Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, ATOM napsal:

Jasny, urcite mas pravdu. No exburn psal o 17 let krasnem vztahu...

@exBURN ja te chapu a naprosto ti rozumim, fakt ze jo, i s tim postavit se k tomu rovne, jak rikas. Ale...zensky fakt premysli jinak.

A vim presne proc a jak je nastartovany (a rozhodnuty) ExBURN (takhle to posuzuje vetsina nas normalnich chlkapu, kdyz jsme primi ucastnici) a presne chapu co se snazis ruct ty, ze zenska hlava funguje jinak (coz vetsina chlapu, kdyz ma od veci odstup, zjisti nakonec taky).

...ale je potreba rict, ze vzorce se opakuji. Takze kdyz do toho vztahu jdes znovu, tak je vysoka sance, ze to skonci stejne. Lide se nemeni.

Jedna nevyzadana rada za me....rychle to uzavrit, neresit prachy, hrdost nebo kdo za co muze ... proste to rychle uzavrit a uz se v tom nevrtat.

Odesláno

Přesně tuto radu mi dal právník, čím driv tím lépe,pak máš klid a ne se 5 a více let tahat po soudech.Šetříš tím hlavně své nervy a to je k nezaplacení.

Odesláno
před 34 minutami, bohus76 napsal:

Přesně tuto radu mi dal právník, čím driv tím lépe,pak máš klid a ne se 5 a více let tahat po soudech.Šetříš tím hlavně své nervy a to je k nezaplacení.

To je ovšem rada knížecí, neboť sice můžeš vše uzavřít rychle a mít klid, ale taky proto, že bez peněz a dětí ti nic jiného než klid nezbyde :) 

Za věcmi, co chceš, si naopak stát musíš a nekompromisně od počátku, když se druhá strana domluvit nechce, tak pokusy o kompromisy či vycházení vstříc jsou brány jako známka slabosti a bez milosti využity.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Souhlas. Ja jsem pri prvním rozvodu teda řešil všechno. Byt, prachy i hrdost a nenechal jsem si srát na hlavu a šel tvrdě k soudu. Ona samozřejmě taky, ale vyhrál jsem v podstatě to hlavní, az na par korun,  ale nenechal jsem si líbit nic. Neměla ale samozřejmě na me tu hlavní páku a to jsou děti, no 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
před 2 minutami, Bobisek napsal:

To je ovšem rada knížecí, neboť sice můžeš vše uzavřít rychle a mít klid, ale taky proto, že bez peněz a dětí ti nic jiného než klid nezbyde :) 

Za věcmi, co chceš, si naopak stát musíš a nekompromisně od počátku, když se druhá strana domluvit nechce, tak pokusy o kompromisy či vycházení vstříc jsou brány jako známka slabosti a bez milosti využity.

myslenka neni vse odkyvat, ale neresit detaily a veci az po stredni prah bolesti....protoze dobra nalada a cista hlava maji taky svoji cenu.

kdyz se chces ve vsem vrttat, tak si vem pravnika, dej mu jasne instrukce a res to s nim jen jednou za cas....jinak je vysoka sance, ze i kdyz vyhrajes, tak te to cele semele tak, ze se z toho budes jeste roky dostavat.

Odesláno

Na rozdíl od průměru světa je u nás o necelá 2% více žen než mužů, tedy chlapi se musí obětovat i pro ty zbylé, jak by k tomu chudáci přišly :D 

Odesláno

Z mé zkušenosti-nenachat si srát na hlavu a kompromis je známka slabosti. Pokud si baba najde jiného (častý kámen úrazu) tak chce rychle vypadnout a být s ním. Je potřeba toho využít a jít si tvrdě za svým. Možná budeš mít pocit, že jsi hajzl,ale ona ho už z tebe stejně přede všemi dělá 😉

Za mne jsou nejhorší rádoby kamarádky a našeptávačky. Vše ví nejlíp,ale jejich život stojí ještě za větší hovno. 

Odesláno
před 14 hodinami, Juraj11 napsal:

Za mne jsou nejhorší rádoby kamarádky a našeptávačky. Vše ví nejlíp,ale jejich život stojí ještě za větší hovno. 

Amen. Největší zlo pod sluncem. Samy mají život ve sračkách, tak se aspoň realizujou tím, že ho radostně rozesírají dalším.

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Kluci....tenhle týden se udály věci o kterých ani nebudu veřejně mluvit, ale už se těším až bude v prdeli a ještě ji koupím kytku a pomůžu s cestou. Dala mi nejhezčí dárek k narozenínám - svobodu 🙂  

• Dát hlas 3
Odesláno

Já držím, já to myslel v dobrém - s ex se potkám jen večer doma a prohodím 3 slova (máš už byt).

Víceméně mám už program do konce týdne plnej 😄 . V pondělí zas letím na 4 dny do Hollandska služebně...

Život stylem JÁ a MOJE DĚTI na prvním místě nevypadá úplně špatně. 

• Like 3
Odesláno

Někdy zvládám, někdy nezvládám. Můžeš si vybrat 2 cesty - sesypat se, babrat se v tom, stěžovat si na celý svět a nebo vstát, podívat se do zrcadla, připomenout si, že máš nějakou hodnotu a morální hodnoty, které kolem sebe v životě chceš. Pak zvednout bradu a kurva jít dál. 

• Like 2
  • Dát hlas 10
Odesláno
před 13 hodinami, exBURN napsal:

Někdy zvládám, někdy nezvládám. Můžeš si vybrat 2 cesty - sesypat se, babrat se v tom, stěžovat si na celý svět a nebo vstát, podívat se do zrcadla, připomenout si, že máš nějakou hodnotu a morální hodnoty, které kolem sebe v životě chceš. Pak zvednout bradu a kurva jít dál. 

Zdravím, pročetl jsem a je to stejný scénář jako to, co jsem měl já. O nikom třetím jsem teda nevěděl, ale výrazy omezování, nemožnost dýchat nebo "ty děláš kariéru a já jsem doma" zazněly taky. Přitom dovolené, kapesné, vše zaplacené, zařízený fotoateliér... Pak přišel rovnou dopis, kde bylo absolutně vše vyčísleno včetně hodinek a chci dítě do výlučné péče.

Po skoro 2 letech tahanic a X návštěv soudu mám syna víc já, ona musela začít makat konečně na plný úvazek (po 6 letech po mateřské a po X přestávkách na pracáku) a hlavně já jsem zůstal ve svém. Ano, stálo mě to X kil, které mám už zpět a prachy, za co by byly dvoubarevné rolády, ale není nic lepšího než si udělat pánskou jízdu se synem, být ve vlastním a pořádně si to užít.

Dávám zapravdu Tvému tvrzení, že každý má svojí hrdost a když zatneš zuby, tak si vybojuješ svoje. A pak to stojí zato a můžeš cokoliv. Člověk, se kterým jsem byl 15 let, je teď pro mě "cizím", až bych nevěřil, že tomu tak bude.

Nyní ale nová kapitola, přítelkyně a zjištění, že najednou jde vše a to celkem snáz.

Přeju Ti, abys byl brzo v této fázi, kdy vše již přebolelo a doslova jsi začal "nový" život, kde neexistují hranice a možné je vše, co budeš chtít.

• Dát hlas 1
Odesláno

Díky za příběh. Já sám nevěřil, kolik je stejných příběhu v okolí a na světě. Vždy stejný scénář a vždy v tom byl chlap. 

Mě na tom nejvíc vzala ta totální zrada důvěry. Prostě tohle nečekáš ani v nejhorším snu. Že tě milovaná osoba bude manipulovat, gaslightit a snažit se ti opravdu vnuknout že seš blázen - že věcí co vidíš, se nědějí. To je nejvíc fuj. 

No a pak si řekneš - proč jsem vůbec smutnej? Ta osoba co jsem si vzal už není, už neexistuje. 

Navíc, ona ta její zamilovanost zase pomine, nebyl jsem špatný partner - to by se mnou nebyla 17 let skoro pořád a tohle si dřív nebo později uvědomí. Jenže tím co udělala si koupila jednosměrný lístek 🙂 

Jo přijde mi to občas líto, sakra jsme si rozuměli - společné zájmy, nekonečné hovory o čemkoliv - ještě v listopadu jsme byli v Budapešti a celé 2 dny prokecali a užili si je. Pak najednou telefon - zprávy a jak když utneš strom - za pár chvil umře a můžeš dělat co chceš. 

O dětech nepíšu, těch se to dotkne blbě tak či tak - což ona si myslí, že ne, ale to je pičovina. Tohle ale necítím za můj problém - zde jim můžu být maximální oporou a snažit se, ale rozbití vztahu inicializovala ona. Což teda teď značně popírá, protože si musela v hlavě nakreslit alternativní realitu se kterou ji pomáhají její kamarádky a našeptávačky jak už tady někdo zmiňoval.

Ale jak jsem psal - hlavu vzhůru, jsme sakra chlapy a něco takového prost v životě nepotřebujeme. 

• Like 1
Odesláno
před 23 hodinami, exBURN napsal:

Kluci....tenhle týden se udály věci o kterých ani nebudu veřejně mluvit, ale už se těším až bude v prdeli a ještě ji koupím kytku a pomůžu s cestou. Dala mi nejhezčí dárek k narozenínám - svobodu 🙂  

Každý konec znamená i začátek něčeho nového..

Odesláno
před 1 minutou, exBURN napsal:

Díky za příběh. Já sám nevěřil, kolik je stejných příběhu v okolí a na světě. Vždy stejný scénář a vždy v tom byl chlap. 

Mě na tom nejvíc vzala ta totální zrada důvěry. Prostě tohle nečekáš ani v nejhorším snu. Že tě milovaná osoba bude manipulovat, gaslightit a snažit se ti opravdu vnuknout že seš blázen - že věcí co vidíš, se nědějí. To je nejvíc fuj. 

No a pak si řekneš - proč jsem vůbec smutnej? Ta osoba co jsem si vzal už není, už neexistuje. 

Navíc, ona ta její zamilovanost zase pomine, nebyl jsem špatný partner - to by se mnou nebyla 17 let skoro pořád a tohle si dřív nebo později uvědomí. Jenže tím co udělala si koupila jednosměrný lístek 🙂 

Jo přijde mi to občas líto, sakra jsme si rozuměli - společné zájmy, nekonečné hovory o čemkoliv - ještě v listopadu jsme byli v Budapešti a celé 2 dny prokecali a užili si je. Pak najednou telefon - zprávy a jak když utneš strom - za pár chvil umře a můžeš dělat co chceš. 

O dětech nepíšu, těch se to dotkne blbě tak či tak - což ona si myslí, že ne, ale to je pičovina. Tohle ale necítím za můj problém - zde jim můžu být maximální oporou a snažit se, ale rozbití vztahu inicializovala ona. Což teda teď značně popírá, protože si musela v hlavě nakreslit alternativní realitu se kterou ji pomáhají její kamarádky a našeptávačky jak už tady někdo zmiňoval.

Ale jak jsem psal - hlavu vzhůru, jsme sakra chlapy a něco takového prost v životě nepotřebujeme. 

Já se rozváděl v roce 2007, po 24 letech, bylo mi 47. Neměli jsme děti, tak to bylo jednodušší. První dny jsem byl nešťastný, ale protože to už dlouho nefungovalo, nebyla to taková ta krutá bolest, spíš smutek a nejistota co dál. Ale pomohla mi právě ta svoboda, najednou jsem před sebou měl nové možnosti (a netýkalo se to jen vztahů), jako bych omládnul a měl celý život před sebou jako nepopsanou knihu. Odstěhoval jsem se s pár věcmi, chvíli bydlel v podnájmu, do roka a něco jsem postavil malý domek na vesnici, kde již bylo několik mých přátel, kteří mi také hodně pomáhali. Domek opravdu malý, protože jsem už do něj nikdy nechtěl ženskou, max. na noc. Začal jsem víc jezdit na motorce, létat letadlem, setkávat se s přáteli, užívat si, o svém čase a penězích jsem rozhodoval sám, nový dům byl tam, kde jsem ho chtěl a jaký jsem ho chtěl. Tehdy jsem to asi jen trochu tušil nebo v to doufal, ale rozvodem začalo do té doby nejkrásnější období mého života.

• Dát hlas 2
Odesláno
před 10 minutami, Bert napsal:

Začátkem čeho nového je smrt?

Tak to je spíš otázka filosofie nebo víry, ale rozumím Ti. Určitě i na to by se dalo odpovědět, ale nechci se pouštět do hlubokých úvah, takže opravuji - až na výjimky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...