Sarka Farka Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 vykasli se na italstinu a hraj, je to asi zatim to nejlepsi CoD, Io penso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Chtěl bych se podělit o zkušenost se zařízením, které možná uvítáte. Jde o gadget, který vám umožní používat bezdrátová sluchátka u zařízení které to standardně nepodporují. https://www.amazon.de/dp/B07WD39PZM/ref=pe_3044161_185740101_TE_item Hrozně nutně jsem to potřeboval mít rychle, takže jsem kupoval tady. Jinak na eBay se dá sehnat kolem 400 Kč a pošta zdarma a nepochybuju, že to bude to samý. Jen pro info. Primárně jsem to kupoval ke Switchi, protože mi tam ten drát v handheld režimu zavazel. Po cca 20 hodinách v letadle můžu říct, že to fakt funguje a funguje to velmi dobře. Zasouvá se do USB-C konektoru, kam davate nabijecku nebo usazujete konzoli do docku. Kromě jednoho případu, kdy začalo spojení zlobit, ale tam si myslím, že na to mělo vliv lozeni do SXos menu a instalace her, žádný lag, výpadky, nic. Provozuju to s Airpods Pro. Co je ale fakt dobrý, že je v balení i 90 stupňová redukce z USB A na USB C, kterou můžete vrazit do docku a provozovat tak bezdrát i v TV režimu. A neboooooo a to je nejlepší úplně ji dat do USB na PS4 a používat to i tam. Umí dvě zařízení, takže na Switch mám sparované airpody a na PS4 mám Sony WH-1000XM2. Funguje oboje A takhle to vypadá v plechu. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Výměna Xbox (S) za PS4 (Pro) byl očividně dobrej tah. Ovladač sedne líp, sice to pořád nejni žádná sláva, ale dostávám se do toho. Zatim rozehráno The Last of Us Remastered, Resident Evil 2 a The Division 2 ; to mně extra chytlo. Střídáme se s klukem, je to docela prdel, co dneska pidilidi v pěti letech dovedou Jo a taky se občas pomlátíme v Tekkenovi. Tam ho (zatim) rubu. Vybavujou se mi vzpomínky na rok 1997, kdy movitější spolužák měl PS1 a pořádal Tekken turnaje. Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 (upraveno) Kdyby někoho zajímalo téma montáže PS na zeď, včera došel tuten držák z Aliex. Za dvěstěpade celkem slušnej towar. https://a.aliexpress.com/tHYJYeGdV Upraveno 4. ledna 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Mně potěšilo, že asi dvacet let po PS1 jsem teď v novým remake schopnej mláďata rozsekat v Crash Team Racing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 (upraveno) Mě, pardon za N. Edit: a vzhledem k nicku není div, že mám v šuplíku na delší večery Crash Trilogy. Upraveno 4. ledna 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Resil jsem s manzelkou dilema.Chtel jsem dcerkam koupit PS s VR, ale kdyz jsem videl kluka od svagra jak je tim pohlcen, tak jsem couvnul. Jake mate vy zkusenosti s ratolestma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Brat kupul detom ps4ku, poradte dake auta, co vedia hrat dvaja, ze je rozdelena obrazovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Brat kupul detom ps4ku, poradte dake auta, co vedia hrat dvaja, ze je rozdelena obrazovka.https://www.psu.com/news/best-ps4-split-screen-racing-games-for-2-4-players/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Včera jsem domastil TLOU 1 remaster. Hodně dobrý, jak vizuál, tak akce i příběh. Škoda, že to nebylo delší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Kingdome Come Deliverance gratis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Dobrá akce, ale když to chceš hrát komplet s DLC (což fakt doporučuji), tak to vyjde levněji koupit komplet, než to dokupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Kluci, doma teorie o pořízení konzole na hry.Prosím, mluvte na mě jak na debila.Naposledy jsem hrál Carmagedon a Wolf 3D před cojavim, 20 lety? No možná i před 25 ti Playstation 4?Plus takový to ovládání co člověk jen poskakuje před televizía jsme ready?Já bych se viděl na nějaký auto závody, dítě Minecrafta plus nějaká rodinná zábava, proto to ovládání pohyby. Nebo jsem total mimoň? Za nasměrování díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Pokud bych chtěl hrát jen občas závodní hry, šel bych do xboxu. Důvod? Forza Minecraft na to je taky a věřím, že Ti exkluzivity z pska chybět nejspíš nebudou. K hopsani nevím, kinect asi funguje, PS move jsem v akci neviděl. VR je už dražší sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Jestli chceš hopsat s rodinou určitě xbox s kinectem. Jak píše kolega výše, užiješ si i závodění. PS4 bych kupoval jen kvůli exkluzivním titulům jako god of war, days gone, last of us, dark souls, demons souls, bloodborne, uncharted, horizon zero dawn apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Xbox s kinektem skončil !Ps4 podporuje taky kameru - už nemusíš mít ty klacky v rukou. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Xbox s kinektem skončil !Ps4 podporuje taky kameru - už nemusíš mít ty klacky v rukou. Sent from my iPhone using TapatalkPro PS4 to musí být kamera V2. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Skončil, ale to nezmená že si nezaskáče na tituly který vyšly, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Skončil, ale to nezmená že si nezaskáče na tituly který vyšly, ne?Jo to jo, ale nic nového nebude. Moje holky hrajou nejvíc třeba Just Dance a 2020 už na klasický kinect nefunguje ( je to jen na xbox one s tím že musíš mít v mobilu aplikaci a ten mobil držet v ruce - což je vopruz, nehledě na to že až jim vylítne, odnese to třeba telka ) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 14titi, Dark Souls není exkluzivita na PS4 a Demon Souls je tuším jen na PS3, nicméně zbytek si trefil Jinak ještě k těm "move" věcem. Párkrát jsem zkoušel wii, tam to docela hezky funguje a z bazaru se to dá sehnat skoro za cenu kinectu. Řešil bych to dvěmi konzolemi. Tzn. "hardcore gaming" na xbox/ps a hopsani na wii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se