Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 minutami, JR_2010 napsal:

Hlava od panenky je nejvíc, hlavně když je už dostatečně jetá...

20jO.jpg.d0f8fde1f932d060080331849e6cce71.jpg

božííííí😍 tu moc potřebuji a chci.nejvíc

Odesláno
před 1 hodinou, fijo napsal:

Já myslel, že ty ubrousky patřej na plato u zadního vokna 🙂 Na palubce by měla bejt buď hula hula tanečnice, nebo takový to vonítko co vypadalo jako královská koruna, ne...? 😀 jo a na kouli víčko vod šlehačky... 

A k ty Dubaji a ubrouskům - to se ještě dá pochopit, ale třeba v kataru jezdí dost lidí s takovým tím igelitem na sedačkách, ve kterým ti to auto předávaj.... Prostě dokud to nerozervou, tak to tam nechaj 

Vetsinou sou to ale sluzebni auta. V Dubaji to mrl kazdej Lexusovej taxik, v Kataru sem jezdil jen obyc taxou, tam neposoudim.

Odesláno
před 47 minutami, JR_2010 napsal:

Hlava od panenky je nejvíc, hlavně když je už dostatečně jetá...

20jO.jpg.d0f8fde1f932d060080331849e6cce71.jpg

Tak je fajn,.ze ji tu kouli jeste nevrazil jinam 🙂

Odesláno
před 40 minutami, sibirnaya napsal:

Vetsinou sou to ale sluzebni auta. V Dubaji to mrl kazdej Lexusovej taxik, v Kataru sem jezdil jen obyc taxou, tam neposoudim.

Boha jeho, co te vedlo k takove nepredlozenosti?!

Odesláno

Ja jsem mel ve Favoritu ty kulickove one na sedackach. Zdedil jsem to po dedovi i s autem. Nejdriv mi to prislo jako strasna picovina, ale po case jsem si na to tak zvykl, ze jsem mel problem v aute ktere to nemelo :)

Odesláno

Kamoš má bledý interiér a kožené sedačky. Na tých sedadlách, aby ho neoziabalo, mal vankúšiky. Na podlahe pod pedálmi mal ten obrovský papier zo servisu aby sa nezašpinil bledý koberec. Raz sme šli na výlet. Sedel som vedľa neho, on keroval. Už po pár km mu hovorím, že ten vankúš dám do preč bo sa šmýka na tej sedačke. A reku zahoď na prvej pumpe ten papier pod pedálmi lebo vždy keď preradil alebo zabrzdil / pridal, to šuchotalo ako sviňa. A on ani za ten svet to urobiť. Až v Belehrade v hotely nevedel zacúvať do výťahu podzemnej garáže. Vravím, ja ti to tam nacúvam, ale papier a vankúšik zahodím za psom. Tak sa aj stalo :D

Odesláno

To je podobny jako nekdo, kdo ma doma krasnej stul z masivu, ale da si na nej igelitovej ubrus, aby si ho neposkrabal. A nebo ti, kteri nosi hodinky jeste s foliema...

Odesláno

Dobry historky 🙂 Jsem si vzpomnel, jak jsem nechal vycistit komplet interier a prvni jizda byla pro kamosa na nejakou akci ve vinnym sklepe. Bylo to v zime, vsude snih a blato. Dojel jsem tam, troska se primotala k autu a rikam: oklep si nohy od snehu. Tak sednul dovnitr, nohy nechal venku a chvilku na ne cumel. Pak je obe svihem prehodil dovnitr, tam s nema pakrat klepnul o sebe, plny auto bordelu a on uplne v klidu rekl: muzem. A pak spokojene usnul...

Odesláno
před 54 minutami, redd napsal:

To je podobny jako nekdo, kdo ma doma krasnej stul z masivu, ale da si na nej igelitovej ubrus, aby si ho neposkrabal. A nebo ti, kteri nosi hodinky jeste s foliema...

Bývalý kolega, dedinčan ako poleno, po dlhom rozhodovaní v rodinnom kruhu, kúpil kedysi u operátora mobil za korunu. Starý, storočný tlačitkový mobil s malým displejom, ale za korunu. Celý hrdý ho doniesol ukázať do roboty, zabalený v tej bublinkovej fólii omotaný gumičkou. Vravím, Karol, ti yebe, to čo je? A on, že aby sa nepoškriabal, nepokazil.. :D Keď mu náhodou niekto zavolal a on cez tú bublinkovú fóliu skúmal kto to je a potom hučal na celú firmu bo nepočul cez ňu a ani jeho nebolo počuť... No sme sa nasmiali.. :D

Odesláno
To mi vysvetli, na co sou ty ubrousky za voknem, to si jako lidi honej na krizovatce? Sem to doted nepochopil, v Dubaji to maj skoro vsichni..
Tak to nic není. Číňani tam mají ubrousky + pixlu s voňavým gelem + sošku Buddhy nebo nějakou skleněnou kouli s rybou nebo zlatou plaketu s Maem.
Ubrousky jsou v krabičce polstrované stejně jako potahy aby to ladilo.
Součástí předních potahů jsou velké polštářky pro malé Číňanky, aby viděly přes volant.
Vlhčené ubrousky jsou většinou na středové opěrce.
A vrchol elegance jsou koženkové potahy na kožených sedadlech. Ale pozor, žádné univerzály, ale přesně kopírující sedadlo a nesmí chybět ani na volantu..
Hodně se taky používají chlupaté látky.

Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk

• Like 1
Odesláno

Když si vzpomenu na koženkové sedačky ve svém prvním autě - slavné to " hundrtce ", kde se dopoledne válel pytel brambor, odpoledne nějaké klády, v podvečer se to utřelo mokrým hadrem a v so ráno si na to sedli svatebčani, tak nechápu, jak jsem mohl přžít 😄

V 10. 10. 2020 v 1:51, Kotlick napsal:

Ve svých fotkách jsem to nenašel, tak pro představu z googlu.b929656a0b0fdeafce7eaff206702399.jpg7dd4082c41373861de72ab1776a31317.jpgcfc9097d1b19158e7fcaf8bc2d653e2d.jpg66abf488106904656354de6bd73c9596.jpg

Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...