Bob Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 To je strasna zoufalost, kdyby radsi pracovali na kontrole kvality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Kam až tohle téma půjde vyždímat, určitě Elton má ještě pár variant v rukávu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Po bitve, je kazdy general ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Tohle je limitka vylozene mirena proti Bertovi. Snad mu je nejakej General pusti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 (upraveno) V budoucnu se chystá plukovník, major, kapitán, poručík a v low-end verzi bez ručiček i vojín ve verzi Vata. edit: tudy asi ne,soudruzi. Upraveno 4. července 2017 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Verze Jasánek bude mít na cifru papír, tužku a soustruh. Papíry k hodinkám budou stylizovány do podoby nástěnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 A do pi-ci, mam modrou .....Hmmmm ....Já taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Hmmmm ....Já taky.Nebuďte smutní. Třeba pro vás udělají modrý Orlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 To je strasna zoufalost, kdyby radsi pracovali na kontrole kvality Pravda, tady si "honí triko" co všechno, že oni vlastně dokážou jako ta manufaktúra sami vyrobit, ale že nejsou schopni vyrobit, respektive nanést bezchybně červenou barvu na dial pro čevené PRIM SPORT 38, o tom se nikde nezmiňujou a bezostyšně nabízejí za nekřesťanské peníze, to je drzost největšího kalibru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Nebuďte smutní. Třeba pro vás udělají modrý Orlíky Já už modrý (hokejová limitka) mám :-)Ale ten nápad s Orlíkama pro držitele modrých knížek by byla báječná recese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 tahle návnada na trubky nemá moc nadějí na úspěch, je to jen ubohý reklamní trik, každý přece ví, že jediný kloudný generál tady byl a je Laudon.... *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Berte, je tam ještě šance uhrát to na Admirála a dodat si zlomený lodní šroub, nejlépe v bronzu a bude to echt limitka. jenže pak ti bude chybět ten generálský model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Jako když mi nechtěli bez občanky prodat chlast nebo cigára,prostě požádáš nějakého generálského jestli by ti je tam neskočil koupit,nevím co se s tím stresujete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Já teda nevím, neni to tadlecta dyskrymynace ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 V budoucnu se chystá plukovník, major, kapitán, poručík a v low-end verzi bez ručiček i vojín ve verzi Vata. edit: tudy asi ne,soudruzi. Aby jim ale nedošly tanky. To by museli začít rozebírat Pandury. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Něco z firemní tiskoviny ...SCN_0010.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Něco z firemní tiskoviny ... Dovoluji si tomuto blábolu oponovat - přikládám originální text ze zkušebního protokolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Ale tak prece musis chapat, ze tohle se do propagacnich materialu napsat neda Kuzelky a zapomenuti v hnci...loool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Mě zaujalo to, že pouzdro bylo vyrobeno z pravé části tlumiče. Ještěže si ho při výrobě neotočili naopak, to by mohli vyrobit leda tak dámské, jak koukám na tu fotku. Je mi ovšem jasné, proč si ho otočili právě takhle: pravá část se v prospektu vyjímá mnohem lépe než levá část; ta by mohla navozovat dojem nějaké levoty či nepravosti. Hodnotu pouzdra navíc zvyšuje, že předtím bylo nejen tlumičem, ale ještě prstýnkem. Při jeho velikosti bych se dokonce nebál označení prsten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Mne sa páči tá žltá /pozlátená/ pracka na remienku. Dokonale mi "reže" k nerezovému púzdru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se