Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Bylo to bez znacek a ridila to nejaka slecna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 A převodovku bylo slyšet na kilometr, jak jí to nešlo. To musel bejt ten předpodejní servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Zmizíku, nechtěj mě vystresovat, že mi někdo honí auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Zmizíku, nechtěj mě vystresovat, že mi někdo honí auto. No bylo to takovy tmavejc oranzovy, docela hezky. Slecnu sem videl vterinu ale taky se mi zdala hezka. Ale treba ma blbou postavu, to z auta nevodhadnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 (upraveno) Na D11 smerem z Prahy. Upraveno 2. srpna 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Ty vado, že já sem semka dneska večer vůbec lezl. To bude noc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 (upraveno) Na tachometru při předávce 1800. Upraveno 2. srpna 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 :D no co, bude slušně zajety... Ale km stoci zpět na 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Ty vado, že já sem semka dneska večer vůbec lezl. To bude noc...Hele este se ti mrknu, jestli to nemam na kamere ale vona nikdy jeste nenahrala, co jsem potreboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Ty vado, že já sem semka dneska večer vůbec lezl. To bude noc...Hele este se ti mrknu, jestli to nemam na kamere ale vona nikdy jeste nenahrala, co jsem potreboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Je tady ještě nějaký dobrák, co si chce dloubnout? Že já se tak lehce nechám nahlodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Je tady ještě nějaký dobrák, co si chce dloubnout? Že já se tak lehce nechám nahlodat...Třeba to jen vezla k lakýrníkovi, aby opravil ty odřeniny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Vraj u fauve sa da(l) raz resetnut odometer. Aby pri predavani auta malo blizko nule.Som pocut ze daky zamestnanec takto zobral fungel novu R32 na Pezinsku babu, vyblaznil sa a na druhy den isla zakaznikovi z klasickymi 2km na odometri. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Vraj nad zemou kruzia raketoplany s obrovskymi jastermi! A ze vraj nas dokazu ovladat na dialku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Hele este se ti mrknu, jestli to nemam na kamere ale vona nikdy jeste nenahrala, co jsem potreboval.Tak bohužel poslední záznam 25.6. Ten krám jednou rozkopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Tak bohužel poslední záznam 25.6. Ten krám jednou rozkopu.Mozno prisiel ten cas. Ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Hoši, lepší je nevědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Mozno prisiel ten cas. Ci?Njn, vono to někdy výstražně pípá a já na to kašlu. Jestli není chyba taky třeba někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Njn, vono to někdy výstražně pípá a já na to kašlu. Jestli není chyba taky třeba někde jinde.Akoze v tebe? To vobec nepripustaj. Je to kram, drbni to z okna a prejdi Mustangom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Ja už sem klidnější, jak dou léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se