nic si z toho nerob, ja mam tento komplex tiez... Toyota si to vyriesila lexus brandom. Seiko to evidentne nepotrebuje a na zakomplexovanych malomestiakov typu tyaja co nevedia prekusnut napis seiko zvysoka prdia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 vies, najlepsie na tom je, ze mas Lexus a uplne kazdy vie, ze to vyraba Toyota.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Credor kuci..... se to jmenuje .... ten Lexus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 vies, najlepsie na tom je, ze mas Lexus a uplne kazdy vie, ze to vyraba Toyota.. :-)ja sam mam toyotu takze lexus neriesim...Ale ked vidim krasne precizne spracovane dychberuce hodinky....s napisom seiko, ktory vo mne iracionalne symbolizuje najlacnejsi ausus z mexikomarketu...no nedam to....to je na psychiatra, ja viem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Tak namiesto MexicoQuartz tam mas teraz Grand MexicoQuartz. Uznavam, ze to nie je Royal Grand MexicoQuartz, ale dajme im este trochu casu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 ja sam mam toyotu takze lexus neriesim...Ale ked vidim krasne precizne spracovane dychberuce hodinky....s napisom seiko, ktory vo mne iracionalne symbolizuje najlacnejsi ausus z mexikomarketu...no nedam to....to je na psychiatra, ja viem.Seiko a ausus? To jsem nikde nezaslech. Levny jo, ale ausus ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Ja mam asi stesti, ze jsem zadny obyc seika nemel a tudiz k tomu pristupuju jako k jakykoliv znacce a divam se jen na to co mi nabizej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Seiko a ausus? To jsem nikde nezaslech. Levny jo, ale ausus ne.Sak hovorim ze to je iracionalny pocit z detstva. Proste seiko je u mna lacna plastova kalkulacka so solarnym panelom co skoro ani neni vidno co ma na displey lebo sa nikdy poriadne nedobije. A premiove hodinky spickovej kvality, hodnoty, spracovania atd proste nemozu mat na sebe napisane seiko. Nemozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 ivan - mal by si ty pekne pretiahnut nejaku peknu aziatku. To by mohlo tie iracionalne pocity z detstva dostat do rozumnych medzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se