Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Jo, ono to dává smysl, stejně je to věc toho Škofinu/VWFS. Akorát to asi někdo musí umět, fakt mi tvrdili, že v tom leželi celej den a nedokázali se na tu cenu dostat.

A jo, taky tvrdili že max do konce měsíce..

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

@Micey @exBURN Tak jsem do toho nakonec šel taky. Akce skutečně končila na konci srpna, takže nebylo moc času. Teď bude prdel, když se mi prodá současný povoz (zde inzerovaná audina), jak překlenu dobu do dodání, což je zatim leden 25. Holt budu muset zapojit kreativitu :)

Jinak jsem vzal nachlup to samý co Micey, jen teda já to mam za necelých 12k. Furt myslim dobrý, ale ta tvoje nabídka je ještě lepší! (závist no)

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, JR_2010 napsal:

jj to je vončo díky.

před 6 minutami, Bert napsal:

Nevím, jak dopadne Tvé porovnání, ale já mám v Q8 RS najeto něco okolo 3 tisíc. Auto úplně na píču.

V čem je konkrétně napíču. 

Odkaz ke komentáři

@exBURN Dokud jsem měl nájezd 15tkm a bez zimáků, byl jsem lehce pod 10k. Pak jsem pro sichr zvednul nájezd na těch 20tkm, a šlo to na 11,6k. Se zimákama za 4 kila jsem na 12 litrech. Nevim hale.

@Micey Nn, jsem konzerva, šel jsem do šedé (diabas) :)

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Strocek napsal:

V čem je konkrétně napíču. 

Velký malý auto. Vypadá jako SUV, žere jako SUV, jede jako SUV, ale vevnitř i v kufru je kurevsky málo místa. Zlatá "obyčejná" A8.

Doplnění: Jo, jinak jsem fanda Audi, takže praktické zkušenosti (dohromady snad půl milionu km) v následujících: CC 100 Avant, stará A6, A4 kabrio, A5 kabrio, A5, A6 sedan, A6 Allroad, A7, RS7, A8 long, Q7, Q8 RS.

Odkaz ke komentáři

Náčelníku tvl muj favorit je Q5 a tu jak čtu si nezkoušel :default_smile:. Klucí já se tady nechtěl pouštět do větších akcích, ale tuhle sem vomrdal ze spoda u svý A4 nárazník u vobrubníku u zásilkovny a pak u vobrubníku v Motole v nemocnici a to nebyly nějak velký. Pobraly to ty upozorňovací "zástěrky", ale i tak mě to nasralo, až sem si říkal, že to nemám za potřebí a další kára bude něco vyššího a muj favorit je Q5 (dvacka světlost). Jestli mi někdo chce tvrdit, že nepotřebuješ vyšší káru, tak ti říkám, že kromě dálnice, potřebudeš :default_smile:.

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

CC 100 Avant, stará A6, A4 kabrio, A5 kabrio, A5, A6 sedan, A6 Allroad, A7, RS7, A8 long, Q7, Q8 RS.

Doutník byl super kára, najel jsem s ní tak 2kila. Pak A90 2.3, A90 2.8 quatro, A6 2.5 TDI.
Doutník měl kufr na 3 mrtvoly.
Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Berbatow napsal:

Doutník byl super kára, najel jsem s ní tak 2kila. Pak A90 2.3, A90 2.8 quatro, A6 2.5 TDI.
Doutník měl kufr na 3 mrtvoly.

JJ, ale Volvo 960 Combi mělo kufr na 4 mrtvoly. Od té doby asi miluju hranaté auta...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...