mss Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Musím se přidat k pochvale, naprostá spokojenost. Rychlé jednání a bezproblémové vyřízení. Příště zase u nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Rád bych poděkoval Helveti v Holešovicích. Byli jsme domluveni na tlakovku u 2 hodinek a výměnu baterky a tlakovku u Bulov Moonů. Dorazil jsem o 20 minut později (D8 před Prahou vypadala jak autokemp a senochrupem dosud používané objízdné trasy dtto), na počkání mi všechno udělali a ještě se na mě slečna 2x usmála Tak jsem si tam musel koupit i jeden strap. btw - chápe někdo, že Bulova nedodává náhradní nato řemínek k Moonům? Vždyť ho stále vyrábí, protože je v balení nových hodinek. Shrnuto - Helveti děkuju moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Rádo se stalo! My moc děkujeme za návštěvu a těší nás spokojenost Řemínek k Lunar Pilot (aka Moonwatch) by měl být stále k dostání, ale cena byla tuším dosti vysoká - cca 2500 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Nákup hodinek a řemínků v Helveti naprosto v pohodě, rychle a kvalitně Děkuji panu Štenckovi a paní Jiříčkové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Potřeboval jsem nějaké nové hodinky, tak jsem kontaktoval Jirku z Helveti. Vytypoval jsem si asi pět kousků k prohlídce, které byly ale rozházeny po obou obchodech. Jirka okamžitě vše zařídil, takže jsem se nemusel tahat v tom vedru po krámech, ale vše si v klidu prohlédl v Holešovicích. Jirka měl zrovna volno, ale obsluha v podobě dvou sympatických děvčat byla velice profesionální a ochotná. Navíc mě pomohly v rozhodování, což velice oceňuji. Děkuji a určitě se zase na Helveti obrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Já se taky přidám s pozitivní zkušeností letos z jara, pokukoval jsem po Citizen Tsuyosa a v Helveti se objevila bazarovka, modrý sunburst za 6320,- ihned jsem volal, zamluvil. Byl jsem ujištěn, že hodinky byly nošené cca týden a že to na nich není vidět až na jednu tečku na sponě. Hodinky přišly velmi rychle a stav přesně odpovídal popisu. K mému milému překvapení jsem dostal plnou tuším pětiletou záruku ode dne mého nákupu. Prostě hodinky za cenu bazaru ve stavu a s papíry jako kdyby je přede mnou nikdo nikdy neměl na ruce. Bazarovku prozrazovala jen absence fólií. Jiný e-shop by je možná prodal jako nové za plnou cenu. Takže za mě Helveti super přístup. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Moc díky za sdílení zkušenosti. My vrácené hodinky i s minimální vadou (nošené) vždycky prodáváme jako bazarovky. Sami bychom nechtěli, aby nám někdo prodal nošenou věc jako novou Ať ti hodinky dobře slouží budeme se těšit na případný další nákup nebo jenom návštěvu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Dneska "jenom" výměna stěžejek a úprava délky dvou náramků, ale i tak dokonalé služby a krásný úsměv paní prodavačky k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Oóóó děkuji @Jiří Štencek Potěšilo To si letos možná ani nezasloužím. Tak hodně zdaru a síly ať je 14 ještě veselejší All the best Helveťáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Rádo se stalo Drobnost, ale snad potěší a bude chutnat. Já a celý tým Helveti děkuji naopak tobě a všem našim věrným zákazníkům! Bez vás nejsme nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 (upraveno) Před třemi lety jsem oslovil Jirku, aby mi poradil s výběrem hodinek pro manželku k Vánocům...No a dneska konečně přišly. Ale ne kvůli Jirkovi, ale proto, že mi tak dlouho trvalo něco vybrat. Jirkovy tímto děkuji za vstřícnost a rady. Snad se budou líbit, i když už teď vím, že jednu podmínku nesplňují, nemají čísla. Ale mě se líbí. A na mé chlupaté ruce hezky vyniknou. Upraveno 14. prosince 2023 uživatelem Petr.S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 (upraveno) Helveti umí vytrhnout trn z paty a pomoci s dárkem na poslední chvíli. A nemusí to být jenom hodinky ... Díky Jirko! Upraveno 20. prosince 2023 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Loni v listopadu jsem si v Helveti pořídil ty nové Mudmany od Casio. Hodinky dorazily, jak je zvykem, do druhého dne, vše proběhlo k plné spokojenosti. U hodinek ale nebyl český návod, jenom originální v podobě té miniaturní knížky. To je dost nepraktické a blbě se v tom čte. Psal jsem tenkrát do Helveti, kde se omlouvali, že návod u poměrně nových hodinek nedal distributor ještě k dispozici, ale jakmile bude, mohou mi ho zaslat. Tak jsem si stáhl ze stránek Casio anglický a spokojeně s ním vystačil až do včera, kdy mi nečekaně dorazil mail z Helveti a v něm PDF dokument s kompletním a podrobným českým návodem. Bylo to pro mně velmi příjemné překvapení, že si někdo po třech měsících vzpomene a jakmile je překlad k dispozici, tak mi jej dodatečně pošle. Tímto tedy děkuji Helveti a jmenovitě paní nebo slečně Kateřině a ty ručičkové Mudmastery budou určitě zase z Helveti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Ahoj Bushmana, my nezapomínáme Aspoň doufám! Návody jsou někdy bolístka, ale naštěstí to distributor vyřešil a mohli jsme jej aspoň takto zákazníkům zpětně rozeslat. Spíš poklona tobě, že sis vystačil s anglickým. Jsou tací, kteří angličtinou nevládnou a čekat na návod pár měsíců je velké negativum. Proto ti děkuji za tvé pochopení. Měj se a zachovej nám přízeň, Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Pánové Petr.S a Vit - oběma moc děkuji za sdílení vašeho nákupu u nás. Moc děkuji a jsem rád, že se to podařilo Je pravda, že někdy výběr trvá dlouho a o to šťastnější jsem, Petře, že to nakonec klaplo. Víte, zázraky na počkání, vždyť to znáš Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Taktéž přidám pozitivní zkušenost s Helveti, byť jsem figuroval jen jako zprostředkovatel. Kamarád sháněl specifický quartz model pro přítelkyni a i díky Jirkově pomoci klapnul nákup z Helveti. Ještě jednou za Vojtu děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Vím, že tu nejsem pacient rekordman. Ale stejně, ještě není ani konec ledna a už mám 2 kousky Dneska tyhle badass do apokalypsy Tímto děkuji Helveti shop @Jiří Štencek A Jirka Bareš za prýma rychlej pokec při pátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna V 26. 1. 2024 v 21:19, chief napsal: Vím, že tu nejsem pacient rekordman. Ale stejně, ještě není ani konec ledna a už mám 2 kousky Dneska tyhle badass do apokalypsy Tímto děkuji Helveti shop @Jiří Štencek A Jirka Bareš za prýma rychlej pokec při pátku Taky děkuji za pokec a taky za nákup, ať dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února (upraveno) Když nutně potřebuješ ještě oblekovky do lesa @Jiří Štencek @Jirka19 Děkuji hoši! Upraveno 1. února uživatelem chief Formatting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Včera zakoupene Laco. Komunikace, sleva, dárek, vše na jedničku, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se