Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, Strocek napsal:

ale tuhle sem vomrdal ze spoda u svý A4 nárazník u vobrubníku u zásilkovny a pak u vobrubníku v Motole v nemocnici a to nebyly nějak velký. Pobraly to ty upozorňovací "zástěrky", ale i tak mě to nasralo, až sem si říkal, že to nemám za potřebí a další kára bude něco vyššího a muj favorit je Q5 (dvacka světlost). Jestli mi někdo chce tvrdit, že nepotřebuješ vyšší káru, tak ti říkám, že kromě dálnice, potřebudeš :default_smile:.

Já se naučil parkovat, tak abych měl spodni okraj zrcátek zároveň s obrubníkem - to ti zaručí, že čumák budeš mít 20-30 cm od obrubníku. 

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 2. 9. 2024 v 14:24, Maxel napsal:

@Micey @exBURN Tak jsem do toho nakonec šel taky. Akce skutečně končila na konci srpna, takže nebylo moc času. Teď bude prdel, když se mi prodá současný povoz (zde inzerovaná audina), jak překlenu dobu do dodání, což je zatim leden 25. Holt budu muset zapojit kreativitu :)

Jinak jsem vzal nachlup to samý co Micey, jen teda já to mam za necelých 12k. Furt myslim dobrý, ale ta tvoje nabídka je ještě lepší! (závist no)

No normálně jste mě nahlodali. Mě to teď nabízí Passata R-line v bílé, 2.0 atd atd. na 24 měsíců s nájezdem 20tis/rok za 9 951 Kč s DPH včetně pojištění a servisu. 🤔

Odkaz ke komentáři

Já jsem zatím ve fázi, že jsem si to naklikal (tu barvu jsem nikde nenašel na výběr). A po výběru počtu km, doby mi to vyplivlo cenu s tím, že dole už bylo napsáno co je součástí ceny. Zřejmě teda bez pneu, protože tam vypsané nebyly.
V mailu mám, že se ozvou zpět, tak uvidíme co z toto bude.
Každopádně i tak je cena o ca 3tis menší, než obyč. Passat s nájezdem 10 tis/rok u 3 dalších dealerství. 😀

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, moco napsal:

Já se naučil parkovat, tak abych měl spodni okraj zrcátek zároveň s obrubníkem - to ti zaručí, že čumák budeš mít 20-30 cm od obrubníku. 

Ono to byl takovej povzdech :default_smile:. Já si to hlídám, ale poslední dobou si často a rád půjčuju manželky Yeťáka a tam tohle neřešíš. Pomůcku neznám, zkusím v praxi :default_wink:  

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Micey napsal:

Hustý co:) Akorát nebrat bílou doporučuju a šel bych do 5% spoluúčasti, je to doslova pár stovek navíc. Gumy ti nabídli v ceně?

Já bral bílou, páč se mi jako jediná líbila, takže já ji zase doporučuju :-). Tu šedou jsem měl na B8 a byla to téměř neumytelná barva. 

Jako přiznám se, že se trochu bojím abych pak neplatil 50k až to budu vracet, jak někteří straší, takže za mě určo 5% a gap

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Mě včera pár hodin po odeslání poptávky internet okamžitě nabízel spoustu případů s vracením auta po OL. Jakože škrábanec na dílu = nový díl a lakování, škrábnuté kolo = komplet 4, jelikož nebude sedět odstín po výměně jednoho, ošoupaná sedačka - výměna, atd atd., kdy každé poškození je bráno jako nová událost a z každého tedy platíš tu spoluúčast. 😂 
Prý to lidi řeší, že před odevzdáním s autem jedou na Dekru pro zhodnocení stavu a poškození a to údajně leasingovky nerozporují. 😄
Tak nevím jakou má kdo zkušenost zde, nebo jestli se tohle dá nějak co nejvíce eliminovat, ale představa že po 2 letech vracím auto a ještě mě zkasírujou třeba o kilo. 😆

Odkaz ke komentáři

Jo jo, ty hrůzné scénáře jsem četl, aloe většinou to bylo známej známého povídal. Co jsem reálně tak slyšel, tak jasně - když ojebeš disk, tak chcou třeba 3-4k pokutu, což se ale nedivím. Drobné ťukance neřeší - ale musí to být třeba do 3cm a max 2ks na díle - já mám třeba vysoký standart na stav auta, takže mě by to sralo a stejně bych to nechával opravit.

Na druhou stranu - žena škrábla nové auto a teď až ho budu prodávat, tak mě bude každej naahovat, že je to beztak zbor, jelikož oprava za necelých 90 000,- a určo mě to bude stát dalších 10-20k slevu co budu muset dát. Tady když to auto ohneš o strom tak zůstatková cena to je u řiti, je to zavřená kalkulace.

Odkaz ke komentáři

jeden z "pilierov" operativneho leasingu je vysoka zostatkova hodnota auta a preto ocakavaju ze im po 3 rokoch vratis skutocne nove auto. Osobne som bol pri cca 10tich odovzdavaniach auta po skonceni operativneho leasingu u troch roznych spolocnosti a uplne vsetko sa riesilo - dokopane listy na prahoch, poskrabane plasty v interieri, disky, uplne vsetky tukance, vysedena bocnica na sedadle, atd.

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, exBURN napsal:

Jo jo, ty hrůzné scénáře jsem četl, aloe většinou to bylo známej známého povídal. Co jsem reálně tak slyšel, tak jasně - když ojebeš disk, tak chcou třeba 3-4k pokutu, což se ale nedivím. Drobné ťukance neřeší - ale musí to být třeba do 3cm a max 2ks na díle - já mám třeba vysoký standart na stav auta, takže mě by to sralo a stejně bych to nechával opravit.

Na druhou stranu - žena škrábla nové auto a teď až ho budu prodávat, tak mě bude každej naahovat, že je to beztak zbor, jelikož oprava za necelých 90 000,- a určo mě to bude stát dalších 10-20k slevu co budu muset dát. Tady když to auto ohneš o strom tak zůstatková cena to je u řiti, je to zavřená kalkulace.

měl jsem asi 4 auta na OL, je to tak jak píšeš + by ti i měli dát seznam odřenin co je ok. Při vrácení vždy auto rychle obešli a kolikrát si ani nevšimli šrámů o kterých jsem já věděl. Řešili hlavně najetý km. Takže toho bych se nebál. Ale je to už nákej rok, Q7 za 7k s dph apod.

Odkaz ke komentáři

V 2. 9. 2024 v 21:09, Strocek napsal:

Uznávám, že sem mohl bejt zdvořilejší :cheers:. Ale tu sportku dávám pravidelně, tak mi drž palce, třeba dojde na toho Uruse :default_wink:, ale v praktičnosti bych to viděl spíš na tu Q5, kterou skutečně ve výběru mám.

Q5 jezdím teď 2 roky, 2 tdi. 4X4 modrá barva, auto slušný. Ale asi bych radši jezdil GLE 🙂

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, Petr11 napsal:

Q5 jezdím teď 2 roky, 2 tdi. 4X4 modrá barva, auto slušný. Ale asi bych radši jezdil GLE 🙂

Já sem limitovanej rozměrama a do dvougaráže ještě s motorkou už bych asi nic jinýho než Q5 nedal. Zase na druhou stranu ta Q5 splňuje co si představuju. Jakej tam máš motor, já bych chtěl taky jenom dvoulitr, ale chtěl bych ho i s manuálem. Bojim se automatu u staršího kousku.    

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Strocek napsal:

Já sem limitovanej rozměrama a do dvougaráže ještě s motorkou už bych asi nic jinýho než Q5 nedal. Zase na druhou stranu ta Q5 splňuje co si představuju. Jakej tam máš motor, já bych chtěl taky jenom dvoulitr, ale chtěl bych ho i s manuálem. Bojim se automatu u staršího kousku.    

Jak moc starší chceš? Já letos prodával A1 z 2014 a už se to začalo srát

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Moty napsal:

Jak moc starší chceš? Já letos prodával A1 z 2014 a už se to začalo srát

Max do 4 kill, takže co sem koukal, tak strop budou nějaký podobný roky jako si prodával. Mě vyloženě nejde o stáří, ale když bude pěkná, tak klidně starší a pěknou. Obecně u starší káry počítám, že tam vobčas něco pustit musíš, ale aby to nebylo každej měsíc něco. Co se ti sralo?

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...