5etter Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Shodou okolností jsem dnes odpoledne taky jedny citizeny vytáhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 lub: lumi rychle vadne, ale pozorovaci podminky jeste/uz nejsou idealni.diky + pekna fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 A kdy bude Citizen sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Stále, ale nejsú tu žádné motýle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Tak skoro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Stále, ale nejsú tu žádné motýle. Ale my chceme znovu motýle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Nejsem zoolog, ale myslim, ze to jeste par dni potrva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Aj sem dám dve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Z minulych dni, ale na ruce porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Potápky na kůži jsou divný, ale prostě mi to k tomu tak nějak jde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Za me to sedi skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Já tam tu kůži prásknu vždycky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimBRU Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 CITIZEN watch PROMASTER Land Eco-Drive PMD56-2952Hodinky jsem si nechal poslat z Japonska, jejich skvělá funkce nastavení přes vysílač tam bude asi fungovat, u nás bohužel ne .. ale s tím jsou počítal, jde to nastavit samozřejmě ručně. Jsem překvapen, jak jsou přesné. Staly se rázem mýma každodenníma hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 To fakt neumí chytnout evropský vysílač? Já jsem myslel že rádiovky umí chytnout automaticky všech těch 5 oblastí, nebo kolik jich je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Asi fakt ne. Nevím, jak to je dnes, ale u (některých?) JDM radiovek to tak ještě před pár lety určo bývalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Vypadají pěkně. Líbí se mi, že nejsou přeplácané. Jinak? Není pravidlem, že rádiem řízené hodinky musejí automaticky přijímat signál ze všech vysílačů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Vim, že ty pro us trh si tu neškrtly. Je to tak i dnes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimBRU Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 V návodu je psáno, že rádiem řízený čas bude fungovat jenom na 2 japonské vysílače. Jeden je snad dokonce blizko Fukušimy. Takže by měl "zářit" dostatečně. Ale seřídil jsem je ručně a jdou fantasticky přesně. A vteřinová ručka lícuje přesně na všech vteřinách, človek se na to muze divat misto televize Jsou fakt pěkný, ani jsem nečekal, že si je tak oblíbím. V ČR myslím oficiálně koupit nejdou, tak jsem šel cestou ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se