Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jinak nechci nic rozpoutávat, jen jsem reagoval na kecy neuromancera, protože více radarů a omezování doopravdy není kvůli méně mrtvých na silnicích.... naopak lidé ve stresu aby nejeli o 5kmh víc čumí víc na tacho než na provoz a dění kolem sebe...

Kde tvrdím, že více radarů a omezování dopravy je kvůli méně mrtvých na silnicích?

Já tvrdím, že omezení rychlosti v Londýně je dílo starosty, městské akciovky Tranport for London a policie, že třeba jedny z prvních radarů u nás prosadil milovník dopravního výpalného(včetně desátku do kapsy soukromé firmy) starosta Moravských Budějovic za nadšeného potlesku místních obyvatel a tedy jeho voličů, o masivním zavádění úsekových radarů v Praze rozhodlo tehdejší vedení města myslím za Pavla Béma atd...nic víc, nic méně. Rozhodně v tom nevidím spiknutí EU, bo pak nevím, kdo zavedl těch 1000 radarů a totální dopravní buzeraci třeba ve Švýcarsku, která mě už něco stála :)    

Upraveno uživatelem neuromancer
Odesláno

Ja uz jsem dovybiral :-) zjistil jsem ze EU je super, ze za nic nemuze a ze jim jde pouze o blaho vsech obcanu EU.Proto taky kdyz uz nekdo porusi jejich super emisni normy tak vsem evropanum daji odskodne a odkoupi stary vuz zpet :-) proto jsem zásoben starými 6ti valci o obsahu 3litry a vejs :-) Taky jsem zjistil ze Londynsky muslimsky starosta je super, ze svym muslimskym kamaradum v bilych plastich jezdicich po londyne v Lambech, Ferkach a Bugatkach omezil rychlost z 50 na 30. V te anglii je to vseobecne super co tam se deje.

Odesláno

Tak já bych vybíral, ale upřímně po tom, co jsem tady četl, se vlastně stydím říct si tady o radu. Zatím jsem si psal s Tomášem2002, což bylo fajn, ale klidně bych si ještě rozšířil obzory, než mu definitivně dám pokyn ;-)

(Začínám hledat ojetého kombíka / MPV / dodávečku typu Caddy / Berlingo pro rodinu, nejlíp kolem 100k, nesežraného rzí, raketa to být nemusí.)

Odesláno

Tak ono bohužel nemáš moc na výběr. Když nechceš auto z prémiové trojky a už máš dost zkušeností s Korejcema nebo Francouzema tak ti zbyde jenom Ford, který se už delší dobu snaží najít své dno a Toyota, která je tak alternativní, že lidi z mainstreamu nepřetáhne. 

Jo to máš pravdu, prošel jsem si ted nabídky a je fakt že já bych si už ani z nabídky vw nebo škody nevybral. Natož ford či francouz. Každopádně ty ceny jsou na hlavu. Aerton za mega a víc je podle mě nesmysl. To už půjdu k audi. Tedy pokud tam nejsou podobné čekací lhůty taky:D já totiž bral skladovku tak nevím

Odesláno

My kind of guy. :-)

Díky. I s těma Citizenama ti rozumím  ^_^

Tak já bych vybíral, ale upřímně po tom, co jsem tady četl, se vlastně stydím říct si tady o radu. Zatím jsem si psal s Tomášem2002, což bylo fajn, ale klidně bych si ještě rozšířil obzory, než mu definitivně dám pokyn ;-)

(Začínám hledat ojetého kombíka / MPV / dodávečku typu Caddy / Berlingo pro rodinu, nejlíp kolem 100k, nesežraného rzí, raketa to být nemusí.)

Jo a ještě to musí mít tažný.

Odesláno

Tak ono bohužel nemáš moc na výběr. Když nechceš auto z prémiové trojky a už máš dost zkušeností s Korejcema nebo Francouzema tak ti zbyde jenom Ford, který se už delší dobu snaží najít své dno a Toyota, která je tak alternativní, že lidi z mainstreamu nepřetáhne. 

Uprimne, tohle nechapu, Infinity, Lexus, Alfa Giulia, Stinger (ok, Kia), ale vsichni ti daj neco co hrabe na te spravne strane. Jako Arteon je asi celkem hezke auto, i kdyz, myslim si, ze designove celkem rychle starnouci. Nebo ten novy Peugeot 508 nebo co to je?

K tem zkusenostem s korejcema moc nerozumim, co do spolehlivosti dlouhodobe nadprumer, kdezto VAG spis prumer. Na druhou stranu, ta pro me fascinujici koncernofilie je v cechach celkem hmatatelna, tak i nazory se jaksi priklani k adoraci nemcu. Ale ja si myslim, ze si dnes vyberes max povedene auto, nebo hezke auto, zadny vyrobce ti nezaruci absolutni klid v dosu, az na japonce. :D

Odesláno

Myslím si že neuděláš chybu, jak s VW tak s Tomášem.... jaký model řešíte? Tady ted jde spíš o to zasrané WLTP ......

Odesláno

Uprimne, tohle nechapu, Infinity, Lexus, Alfa Giulia, Stinger (ok, Kia), ale vsichni ti daj neco co hrabe na te spravne strane. Jako Arteon je asi celkem hezke auto, i kdyz, myslim si, ze designove celkem rychle starnouci. Nebo ten novy Peugeot 508 nebo co to je?

K tem zkusenostem s korejcema moc nerozumim, co do spolehlivosti dlouhodobe nadprumer, kdezto VAG spis prumer. Na druhou stranu, ta pro me fascinujici koncernofilie je v cechach celkem hmatatelna, tak i nazory se jaksi priklani k adoraci nemcu. Ale ja si myslim, ze si dnes vyberes max povedene auto, nebo hezke auto, zadny vyrobce ti nezaruci absolutni klid v dosu, az na japonce. :D

Ale jo, celé 2 měsíce :lol2: http://www.autoforum.cz/zajimavosti/vw-ted-nabizi-unikatni-zaruku-porouchane-auto-vymeni-za-jine-bohuzel-ne-u-nas/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu  

Odesláno

druhá věc, že ti toho nového golfa budou vyrábět 12 měsíců  :lol2:  ale třeba do té doby proplatí mhd

Tak ať to hned mrskaj dvojmo, pro sichr :lol2:

Odesláno (upraveno)

Tak já v něčem s kolegou M3maniacem souhlasím a myslím si že díky těm lobistickým šmejdům s Volkswagenu tady po EU začínají jezdit samé jednolitrové mrazky z jejich dílny a to ještě za nehorázný peníz. Propaganda horší než v Rusku, lež za lží v časopisech, testech, tv a hold stádo jim to žere. Stačí vystrčit rýpak a to né moc daleko a člověk nestačí žasnout jaká krásná auta že to po tom světě jezdí. Ve Švýcarsku samá silná auta a že nemyslí Švýcar ekologicky? Cha, by jsme se celá EU mohla učit. A proč jsem právě teď tak podrážděný? :-) Protože v Usa, a ve Švýcarsku co by jsi kamenem dohodil se začíná prodávat Toyota Tacoma za šestset tisíc....Šmejdi s Volkswagenu tipuji ale co nevidět dají test do autosalónu z Abu Dhabi, jak Kodiaq 1.2 za milion tahá chudáčka Tacomu celou nešťastnou zahrabanou v písku do půl nápravy....Takových krásných aut za super peníz se sem nedováží, aůůů :-(

post-364-0-30626600-1536692060_thumb.png

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Naštěstí se v dnešní době najdou i prodejci, kteří si čas od času nějaké vozidla nakonfigurují pro sebe na svůj sklad a pak má zákazník štěstí, když se mu s ní trefí do požadavku a nemusí nutně rok na auto čekat. Tak jako jsem to štěstí měl já a vše proběhlo cca do dvou týdnů. Upřímně, kdybych měl objednávat a čekat, byl jsem připraven to vzdát, tak dlouho bych čekat nevydržel.

Odesláno

To srovnávání US a EU cen je dycky supr... :D Za 6 kil to bude beztak single-cab bazmek v základní výbavě s plastovým volantem, to z fotky tipuju tak na 40k USD, k tomu clo a dph a jsi v tom za 1,2mio a za to srovnatelné auto v EU samozřejmě koupíš taky.

Odesláno

To srovnávání US a EU cen je dycky supr... :D Za 6 kil to bude beztak single-cab bazmek v základní výbavě s plastovým volantem, to z fotky tipuju tak na 40k USD, k tomu clo a dph a jsi v tom za 1,2mio a za to srovnatelné auto v EU samozřejmě koupíš taky.

Jo i ne, určitě cena začíná na holátku, skazky o "nabušených" autech v US nežeru. Kolikrát větší bída, než tady. Ale s tou cenou, proč by to mělo být dražší, ve státech mají svoji marži a automobilka to může dát na náš, evropský, trh napřímo. Ta cena by mohla vypadat přeci líp, třeba i srovnatelně.

Souhlasím s Afričanem, takoví Highlander od Toyky, je to, co by tady klidně mohlo být dobře prodejné. A proč se zařízlo plno modelů, zkurvený emise. Ne starost o životní prostředí, jen hra EU.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...