Horhe Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Já měl poslední alkoholy 1.1., vod tý doby jsem suchej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 to maji zeny opravdu tak rozdilny metabolismus, ze maji doporucenou denni davku 1/2 toho co muzi? kde je nejaka rovnopravnost???Baby musej chlastat polovinu hlavně proto, že jak jsou zlité, tak se na ně nedá dívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Od 20.12.2018 jsem nemel suchej pulden. Dneska ukoncuju mokrejch 14 dnu a trochu se bojim domu. Nastesti dorazim asi v 17h a zena jde v 17:10 na sichtu. Pozitri, hned jak prijde z prace jedu do patku na sluzebku. Tak snad ten prechod do vlhkyho zbytku roku nejak preziju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Ja jsem dva roky po sobe drzel suchej brezen, vic se mi to hodilo. Letos chci zkusit unor a brezen v kise. Zjistil jsem totiz, ze prvni dva tydny si jakpby zvykam nepit a pak se dva tydny tesim, ze brzo si dam pivko. Na sucho si prej musime zvykat, tak na tom zacnu delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Cistej alkohol je tusim 96 %, pocitas to doufam tak.... :-) Cistej etanol je tusim 96%, jinak to bya nejlepsi vopice v mym zivore, zredenej dzusem, zlinkovanej totalka a rano uplne super... Jinak cistej 100% alkohol, sazba 285 kc, letos se mi urodilo dost ovoce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Přiznám se, že bych to nedal. Třeba víno neřadím vůbec mezi alkohol, takže loňská osobní spotřeba byla 302 lahví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Nějakej ten tank piva za rok vypiju a myslím, že by tělo protestovalo, kdybych mu na měsíc zatrhl přísun vitamínů. Zdraví mám jen jedno, takže na takový hazardy si netroufám :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Od Silvestra jsem nic neměl, nějak mi to nechybí, takže budu pokračovat i v únoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Ja se zase těším. Fitko i o víkendu, něco ušetřím, těhotná manželka nebude nas* že piju před ní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 ja som aj chcel a nevydalo... uz som si dva krat dal rumik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Bohužel my notorici by jsme chtěli, ale nejde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 My notorici nechceme. Proc taky? Ale drzim vsem co chteji palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Uvažuju nad tím. Proč ne.. ale taky proč jo?Co mi to přinese??Komu tím prospěju?Sobě? .. možná, neznatelně Peněžence? určitě, citelněA co mi nahradí večery u krbu se skleničkou?Nebo krásnou tůru a potom pivínko u kamaráda na rozhledně, s nachystanou večeří...Asi to bude jednoduché rozhodování. Nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Veškerá sranda s partyjou, co jsem zažil a na kterou se vzpomíná, byla v lihu. Bez lihu se neumím nějak bavit. Je to smutné, ale je to tak. Člověk se nemusí válet po zemi, stačí taková ta správná náladička, kdy je svět takový nějaký hezčí. Jednou jsme to zkoušeli - šli jsme pokecat do cukrárny, ale měli tam mj. griotku i rum, tak jsme zase skončili u čertíčka, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Jo, to jsou vždycky takový ty blbý kecy jako :"Já se dovedu bavit i bez alkoholu" apod Ani hovno, zlatá rybko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Par nesporu ti ted rekne, ze se bez chlastu bavit da. No jo, ale voni jeste nezkusili, jaky je to bozsky s tim pitim :-).To my, norci, to srovnani mame! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Vzhledem ke své silně vyvinuté slabé vůli se jako každoročně budu akce suchý únor věnovat pouze jako divák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Podle té hysterické ankety prý piju jenom mírně. A upřímně, dost mě odradil způsob, jakým ty stránky abstinenci propagují... takže si v únoru vypiju natruc, i kdybych v tom měsíci neměl narozeniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Jak píše Filip. Mi to připomnělo povídku od Haška : Čajový dýchánek. "Já tam schválně půjdu a ozeru se jim tam jako prase!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Žena tvrdí, že alkohol je moje slabost.Já bych naopak řekl, že je to moje silná stránka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se