Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Co byste vybrali? Rapid VS Ceed? Obojí v plné, ropa, jako služebák na cca 3 000 Km / měsíc. Zajímá mě komfort na delší cesty, řízení, výbava.

Odesláno

Myslim ze vybava v ceede bude na dost vyssej urovni. Jazdne asi podobne, komfort/odhlucnenie tipukem lepsie Kiu. Ale su to podobne auta, chod sa previezt a mozno budes mat hned jasno.

Odesláno
  V 27. 6. 2017 v 17:05, Liqid napsal:

Co byste vybrali? Rapid VS Ceed? Obojí v plné, ropa, jako služebák na cca 3 000 Km / měsíc. Zajímá mě komfort na delší cesty, řízení, výbava.

Asi ceed, přijde mi o třídu výš...alespoň ho více srovnávají s octou než s rapidem.

Odesláno (upraveno)

Na osobní prohlídku bohužel nemám čas, firma to chce do konce týdne objednat. Ale z obrázků se trochu víc kloním k Ceedu (ač tu značku teda nemusím) Rapid i v plný vypadá jako socka a je tak nějak disproporční.

Upraveno uživatelem Liqid
Odesláno

Jel jsem jednou Zeebrugge s rapidem a jednou s ceedem. Z Rapidu mne bolely záda už v Jenči, je to koza uskákaná a proti ceedu i hlučná (oba benzín, 1,2 x 1,4). Ceed celkem ok

Odesláno

Ve vlákně Petrolhead se probírá Rapid a Ceed, navíc v naftě, to mě docela pobavilo, nic ve zlém :)

Každopádně z těch dvou Ceed, Rapid je fakt bída, mluvím i z vlastních zkušeností.

Odesláno
  V 27. 6. 2017 v 19:54, Frostie napsal:

Jel jsem jednou Zeebrugge s rapidem a jednou s ceedem. Z Rapidu mne bolely záda už v Jenči, je to koza uskákaná a proti ceedu i hlučná (oba benzín, 1,2 x 1,4). Ceed celkem ok

Línější motor než je 1,4 v ceedu neznám.

Odesláno
  V 28. 6. 2017 v 11:44, wave ceptor napsal:

Proti té 1,4 je zlatá.

Neřekl bych, zvlášť pokud mají oba 66 kW

Odesláno

Rapida nebrat, takovej rozhrkanej peklostroj kde si ani pořádně nenašteluješ sedačku, bo to nemá kolečko ale páčku s velkými skoky. Foukne vítr a lítáš zprava doleva. (služební 1.6 nafta asi 12 000 km)

se Ceedama mám přes 120 tis a až na to, že mě benzíňák nechal v itálii, tak cajk, (služební ceed 1.6 nafta 100 000, soukromá 1.4 benzín cca 20 000, soukromá 1.6 nafta asi 6 000)

Odesláno

Na firmě jsme měli 18 Rapidů, náš nejvyšší měl nějakou ekologickou slabou chvilku a vybíral auta podle emisí CO2 (co pak podpořil druhý člen představenstva Jaguarem XF). Skoro všechny Rapidy byly během prvního roku v servisu, opakované závady, obvykle na motoru. 

To je auto pro důchodce, na denní ježdění nee

Odesláno

Děkuji všem za cenné rady a Sibiřovi za přesunutí. Mám tedy Ceed a první jízdu za sebou. Není to teda žádnej kočár, ale jako pracant dobrý, snad bude sloužit věrně :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...