M3maniac Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 80% lidí má auto jen jako dopravní prostředek, 70% lidí umývá auto pouze když prší
vzduch Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 U mě v autě jak v dobytčáku. Vzadu dítě a pes, není tam skoro rozdíl, ale dcerka vyhráváJednou za čas to uklidím. R
geometr Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Před hodinou, Tomas_2002 napsal: Děti no ... By jezdily vlakem :-)))
dawe009 Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 před 28 minutami, M3maniac napsal: 70% lidí umývá auto pouze když prší To skoro sedí..s tím rozdílem, že přset začne většinou do hodiny, co auto umeju. Mohl bych dělat rosničku v televizních novinách.
geometr Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Mě v tomhle ohledu nemile překvapila garáž, dokud jsem jí neměl, auto bývalo čistější.
guzmic Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 před 1 hodinou, Tomas_2002 napsal: Děti no ... konečně normální fotka auta tzv. ze života...
DavidC3 Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Mám teda 2 dětí a umývám docela často.. Všude drobky a jidlo.. Jinak i na zimních kolech může auto vypadat dobře
geometr Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 před 6 minutami, guzmic napsal: konečně normální fotka auta tzv. ze života... Pošli takovouhle fotku toho Tvýho novýho fešáka, jinak jsou to u mě jenom silný řeči
M3maniac Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Dej mu týden až dva, chce to povozit děti s tatrankama a kondervajíčkem
guzmic Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 před 12 minutami, geometr napsal: Pošli takovouhle fotku toho Tvýho novýho fešáka, jinak jsou to u mě jenom silný řeči Pořádný fotky ještě nemám... při koupi.
geometr Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Tuhle už jsem Ti chválil, pěkný to máš.
guzmic Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 před 2 minutami, geometr napsal: Tuhle už jsem Ti chválil, pěkný to máš. Aha....sorry, fakt nemám zatím víc fotek, něco vymyslím jak bude počasí. Ale za 500 km zatím pro VW golf velké + zpracování interiéru, dveře, kufr atd na 1 motor má 77kw, pocitově je to stejný jak stará 103 kw Mazda. spotřeba naprostá spokojenost...dnes dotankované do plné nádrže a 5.8L pc v autě psal 5.7. Ještě nové ALU kola by to chtělo....ale nějak mi dráha manželka nechce pustit 20 tyček na kola, hodinky kvůli tomu neprodám že...
geometr Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 ... ale my chceme tu po zásahu Tvých dětí v kabině :-)))
guzmic Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 před 3 minutami, geometr napsal: ... ale my chceme tu po zásahu Tvých dětí v kabině :-))) Mám jedno dítě, aspoň o jednom teda vím... No a mojí mladé stačí jen a jen dětské chrumky co je mají všechny tak rády... a je peklo na zadních sedadlech.
AndyAaron Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Jsem si tady cetl diskuzi par stran dozadu. Rad bych nasdilel zkusenosti se spotrebou 1,6 TGDI od Hyundaie.Tucson 2017, 1,6 TGDI 130kW, predokolka, aktualne najeto 43 tis. km.Dlouhodoba spotreba je 8,0 l/100km.Auto se pohybuje zejmena po Plzni a okoli. Obcasne jizdy na Moravu. Mesto se studenyma startama je kolem 11l, kdyz se auto zahreje, tak zhruba za 9l. Cesty po okreskach, napr. Plzen - Pisek nebo Tabor do 7,5l hodne svizne. Kdyz je takova ta nedelni odpoledni doprava, kdy se vsichni vraci zpet do mesta, clovek jede v kolone a realne nemuze moc predjizdet, tak se da za 6,5l. Dalnicni let do Frankfurtu, kdy v Nemecku jsem drzel tempo kolem 180km/h, tak spotreba 9,5l.Ted aktualni modelova situace:- patek vecer, vyjezd z Plzne v 18h, do Olomouce dojezd 22:30. Cesta klasika D5 - okruh - D1 - D46. Doprava uz nebyla tak silna, zadne zacpy. Na dalnici jsem dal tachometrovych 150km/h na tempomat. V omezenich dle predpisu. Prumerna rychlost 110km/h. Vysledna spotreba 8,5l/100km.- nedele odpoledne, cesta zpet. Vyjezd v 16h z Olomouce, dojezd ve 20h do Plzne. Na dalnici tempomat tachometrovych 140km/h. V omezenich dle predpisu. Prumerna rychlost 105km/h. Vysledna spotreba 8,1l/100km.Obe cesty dva dospeli lidi, zadni sedacky plne veci, v kufru pes 40kg.Pokud nekomu Kona s tim stejnym motorem zere 9 a vic, tak je nekde neco spatne nebo nedava uplne informace.
Snehulak54 Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 (upraveno) U těch 1.6T-GDI hodně záleží jaký má řidič styl a jak se s vozem zachází. V rámci práce, kdy jezdím všechny Hyundai, tak vím, že, když chci normální spotřebu s 1.6T-GDI, musím se chovat velice plynule a předvídavě, pak je spotřeba normální, jinak ne. Mám služebku 2.0T-GDI, aktuálně s ní mám 23tis.km a dlouhodobá je na 11,6l, střídám to s 1.6T-GDI v Koně nebo s 1.6GDI-H. Kona 1.6T-GDI, když s ní jezdím podle sebe, tak mi žere 10,5l, když se snažím plynule a předvídavě, tak cca 7,5-8l. U 1.6GDI-H je to cca 4,5-5l a tam můžu dělat co chci Upraveno 12. října 2020 uživatelem Snehulak54
AndyAaron Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 To mas asi pravdu, proto jsem se snazil i dat nejake modelove situace, aby bylo jasnejsi jak se s tim autem jezdi a v jakych rezimech. Kde s tim nejcasteji jezdis? Pokud je to hlavne mesto plus sem tam do prace, tak tech 11 asi neni problem. Tucson tech 11 ve meste da taky. Ale kdyz uz s nim jedu nad 9l na okresce, tak to uz fakt jedu daleko za hranici "zakonneho" stylu jizdy. Dlouhodoba kombinovana spotreba 8,0l/100km. Ja se snazim jezdit prave plynule, koukam se hodne dopredu a predvidam. Kdyz jedu po dalnici a 100m prede mnou mi do leveho pruhu foukne kamion, tak automaticky sundavam nohu z plynu a nechavam to dojet. Nejedu pod plynem az k nemu a pak nebrzdim az na krev. To stejne pred zuzenim, pustim plyn nechavam dojet, kdyz potrebuju pribrzdit, spis napred podrazuju. Kdyz to jde, tak brzdy v podstate pouzivam minimalne nebo uz jako posledni moznost Ale rozhodne teda nejsem brzda provozu. Spis prave naopak, jak se snazim jezdit plynule a nezastavovat, tak me casto stvou ostatni ridici, kteri nedavaji pozor na dopravu, nereaguji vcas - neuhnou, nebo se vcas nerozjedou atd.
AweOne Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 len pre porovnanie - s tusconom v diesli (136kw, 4x4) jazdíme s dlhodobou priemerkou 6,6/100. Bez nejakého velkého obmedzovania, pričom auto je využívané na cesty do práce po Prahe a víkendové výlety. Celkovo fajn auto, ale ďalšie bude benzín a s automatom
African Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Odesláno 13. října 2020 V 11. 10. 2020 v 19:14, guzmic napsal: Ještě nové ALU kola by to chtělo....ale nějak mi dráha manželka nechce pustit 20 tyček na kola, hodinky kvůli tomu neprodám že... Tak řekni, že stojí deset, mě to prochází.....i u hodinek Já docela potil, protože u nás ráno 3 stupně, otázka času kdy nachumelí a moje kolečka měli dodat druhý týden v listopadu. Před chvílí telefon, že je nějákým zázrakem naskladnili, tak v pátek jedu. Zimní sezóna jest zachráněna Jsem zvědavý na ty Nokiany WR SUV 3, recenze vcelku pozitivní....Na starém vozítku jsem měl Bridgestone a ty byli suprový teda na sněhu, tak se snad budou chovat minimálně stejně dobře.
DavidLC Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Odesláno 13. října 2020 @African Něco pro tebe https://www.garaz.cz/clanek/jak-dobre-znate-historii-mitsubishi-otestujte-se-21004743
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se