Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Za 350 bych urcite sel do leona/golfa

Nej auta ve sve tride, pokud se bavime o novych do +-350 se nejaka skladovka najde

Za 350 možná Leona a Golfa sežene, ale výbava kdo ví jaká nebude, spíš taková základnější. Golfa jsem měl, Leona mám teď a oba byly cenou daleko přes 350 a to i po slevách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já teď taky ne, to je pro rodiče samozřejmě blbost. Když si dám Leona ve výbavě Style, aby tam něco bylo, když Qwuiddo psal, že by byl raději za vyšší výbavu + přidám nějaké věci navíc, tak jsem s cenou kolem 500 a i kdyby dostal 15% dolů, tak je pořád přes 400 a Golf je samozřejmě ještě dražší. Hodně záleží, jak hodně má být ta výbava bohatá. Když tam nic extra nebude, tak se k rozpočtu dostane, tomu věřím a nerozporuji, ale četl jsem něco o co nejvyšší a pak je to passé. Samozřejmě za sebe jinak můžu říct, že jak Golf, tak Leon jsou skvělá auta v této kategorii.

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, jde o nájezd cca 7000 ročně. Nejsem si jistý jestli tchýně s tchánem oceni leona nebo golfa (tedy imho vyšší třída než jimi oblibeny rapid).

Já se díval na příklad na skladovky Peugeot 308 a tam byl do 350 v pekny výbavě i s navi.

Peugeoti mají v posledních modelech moc pěkné interiéry, v té dané cenové kategorii opravdu pěkné. Ne každému ale vyhovuje i-cockpit, chce to určitě nastavit pořádně sedačku a projet se. Může se stát, že nevidíš na budíky...mě osobně to vyhovuje a baví naopak víc než budíky pod volantem.

Odkaz ke komentáři

Kdo tu má Subaru XV 1.6, nebo 2.0 benzín, za kolik v průměru jezdíte? Není pětka v 1.6 moc krátká na dálnici? Nějaké obecné poznámky a doporučení?

A nebo zkus prohledat (položit dotaz) tady: https://subarufanclub.cz/forum/viewforum.php?f=38&sid=29b39b9475bdf8b56b8df9c5428c9c7a

Hoši jsou ochotní a celkem ukecaní.

Odkaz ke komentáři

Ono to je asi jedno. Na 99% to bude 1,6. Je levnější, než dvoulitr, dýzl nechci, chci zánovní, tak do 30k km, dvoulitrů je méně a jsou dražší, obchoďáka po Německu s tím nikdo dělat nebude, na to domácí žvýkání po Beskydech to má síly až dost. Jen mě trochu štve, že je to pětilvalt. Teď ještě nějakou pěknou bílou na mobile.de najít a nějak, někým, kdo to umí, nechat dovést.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Ono to je asi jedno. Na 99% to bude 1,6. Je levnější, než dvoulitr, dýzl nechci, chci zánovní, tak do 30k km, dvoulitrů je méně a jsou dražší, obchoďáka po Německu s tím nikdo dělat nebude, na to domácí žvýkání po Beskydech to má síly až dost. Jen mě trochu štve, že je to pětilvalt. Teď ještě nějakou pěknou bílou na mobile.de najít a nějak, někým, kdo to umí, nechat dovést.

Není sice bílá, ale zase je od nás a v záruce http://www.subaru-alm.cz/subaru-xv-1-6i-comfort-5mt-s-redukci#!prettyPhoto

Odkaz ke komentáři

Kurnik, to vypadá dobře. Od "nás" myslíš od vaší rodiny, z vašeho autosalónu, nebo jako že z Česka? :-) Nesedí tam nějaké popisky, píšou šestikvalt a xenony a ani jedno to nemá. Jinak ale super nabídka. Být to bílé, tak tam už volám. Ta barva je zvláštní, ale vlastně docela cool.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...