Qwuiddo Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 To je cena platna jen pri vw financovani, nejsem si jisty, ale na 90% predpokladam hotovost (zeptam se) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Za 350 bych urcite sel do leona/golfa Nej auta ve sve tride, pokud se bavime o novych do +-350 se nejaka skladovka najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Jen zbezne jsem mrknul a prijde mi, ze za cenu 350 koupis horko tezko novy auto v nejaky ze zakladnich vybav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 cc.porscheinformatik.com/sl-cz/cs_CZ_SEAT/S/detail/S20170969873CZ?mgb=430_Leon%205dv. Za 350 si uz vasi mohou joo vybirat, nehlede na to, ze nelepsi je prijit k prodejci a pockat na nabidku... Necumet jen na net, kolikrat mi tam prijdou ty ceny ojetych mrdek horsi jak novych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Za 350 bych urcite sel do leona/golfa Nej auta ve sve tride, pokud se bavime o novych do +-350 se nejaka skladovka najde Za 350 možná Leona a Golfa sežene, ale výbava kdo ví jaká nebude, spíš taková základnější. Golfa jsem měl, Leona mám teď a oba byly cenou daleko přes 350 a to i po slevách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Nebavim se o fr vybave A i zaklad ma klimu a elektriku, tedy dostacujici pro rodice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 To já teď taky ne, to je pro rodiče samozřejmě blbost. Když si dám Leona ve výbavě Style, aby tam něco bylo, když Qwuiddo psal, že by byl raději za vyšší výbavu + přidám nějaké věci navíc, tak jsem s cenou kolem 500 a i kdyby dostal 15% dolů, tak je pořád přes 400 a Golf je samozřejmě ještě dražší. Hodně záleží, jak hodně má být ta výbava bohatá. Když tam nic extra nebude, tak se k rozpočtu dostane, tomu věřím a nerozporuji, ale četl jsem něco o co nejvyšší a pak je to passé. Samozřejmě za sebe jinak můžu říct, že jak Golf, tak Leon jsou skvělá auta v této kategorii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Jak jsem psal, jde o nájezd cca 7000 ročně. Nejsem si jistý jestli tchýně s tchánem oceni leona nebo golfa (tedy imho vyšší třída než jimi oblibeny rapid). Já se díval na příklad na skladovky Peugeot 308 a tam byl do 350 v pekny výbavě i s navi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Tuten: https://www.tipcars.com/nove-peugeot-308/peugeot-308-5dv-active-12-puretech-110k-38262278.html?ds=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 No, tak Polo a bude pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Kámoš teď kupuje focuse..sehnal ho v podobné cenové relaci. A ani ne skladovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 V podobne vybave jako je ta 308?Kde prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 ve Fordu....nevím kde. Je to určitě základ. Nevím co vše to má...ale maj akci že kombíka mají za cenu normálního...tuším od 319k. Je to 1,6 benzin. Víc nevím :-) Koukni na web... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Jak jsem psal, jde o nájezd cca 7000 ročně. Nejsem si jistý jestli tchýně s tchánem oceni leona nebo golfa (tedy imho vyšší třída než jimi oblibeny rapid). Já se díval na příklad na skladovky Peugeot 308 a tam byl do 350 v pekny výbavě i s navi.Peugeoti mají v posledních modelech moc pěkné interiéry, v té dané cenové kategorii opravdu pěkné. Ne každému ale vyhovuje i-cockpit, chce to určitě nastavit pořádně sedačku a projet se. Může se stát, že nevidíš na budíky...mě osobně to vyhovuje a baví naopak víc než budíky pod volantem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Kdo tu má Subaru XV 1.6, nebo 2.0 benzín, za kolik v průměru jezdíte? Není pětka v 1.6 moc krátká na dálnici? Nějaké obecné poznámky a doporučení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Zkus nalistovat neco nazpátek. Onehdá se tady nekdo radoval z koupe XV 2.0 v manuálu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Kdo tu má Subaru XV 1.6, nebo 2.0 benzín, za kolik v průměru jezdíte? Není pětka v 1.6 moc krátká na dálnici? Nějaké obecné poznámky a doporučení?A nebo zkus prohledat (položit dotaz) tady: https://subarufanclub.cz/forum/viewforum.php?f=38&sid=29b39b9475bdf8b56b8df9c5428c9c7aHoši jsou ochotní a celkem ukecaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 (upraveno) Ono to je asi jedno. Na 99% to bude 1,6. Je levnější, než dvoulitr, dýzl nechci, chci zánovní, tak do 30k km, dvoulitrů je méně a jsou dražší, obchoďáka po Německu s tím nikdo dělat nebude, na to domácí žvýkání po Beskydech to má síly až dost. Jen mě trochu štve, že je to pětilvalt. Teď ještě nějakou pěknou bílou na mobile.de najít a nějak, někým, kdo to umí, nechat dovést. Upraveno 17. října 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Ono to je asi jedno. Na 99% to bude 1,6. Je levnější, než dvoulitr, dýzl nechci, chci zánovní, tak do 30k km, dvoulitrů je méně a jsou dražší, obchoďáka po Německu s tím nikdo dělat nebude, na to domácí žvýkání po Beskydech to má síly až dost. Jen mě trochu štve, že je to pětilvalt. Teď ještě nějakou pěknou bílou na mobile.de najít a nějak, někým, kdo to umí, nechat dovést.Není sice bílá, ale zase je od nás a v záruce http://www.subaru-alm.cz/subaru-xv-1-6i-comfort-5mt-s-redukci#!prettyPhoto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 (upraveno) Kurnik, to vypadá dobře. Od "nás" myslíš od vaší rodiny, z vašeho autosalónu, nebo jako že z Česka? :-) Nesedí tam nějaké popisky, píšou šestikvalt a xenony a ani jedno to nemá. Jinak ale super nabídka. Být to bílé, tak tam už volám. Ta barva je zvláštní, ale vlastně docela cool. Upraveno 17. října 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se