Lynx12 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Tohle by mohlo být zajímavé... tedy jestli to dotáhne do zdárného konce ... 1428: Shadow over Silesia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Co říkáte na DeathLoop? Zatím koukám na herní videa od Agralea a sem z toho vola aký zmätený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Tak jsem se vrátil do dětství a ještě jsem to nezapomněl. Lze to pařit online zde. Super oddychovka. Jen si neodpálit enter. https://www.myabandonware.com/game/summer-challenge-1es/play-1es P.S. schválně, podařilo se Vám někdy v Javelinu hodit přes 100m? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Co říkáte na DeathLoop? Zatím koukám na herní videa od Agralea a sem z toho vola aký zmätenýJa se na to chystám. Když říkaj, že to je jako Dark Souls a ja jsem tento typ (teď dojizdim trojku at mám všechny hotový, pak Bloodborne a Sekiro než vyjde Elden Ring) tak to hodně zvažuji. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 No, já spíš vycházel s přirovnání k Dishonored a až na pár detailů je to uplně něco jinýho, mapy mi přijdou dost nepřehledný, nevím no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Tak jsem se vrátil do dětství a ještě jsem to nezapomněl. Lze to pařit online zde. Super oddychovka. Jen si neodpálit enter. https://www.myabandonware.com/game/summer-challenge-1es/play-1es P.S. schválně, podařilo se Vám někdy v Javelinu hodit přes 100m?Dle mě hodit přes 100m je jako skočit přes 100m na lyžích v zimních Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Mně se to podařilo jen s přešlapem, 101m. A na lyžích s pádem, přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Byla na to nějaká finta, ve skocích se myslím muselo jít do telemarku mnohem dříve v tom letu a pak to myslím šlo. Asi ze skrine vytahnu 486 a podívám se, jaké tam mám rekordy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 No do pytle, to ste mně zas cosi poradili. Eště že su v práci, tak mám na to čas. A grafika taky ujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Přátelé, do 30.9. je na cdkeys Battlefield V za bratru 15,-, už je to několikátá hra přes ně, a redeem funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Neměli byste tip na nějakou současnou gamesku PS4? Ideálně střílečku, adventuru, postapo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Far cry 5, za mě splňuje všechno a bavilo mě to dvakrát dohrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Tohle neí dotaz ohledně konzolí. Vzhledem k tomu zmatku ohledně cen energií, lze očekávat snížení cen herních GPU na S/H trhu? Vidím na Bazoši docela dost mining rigů v nabídce, tak si říkám jestli to na to bude mít vliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Fakt bys sel do nakupu karty, o ktere nic nevis? Jak byla provozovana, na kolik ji kdo pretaktoval, kolik zivota v kondicich zbyva? Hlavne u mining karek z druhe ruky bych se toho bal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Tak může to mít vliv i na dostupnost nových. Nicméně pokud by byl kart aještě v záruce, tak bych se asi z druhé ruky nebál. Chci dát něco dohromady pro kluka ty ceny byly do teď šílený, tak čekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 v rigu běží ty karty spíše pod taktované, máš o 5% nižší výkon a o 20% nižší spotřebu, overclocking je spíše doménou teenagerů, kteří honí každé fps ve Fortnite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Kuci, jde nejak na xbox one narozbovat klavesnici s mysi? Nebo aspon mys? Ja si na to mireni na ovladaci nemuzu vubec zvyknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Nasel jsem na alza takovej bazmek, ale hodnoceni jsou pomerne rozporuplne. Nerikejte, ze to nikdo nezkousel/neresil? Mam predstavu hrat na tom hry a proti mladymu Fifu. Na ovladaci mu uz nestacim, ale na klavesnici dostane nalozeno. :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Osobní zkušenost nemám, ale když jsem to řešil, protoze taky neumim strilet na joysticku, všechny recenze hovořily proti, takže jsem se na to vykašlal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Mám to opačně, xBox ovladač, připojený k PC, a běží to slušně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se